?>

Tıpış tıpış adalet

Yener Bozkurt

4 saat önce

TIPIŞ TIPIŞ ADALET

600 Spartalı” başlıklı videomuz hazırlanırken, tesadüf müdür, tezimize ilahi bir destek midir bilemiyoruz ama sosyal medyada da çok enteresan bir gelişme yaşandı.

Ülkesini, bayrağını, ulusunu seven bir grup vatan evladı, bizim '600 Spartalı'nın yapamadığını yaptı ve sapık, katil, terörist ve hainleri gündeme taşıyıp, bu şerefsizleri teker teker ifşa ederek adalete teslim etmek üzere, bir sosyal medya platformu kurdu.

Kısaltılmışı “OCMVAKFI” açılımı “.. Çocuklarıyla Mücadele Vakfı” olan bu platform, inanması güç ama 72 saatte 150 bin takipçiye ulaştı.

Yani var ya, milyonlarca dolarla parti kurmaya kalksan bu kadar sürede bu kadar üyeye ulaşamazsın ama bizim çocuklar yaptı.

Neden biliyor musunuz?

Yaşlısı-genci, kadını-erkeği, Profu-esnafı, ülkedeki adalet sistemine inancını yitirmiş, adaleti sağlayacak kurumlardan umudunu kesmiş yüzbinlerce kişi, imece usulü, artık kendi adaletini kendisi sağlamaya kararlı da ondan.

Sistem de tıkır tıkır işliyor valla.

Örneğin; herhangi bir takipçi, bizzat muhatap olduğu bir olayda, tacizci, dolandırıcı ya da sapığı görsel-nickname-mesajlar gibi donelerle grupta afişe eder etmez, yurtiçi ve yurtdışındaki 150 bin takipçi harekete geçiyor ve şahısın gerçek kimlik, adres bilgisi vb hususlar anında belirleniyor.

Sonrasında Ali YERLİKAYA ve İçişleri Bakanlığı gibi kişi ve kurumlar etiketlenerek adalet mekanizması tıpış tıpış harekete geçiriliyor.

Bu durum eminiz ki YERLİKAYA ve ekibine ekstra iş çıkartıyor ama sonuç itibarıyla su akıyor ve yolunu buluyor.

Şimdi 600 Spartalıya dönüyor ve aynı şeyi söylüyoruz;

Su akıyor ve yolunu buluyor” bizden söylemesi.

YAŞASIN TÜRKİYE CUMHURİYETİ,

VAR OLSUN TÜRK MİLLETİ…

.

Yener Bozkurt, dikGAZETE.com

-Bağımsızlık Partisi Genel Başkanı, Emekli MİT mensubu

YAZARIN DİĞER YAZILARI