USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yerel haber-Şirket Haber

3 cinayetten aranan Atalay Filiz’in babası bakın kim çıktı!

Ankara ve İstanbul'da toplam 3 cinayetten aranan Atalay Filiz’in babası İlhan Filiz’in Yunan jetini Ege'nin sularına gömen yüzbaşı olduğu ortaya çıktı.

3 cinayetten aranan Atalay Filiz’in babası bakın kim çıktı!
03-06-2016 12:02
Google News

Ankara ve İstanbul'da toplam 3 cinayetten aranan Atalay Filiz'in babası İlhan Filiz’in eski askeri pilot olduğu açıklandı. 12 Haziran 1992 yılında yüzbaşı olan İlhan Filiz’in üsteğmen Murat Yıldırım ile birlikte F-16 savaş uçağıyla Ege Denizi üzerinde devriye uçuşu yaparken 2 Yunan uçağıyla it dalaşına girdiği ve bu dalaş neticesinde İlhan Filiz'den kurtulmak için denize doğru dik inişe geçen Yunan jetinin manevrayı tamamlayamayarak denize çakıldığı ortaya çıktı. Olayda Yunan pilot hayatını kaybetmişti.

BU HALE NASIL GELDİĞİNİ ANLAYAMIYORUM
Ankara ve İstanbul’da işlediği 3 cinayetten aranan Atalay Filiz’in babası İlhan Filiz, dün saat 15.00 sularında kendi isteğiyle İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü’ne geldi. Emniyet yetkililerinden alınan bilgiye göre yaklaşık 5 saat emniyette kalan baba İlhan Filiz'in bilgi veren sıfatıyla ifadesine başvuruldu. THY'de pilot olarak çalışan emekli Albay İlhan Filiz'in katil zanlısı oğlu için polis ekiplerine, "Bu hale nasıl geldiğini anlayamıyorum. Adalete güveniyorum, oğlumun yakalanmasını istiyorum" dediği öğrenildi. Ankara'daki cinayetten sonra oğluyla görüşmediğini söylediği belirtilen baba İlhan Filiz, saat 20.30 sularında emniyetten ayrıldı.
 

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ