?>

Sosyal medya erkekleri çöp!

Selçuk Aka

1 hafta önce

SOSYAL MEDYA ERKEKLERİ ÇÖP

Eğitimi için Roma'da yaşantısını sürdüren gazeteci Eylül Aşkın, program çekimleri için geldiği ülkesinde, yazar, sunucu Kıvılcım Kalay ile İstanbul’da Next Pera Art Gallery’de Türkiye Haber Portalı ‘YouTube’ kanalında yayına girecek çekim için buluştu.

Yeni kitabı, güfteciliği ve besteciliği, marka danışmanlığı ve Amasyaspor FK yönetim kurulu üyeliği üzerine samimi açıklamalarda bulunan ve Cem Özer’le yaptığı ‘ilişkiler’ konulu ‘stand-up’ gösterileriyle de ilgi odağı olan Kıvılcım Kalay, gazeteci Eylül Aşkın’ın kendisine sosyal medya ilişkileri ile ilgili sorduğu soruya dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

SOSYAL MEDYA ERKEKLERİ ÇÖP!

“Sosyal Medya'dan size yazan erkekler, güzel buldukları en az 3-4 kadına daha yazıyor” diyen Kıvılcım Kalay, bu şekilde iletişimi benimseyen erkeklerin, gerçekte özgüven yoksunu, muhtemelen iktidarsızlık sorunu olan, hayatını kurgu haline getirmiş, travmalı kişilikler olduğunu ya da bu tiplerin hastalığı olduğunu iddia eden kadın avcıları olduklarını ifade etti.

“Gerçek bir ilişkiyi taşımaya muktedir olmayan bu erkekleri adam yerine koymayın!” diyen Kıvılcım Kalay, sevginin anlamını bile bilmeyen, kadını sadece beden olarak gören ve bunu dahi beceremeyen çöp yığınlarına kalbinizi bırakmayın” dedi.

Kıvılcım Kalay, sözlerini şöyle sürdürdü: “ilişkilerde bir sonraki adımı iyi bilip, safa yatıyoruz aslında, yeni kitabım için sevginin iyileştirici gücü olup olmadığını çevremdeki pek çok kız arkadaşımla birlikte yaptığımız deneylerde gözlemledim. Bozuk mayadan yoğurt olmuyor.”

.

Selçuk Aka, dikGAZETE.com

.

YAZARIN DİĞER YAZILARI