USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

1000 kişilik dev öğrenci kadrosu Milli Mücadele’nin 100. yılını taçlandırdı

Bahçeşehir Koleji öğrencilerinden oluşan 1000 kişilik dev kadro, 25. Geleneksel Müzik Gecesi'ni “Milli Mücadele'nin 100. Yılı” teması adı altında muhteşem bir gösteriye imza attı.

1000 kişilik dev öğrenci kadrosu Milli Mücadele’nin 100. yılını taçlandırdı
27-05-2019 19:42
Google News

Bahçeşehir Koleji 25. Geleneksel Müzik Gecesi, 25 Mayıs Cumartesi günü İstanbul Kongre Merkezi'nde veliler ve davetlilerin katılımıyla gerçekleşti. Her yıl farklı bir tema başlığında gerçekleşen müzik gecesi bu yıl Milli Mücadele ve Kurtuluş Savaşı'nın 100. yıl dönümü şerefine düzenlendi. Müzik ve dansın görsel şölenle tamamlandığı program katılımcılardan büyük alkış aldı.

“Yolumuza demokratik ve laik Türkiye Cumhuriyeti anlayışından vazgeçmeden devam ediyoruz”

Konser başlangıcında torunu tarafından Bandırma Vapuru anısına pusula hediye edilen Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Başkanı Enver Yücel açılış konuşmasında, “Bu pusula Bandırma Vapuru'nun pusulası. Çok duygulandım. Elli yıla yakın ben pusuladan vazgeçmedim. Yolumuza demokratik ve laik Türkiye Cumhuriyeti anlayışından vazgeçmeden devam ediyoruz. Ben inanıyorum ki Türkiye Cumhuriyeti'ni siz değerli meslektaşlarım ve sevgili öğrencilerimle beraber muasır medeniyetler düzeyine götüreceğiz. Bundan hiç şüpheniz olmasın. Onun için kurumumuzdaki herkes her şeyden taviz verebilir ama unutmayın ki bu pusulanın gösterdiği yoldan asla taviz vermeyeceksiniz. Herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ