Kurgu, kumpas ve yalancılar!..

Ali Mevlüt Kaya

5 yıl önce

Hafta içi Rahmi Turan’ın “Saray’da Erdoğan ile görüşen CHP’li” yazısından sonra gündem birden bu konuya döndü.

Turan, daha sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşen CHP’linin Muharrem İnce olduğunu da açıkladı.

Muharrem İnce karşılık olarak; “Böyle bir görüşmeye dair kanıt varsa Taksim’de kendimi yakarım” derken, Erdoğan da, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na seslenerek; “Bay Kemal, senin hayatın yalan. Eğer yiğitsen, ben cumhurbaşkanlığımı ortaya koyuyorum, sen genel başkanlığını ortaya koyabiliyor musun?” diyerek rest çekti!

Rahmi Turan sıkışınca, haber kaynağının gazeteci Talat Atilla olduğunu da söyledi.

Talat Atilla kimdir, gerçek ismi Talat mıdır nedir, tanımam bilmem?!.

Soner Yalçın’ın “Kim bu Talat Atilla?” yazısında daha çok Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MİT’i suçlayarak tanıtıldığına göre, bahsi geçen kişi, “Haber yapmayan kurgucu, üfürükçü ve yalancı” bir şahıs… 

Talat Alilla’yı bilmediğimizi söyledik fakat yazıyı yazan Rahmi Turan’ı ve piyasasını biliyoruz. 

Hem yalan olduğu defalarca ispatlanan haberleriyle hem iftira hem **** içeren hem de geçmişte başında olduğu gazetelerde çıplak kadın resimleri koyan ve o resimlerin altlarına ilgisiz “ilginç” yazılarla tiraj artırma peşinde koşan ve gençlerin ahlakını bozduğu bilinen biri!..

“Tan” ismiyle çıkan **** dergi görünümlü gazetede, öyle zannediyorum ki, isimsiz cinsel sapkınlık soru ve cevapları yazan da kendisidir. 

Adı geçen “gazete”de, “Gelinine dünyayı dar eden kadın” haberinde kullandığı fotoğraf da, “Zindan Hatıraları” kitabının yazarı Mısırlı merhum Zeynep Gazali idi.

Yabancı gazete ve dergilerdeki resimleri kesip gazetede kullanan bu şahıs, neredeyse anadan üryan bir kadının fotoğrafını koyup, “Erkekler beni doyuramaz” başlığıyla bir ilimiz ve o ile bağlı üç bin nüfuslu ilçenin adını verip; kadının, “Son günlerde iştahım açıldı, bunu öğrenenler bana yemek söylüyorlar fakat ben doymuyorum!..” şeklinde yayımlayan biridir de…

(O dönemde, görüntüdeki kadını bırakın ilçeyi, Anadolu’da bir ilde görmek mümkün değildi bu haberler yayımlanırken!..)

Bu arada; Erdoğan ile görüştüğü iddia edilen ve “Taksim’de kendimi yakarım” diyen Muharrem İnce, Yalova’da yaptığı açıklamada, partisi ve Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu suçlayarak özetle şunları söyledi: “Bu düpedüz Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’nde tasarlanmış bir oyundur, bir tezgâhtır. Bu tezgâhın figüranlığını yapmak da 80 yaşında torununu düşünmek yerine günlük çıkarını düşünen bir gazeteciye kalmıştır.

CHP’ye çöreklenmiş bir yapı var. Para pul işlerine karışan bir çete... Para pul işlerinde de bu çete var, dedikodularda, kumpaslarda, yalan dolanda da bu çete var!

Artık muhatabımız Rahmi Turan değildir. Çünkü Genel Başkan’ın “Biliyorum, şaşırmadım, doğrudur” açıklaması var ortada... Söz konusu kişi ben değilim. Bu kesin! O zaman bu kişi kim? Bu soru hâlâ cevap bekliyor.

Bu bana yönelik ilk kumpas değil... 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı seçim gecesi başladı bu kumpas... O geceyle ilgili dedikoduları, yalanları, iftiraları kimler devreye soktuysa bugünkü kumpasın arkasında da onlar var. 24 Haziran’da beni faka bastıranların hepsi CHP’lidir.

Beni asıl üzen bir gazetecinin iftirası değildir. Beni asıl üzen Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı’nın CHP’lilere kefil olmamasıdır, olamamasıdır. Tam tersine “Biliyorum, doğrudur, şaşırmadım” demiştir. Neyi biliyorsun? Çık, açıkla!” 

Sonuçta, hiç birisi değil de; Muharrem İnce’nin üzüldüğü konuşmanın sahibi Kemal Kılıçdaroğlu ve yanında yer alanların sözleri şaşırtmadı ama merak ettirdi.

Her şey göre göre yaşanırken bazı vekillerin, “CHP iktidara giderken bize kumpas kuruyorlar. İktidara yürümemizi engelleyemeyecekler” sözleri ve Kılıçdaroğlu’nun, “Niye bırakmıyor peşinde gidiyorsun diyorlar. Bırakmayacağız… Bize operasyon yapıyorlar” demesi, şahsen beni tuhaf etti!..

Kim yapıyor operasyonu?!

Muharrem İnce: CHP Genel Merkezi!..

Bazıları gibi, Kılıçdaroğlu “Kasetle geldi kasetle gidecek” sözünü tekrarlamıyorum ama Kılıçdaroğlu ve yanındakilere soruyorum:

Allah aşkına siz ne yiyip ne içiyorsunuz ya?!.

.

Ali Mevlüt Kaya, dikGAZETE.com

Twitterda bizi takip edin: @alimevlutkaya  @dikgazete

YAZARIN DİĞER YAZILARI