USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

AA'dan TPAO'ya 'Kurumsal Habercilik Eğitimi'

Anadolu Ajansı tarafından Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı personeline yönelik düzenlenen "Kurumsal Habercilik Eğitimi" başladı. - Anadolu Ajansı

AA'dan TPAO'ya 'Kurumsal Habercilik Eğitimi'
06-02-2017 15:02
Google News

ANKARA

Anadolu Ajansı (AA) tarafından Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı personeline yönelik düzenlenen "Kurumsal Habercilik Eğitimi" başladı.

AA Haber Akademisince, AA Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen, Türkiye Petrollerinden 22 çalışanın katıldığı eğitimin planı ve ders içerikleri katılımcıların ihtiyaç duyduğu konular tespit edilerek oluşturuldu.

Katılımcıların, web sayfası, bülten ve dergide yer alan haberlerinde kurumsal ortak dil kullanmaları, sosyal medya paylaşımlarında kurumsal çizgileri aşmadan yayın yapabilmeleri, yeni medyayı, yazılı ve görsel malzemeleri kurumunun yararı doğrultusunda kullanmalarının amaçlandığı eğitimde, toplam 60 saat pratik ve teorik ders verilecek. Eğitim, 3 Mart'a kadar sürecek.

AA yayın yönetmenleri ve editörleri tarafından katılımcılara, "Haber Yazma Teknikleri", "Enerji Haberlerinde Algı", "Fotoğraf Çekimi ve İşleme Teknikleri", "Fotoğraf İndeksleme ve Arşiv", "Görüntü Çekimi ve İşleme Teknikleri", "Sosyal Medya ve Yeni Medya Uygulamaları" başlıklı dersler verilecek.

Eğitimi başarıyla tamamlayan katılımcılar sertifika almaya hak kazanacak.

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ