USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

1 Ocak'ta Moskova'da 'Ayıklar Yarışı' yapılacak

1 Ocak günü öğle saatlerinde Moskova’nın merkezinde alkolü bırakmayı desteklemek amacıyla “Ayıklar Yarışı” adı verilen bir eylem gerçekleştirilecek. Etkinliğe yaklaşık 100 kişinin katılması gerektiği belirtilirken koşu nedeniyle yollar da kapatıl

1 Ocak'ta Moskova'da 'Ayıklar Yarışı' yapılacak
27-12-2014 07:08
Google News
1 Ocak günü öğle saatlerinde Moskova’nın merkezinde alkolü bırakmayı desteklemek amacıyla “Ayıklar Yarışı” adı verilen bir eylem gerçekleştirilecek.
Etkinliğe yaklaşık 100 kişinin katılması gerektiği belirtilirken koşu nedeniyle yollar da kapatılmayacak, koşucular kaldırım ve bulvarlar üzerinden koşacaklar. 

Bölgelerarası İşbirliği Dairesi sözcüsünün M24.ru’ya yaptığı açıklamaya göre, “Ayıklar Yarışı” gerçekleştirilmesine izin verilmesine yönelik başvuru Ortodoks kamu fonlarından biri tarafından Moskova Belediyesi’ne yapıldı. Eylem ayrıca Moskova Patrikhanesi tarafından da desteklenirken, kurum tarafından yapılan bu etkinlik memnuniyetle karşılandı.

Yarış organizasyon komitesi sözcüsü Pavel Rudometov, etkinliğe isteyen herkesin katılabileceğini vurguladı ve “Bu yarış insanların kendileri içindir. Biz özellikle şu anda yeni yıl kutlaması sonrasında ağır bir nakavt durumunda bulunacakların bizleri duymaları için bu şekilde bir etkinlik gerçekleştireceğiz” dedi.

Ayıklığı destekleme eylemi başkent Moskova’da daha önce de gerçekleştirilmiş, ancak Moskova’nın merkezinde değil, banliyö mahallelerinde veya parklarda yapılmıştı. 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ