USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

A Milli Kadın Futbol Takımı'nın Yunanistan maçında tek hedefi galibiyet

UEFA Uluslar B Ligi 2. Grup'taki ikinci maçında yarın Yunanistan'ı konuk edecek A Milli Kadın Futbol Takımı'nda teknik direktör Necla Güngör Kıragası, mutlak galibiyet hedefiyle sahaya çıkacaklarını söyledi

A Milli Kadın Futbol Takımı'nın Yunanistan maçında tek hedefi galibiyet
24-02-2025 22:08
İstanbul
Google News
İSTANBUL

Kıragası, millilerin müsabakaya ev sahipliği yapacak Pendik Stadı'nda gerçekleştirdiği son antrenmanın ardından açıklamada bulundu.

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacakları için çok heyecanlı olduklarını dile getiren Necla Güngör Kıragası, "İrlanda Cumhuriyeti maçında istediğimiz sonucu alamadık. Aynı mücadeleyi verdik ama istediğimiz sonuç olmadı. İrlanda maçındaki mücadelenin aynısını sergileyip, mutlaka 3 puan almak istiyoruz. Hücum varyasyonları üzerine çalıştık. Galibiyet için sahaya çıkacağız" dedi.

Milli maç için taraftarlara çağrıda bulunan Kıragası, "Bu soğuk havada hepinizi bekliyoruz. Bu oyuncular oynadıkları oyunla sizi ısıtmaya çalışacak. Bu mücadeleyi gördüğünüzde 'İyi ki gelmişiz.' diyeceksiniz. Lütfen bizi yalnız bırakmayın." diye konuştu.

Ay-yıldızlılar, yaptıkları son antrenmanla müsabakanın hazırlıklarını tamamladı.

Pendik Stadı'nda saat 18.30'da başlayacak Türkiye-Yunanistan mücadelesini futbolseverler ücretsiz olarak izleyebilecek.

Kaynak: AA

.

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ