USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

23 Nisan bu şehirde başka kutlanıyor: Minopolis

Çocuklar Şehri Minopolis 23 Nisan günü birbirinden özel sürprizlerle çocukların coşkusunu ikiye katlayacak. Cumartesi ve Pazar gününü şölene çevirecek etkinliklerde sürpriz hediyeler de çocukları bekliyor.

23 Nisan bu şehirde başka kutlanıyor: Minopolis
19-04-2016 13:17
Google News

Atatürk’ün dünya çocuklarına hediye ettiği 23 Nisan, Minopolis’te bu özel güne yakışır şekilde kutlanacak. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı yaklaşırken Minopolis’te hummalı bir çalışma var. Başta sanat atölyesi olmak üzere tüm Minopolis ekibi 23 Nisan’ı unutulmaz kılmak için çocukların yer alacağı birçok etkinlikler hazırladı. Marmara Forum’da yer alan Minopolis Çocuklar Şehrin’de; Mino Sanat Tiyatrosu, modern dans etkinliği, yüz boyama, 23 Nisan’a özel kurabiye yapımı gibi etkinlikler ve atölye çalışmaları yer alacak. Ayrıca çocukların en keyif aldığı etkinliklerin başında gelen Bubble Şov da 23 -24 Nisan’da sihirli balonlarıyla coşkuyu en üst seviyeye taşıyacak.

MİNOPOLİS'TE GELECEĞE HAZIRLANIYORLAR

Minopolis’deki eğlenceli ve öğretici faaliyetler, çocuğun mesleklere ilişkin yönelim ve yeteneklerinin belirlenmesine de yardımcı oluyor. Büyüklerin dünyasını sürekli merak eden çocuk, bu dünyayı eğlenceli bir şekilde yaşadığında kendi hafızasında daha uzun süreli depolayabiliyor. Bu durum çocuğa analitik düşünme becerisi kazandırırken, büyükler de çocuklarındaki gelişimi daha iyi fark ediyor. Çocuklarının bağımsız olarak birlikte sosyalleştiklerini ve öğrendiklerini gören ebeveynlerin mutluluğu daha da artıyor.

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ