USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Kültür Sanat

'15 Temmuz Milli İrade Destanı' fotoğraf sergisi açıldı

Sakarya'da KYK Sakarya İl Müdürlüğü tarafından, darbe girişimi gecesi ve sonrasında yaşananların konu edildiği "15 Temmuz Milli İrade Destanı" fotoğraf sergisi açıldı. - Anadolu Ajansı

'15 Temmuz Milli İrade Destanı' fotoğraf sergisi açıldı
30-09-2016 22:22
Google News

SAKARYA

Sakarya'da Yüksek Öğrenim ve Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Sakarya İl Müdürlüğü tarafından, darbe girişimi gecesi ve sonrasında yaşananların konu edildiği "15 Temmuz Milli İrade Destanı" fotoğraf sergisi açıldı.

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Kampüs Camisinde açılan sergide, Anadolu Ajansı (AA) muhabirleri tarafından yurdun dört bir yanında çekilen fotoğraflar öğrenci, akademisyen ve vatandaşların beğenisine sunuldu.

KYK Sakarya İl Müdürü Arif Özsoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sergide 50 fotoğrafın bulunduğunu ifade ederek, 15 Temmuz'da Türkiye'nin büyük bir badire atlattığını söyledi.

Özsoy, 15 Temmuz milli irade ruhunun unutulmaması gerektiğini belirterek, bu amaçla serginin Sakarya'daki çeşitli yerlerde de açılacağını belirtti.

Gazetecilik mesleğinin zor olduğunu dile getiren Özsoy, "O gece gazetecilerin işi çok zordu. Tebrik etmek lazım Anadolu Ajansını. Gerçekten Türkiye'nin haritasını güzel çıkardılar." diye konuştu.

Muhabir: Ahmet Faruk İnan

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ