?>

Yıldıztepe Kayak Merkezi yarıyıl tatilinde misafirlerini ağırlamaya hazır

Türkiye'nin kış turizm merkezlerinden Yıldıztepe, her seviyeye uygun pistleri ve doğal güzellikleriyle yarıyıl tatiline yüzde 100'e yaklaşan doluluk oranıyla girecek.

Gündem - 3 yıl önce

Çankırı

Ilgaz Dağı'nın eteklerinde bulunan, 900, 2 bin 400 ve 4 bin 500 metrelik üç piste sahip Yıldıztepe Kayak Merkezi, Türkiye'nin farklı illerinden birçok kayakseveri ağırlıyor.

Doğal güzelliğiyle, doğayısıyla çevre illerden çok sayıda günübirlik ziyaretçiyi ağırlayan Yıldıztepe Kayak Merkezi, yarıyıl tatilini Ilgaz Dağı'nda geçirmek isteyen yerli ve yabancı ziyaretçilere unutulmaz bir tatil yaşatmayı vadediyor.

İl Kültür ve Turizm Müdürü Muharrem Ovacıklı, AA muhabirine, Ilgaz Dağı'nın şarkılara, şiirlere konu olmuş, Anadolu'nun yüce bir dağı olduğunu söyledi.

Yıldıztepe bölgesinin dört mevsim ayrı güzellikleri bulunduğunu dile getiren Ovacıklı, "Yeşilin her tonunu, doğanın güzelliklerini burada bulabilirsiniz. Yeni başlayanlar için acemi pistimiz, orta ve ileri düzey kullanıcılar için 2 bin metrelik dikmen pistimiz, yeni başlayanlar ve orta kullanıcılar için 4 bin 500 metrelik İstiklal Yolu Kayak Pistimiz kayakseverlerin hizmetindedir." dedi.

Ovacıklı, bölgenin doğaseverler için huzurlu ve güvenli bir ortam sunduğunu vurgulayarak, günübirlik ziyaretçilere de ev sahipliği yaptığını anlattı.

Bölgede 2 otelde 160, 7 bungalov evde 37 yatak kapasitesiyle hizmet verildiğini dile getiren Ovacıklı, "Vatandaşlarımız burada huzur ve güven içinde kayak yapabilmektedirler, günübirlik kullanabilmektedirler." dedi.

Ovacıklı, yarıyıl tatilinde vatandaşların güvenli turizm sertifikasına sahip Yıldıztepe Kayak Merkezi'nde güvenle kayak yapıp, güzel vakit geçirebileceklerini vurgulayarak, "Pistlerimizde gerekli düzenlemeler yapıldı. Kar, kayak yapılabilir seviyede, inşallah daha da yağacak. Tüm kayakçılarımızı bekliyoruz. Yüzde 100 doluluk bekliyoruz, şu anda yüzde 80 seviyelerinde." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Tarihi fotoğraf! Sovyet askerleri, Hitler'in makam odasını bastı

2022-01-15 07:03 - Özel Haber

TRT ortak yapımı filmler Berlin Film Festivali'nde yarışacak

2022-01-20 12:46 - Magazin

AB, ABD, NATO ve AGİT arasında 'Rusya'nın Ukrayna sınırındaki yığınağı' görüşüldü

2022-01-20 00:04 - Dünya

İsrail güçleri Batı Şeria'da 18 Filistinliyi gözaltına aldı

2022-01-18 11:07 - Dünya

AA, Donbas'ın Zolote bölgesindeki cephe hattını görüntüledi

2022-01-20 19:16 - Dünya

Ukrayna, Rusya'nın yasa dışı ilhak ettiği Kırım yakınlarında askeri tatbikat yaptı

2022-01-21 12:08 - Dünya

TRT Müzik'te sevilen programlar yayınlanacak

2022-01-17 14:54 - Magazin

Sedat Peker'e Erkam Yıldırım'a yönelik 'hakaret' ve 'iftira' davasında

2022-01-18 19:40 - Gündem

Elazığ depreminin ardından inşa edilen 32 camiden ezan sesi yükseliyor

2022-01-20 21:13 - Çevre-Hayat

Yurt Dışı Üretici Fiyat Endeksi aralıkta aylık bazda yüzde 25,92 arttı

2022-01-20 10:46 - Ekonomi

İlgili Haberler

İstanbul'da akşam saatlerinde trafik yoğunluğu yüzde 83'e çıktı

20:17 - Gündem

İstanbul'da en yüksek hava kirliliği değeri Göztepe'de ölçüldü

20:13 - Gündem

Kızılaydan ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek desteği

18:32 - Gündem

Sivas'ta sahipsiz köpeklerin saldırdığı çocuklardan biri yaralandı

18:28 - Gündem

Elazığ'da 73 yıllık dava, 5129 hak sahibinin lehine sonuçlandı

17:37 - Gündem

Günün Manşetleri

İstanbul'da akşam saatlerinde trafik yoğunluğu yüzde 83'e çıktı

20:17 - Gündem

İstanbul'da en yüksek hava kirliliği değeri Göztepe'de ölçüldü

20:13 - Gündem

Ateşkese rağmen İsrail’in Gazze’ye hava saldırısında 4 Filistinli hayatını kaybetti

20:08 - Dünya

Akkuyu NGS'de 1. güç ünitesinde ana sirkülasyon pompasının motorları aşamalı olarak çalıştırıld

20:02 - Ekonomi

UNCTAD: Küresel ticaret 2024'te 33 trilyon dolarlık rekor seviyeye ulaştı

19:57 - Ekonomi