USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

25 Haziran'da Ankara!.. ABD Büyükelçiliğinde dev LGBT bayrağı!..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’nin zaferi ile sonuçlanan 24 Haziran seçimleri ertesine denk gelen görüntüye görenler çeşitli anlamlar yükledi.

25 Haziran'da Ankara!.. ABD Büyükelçiliğinde dev LGBT bayrağı!..
26-06-2018 04:18
Google News

ANKARA -ÖZEL- 

Amerika Birleşik Devletleri'nin Ankara Büyükelçiliğine 25 Haziran günü dev LGBT bayrağı asıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’nin zaferi ile sonuçlanan 24 Haziran seçimleri ertesine denk gelen görüntüye görenler çeşitli anlamlar yükledi.

Dünyada ve ülkemizde büyük çoğunluk tarafından ahlâksızlık olarak nitelendirilen ve LGBT kısaltması ile bilinen "Lezbiyen Gay Biseksüel ve Transgender” mensupları tarafından seçilerek bayraklaştırılan renkli bezin, devasa ölçülerde Başkent Ankara’daki ABD Büyükelçiliği duvarına asılmasının sebebinin “Orlando katliamının yıldönümü” olduğu anlaşıldı.

LGBT MENSUPLARI ÖLDÜRÜLDÜ...

Hemen bütün ülkelerde “Genel Ahlak kuralları dışında” diye değerlendirilen ve ölçüsüz eylemleri ile çeşitli tepkiler çeken LGBT mensuplarının, ABD’nin Orlando kentinde gittiği bir gece kulübünde 2016Haziran'ında gerçekleştirilen ve 50 kişinin öldüğü, 53 kişinin yaralandığı saldırının, “Ülke tarihinin en kanlı silahlı saldırısı” olduğu ifade edilmişti. 

Terör Örgütü IŞİD tarafından üstlenilen saldırıyı gerçekleştiren şahsın ise dünya çapında faaliyet gösteren ABD’li bir özel güvenlik şirketinin mensubu olduğu ortaya çıkmıştı.

110’dan fazla ülkede faaliyet gösteren 620 bin çalışanı bulunan güvenlik şirketinin sözcülüğünü ise bir süre önce ABD’nin yeni Ankara Büyükelçisi olarak atanan David Satterfield, Dışişlerindeki görevi ile birlikte yürütüyordu.

ÖMÜR ÇELİKDÖNMEZ, GEÇEN HAFTA HEM BÜYÜKELÇİ, HEM DE "BAZI ÖZELLİKLERİNE DİKKAT ÇEKMİŞTİ...

Büyükelçilik binasında, bir kaç gündür asılı bulunan dev LGBT bayrağı bir yana, Ankara'ya yeni Amerikan Büyükelçisi olarak atanan Satterfield, henüz göreve başlamadan, hakkındaki spekülasyonlar da bir bir dikkat çekmeye başladı.

Yazarımız Ömür Çelikdönmez’in 22 Haziran tarihli Tasfiye' mi, geniş yetkili koordinatör mü!.. ABD’nin -İran karşıtı- yeni Ankara Büyükelçisi David Satterfield kim? başlığı altındaki yazısında hem o saldırı, hem ülkemizde de faaliyet gösteren dünya çapındaki o dev güvenlik şirketi, hem de yeni Büyükelçi hakkında daha ayrıntılı bilgiler bulabilirsiniz.

.

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ