USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

3 eşli adamın Sevgililer Günü çaresizliği

Adana’nın Kozan ilçesinde evleri çıkan yangında kullanılamaz hale gelince 7 çocuğu ve 3 eşiyle birlikte çadırda yaşayan Adil Gök, "Sevgililer Gününde eşlerime güzel hediyeler almak isterdim. Güzel bir evde oturtmak isterdim" diyerek çaresizliğini dile get

3 eşli adamın Sevgililer Günü çaresizliği
14-02-2015 13:10
Google News

Adana’nın Kozan ilçesinde evleri çıkan yangında kullanılamaz hale gelince 7 çocuğu ve 3 eşiyle birlikte çadırda yaşayan Adil Gök, "Sevgililer Gününde eşlerime güzel hediyeler almak isterdim. Güzel bir evde oturtmak isterdim" diyerek çaresizliğini dile getirdi.
Evleri yandıktan sonra aynı çadırda yaşam mücadelesi veren 3 eşli 7 çocuklu Adil Gök, Sevgililer Günü’ne buruk girdiğini belirterek "Sevgililer Gününde eşlerime güzel hediyeler almak isterdim. Onları güzel bir evde oturtmak isterdim ama imkanlar el vermeyince böyle bir yerde yaşıyoruz. Ufak bir çadırda oturuyoruz. Bu çadırda oturduğumuzu Sevgililer Gününde büyüklerimizin bilmelerini isteriz" dedi.
Üçüncü eşinin ilçeye gittiği için bugün yanlarında olmadığını belirten Gök, "Eşlerimin üçü de benim için aynıdır. Üçünün de birbirlerinden ayrısı gayrısı yok. Kardeş bacı gibiler. Hepsi bir kaptan yemek yerler" diye konuştu.
Adil Gök’ün küçük eşi Fatma Kallıkçı ise “Kocamızı seviyoruz ve çok mutluyuz. Allah’a şükür biz yengelerimizle bir bacı gibiyiz. Hiçbir sorunumuz yok. Birbirimizi sayarız. Benim çocuğum onların çocuğu onların çocuğu ise benim çocuğumdur. Eşimizi çok seviyoruz. Biz çadırda yaşıyoruz. Eşimizle mutluyuz. Bizim için her gün Sevgililer Günü" dedi.
Adil Gök’ün büyük eşi Emine Gök de 3 eşli olmanın zor olduğunu belirterek, "Şuan evimiz yandı imkanımız yok. Bizlerde beyimize hediye almak isterdik. Eşime, Sevgililer Günü eğer imkanım olsaydı bir ev ve eşya almak isterdik. Evimiz olmayınca hiçbir şey olmuyor" şeklinde konuştu.
Yanan evde konuşan Emine Gök ve Fatma Kallıkçı, “Sevgililer Gününü evimizde kutlamak istedik ama evimiz yandı. O yüzden Sevgililer Gününü çadırda kutluyoruz. Çadırda da olsa hayatımızdan memnunuz. Allah’a şükür. Sevgililer Gününü biz çadırda kutlayacağız" ifadelerini kullandı.
(İHA)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ