USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

15 Temmuz şehitleri için kampanya

Başbakan Binali Yıldırım’ın imzasıyla yayımlanan Başbakanlık Genelgesi’ne göre, 15 Temmuz askeri darbe girişimi nedeniyle şehit düşenlerin aileleri ve yaralılar için düzenlenen yardım kampanyasına vatandaşlar telefon operatörleri...

15 Temmuz şehitleri için kampanya
25-07-2016 18:26
Google News
Başbakan Binali Yıldırım’ın imzasıyla yayımlanan Başbakanlık Genelgesi’ne göre, 15 Temmuz askeri darbe girişimi nedeniyle şehit düşenlerin aileleri ve yaralılar için düzenlenen yardım kampanyasına vatandaşlar telefon operatörleri vasıtasıyla yardım yapabilecek.
Başbakan Binali Yıldırım’ın imzasıyla yayımlanan Başbakanlık Genelgesi’ne göre, 15 Temmuz askeri darbe girişimi nedeniyle şehit düşenlerin aileleri ve yaralılar için düzenlenen yardım kampanyasına vatandaşlar telefon operatörleri vasıtasıyla yardım yapabilecek. Genelgede yer alan ifade şöyle:
"Gerçek ve tüzel kişiler bu hesaplara doğrudan bağış yapabilecekleri gibi, Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom (Avea) GSM operatörlerinin ’1507’ kısa mesaj numarasına ’15 Temmuz’ yazıp göndererek 5 (beş) TL karşılığı bağışta bulunabileceklerdir."
(İHA)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ