?>

Yapı Kredi, nakit yönetimi alanında Türkiye'nin en iyi bankası seçildi

Yapı Kredi, Euromoney tarafından gerçekleştirilen ve müşteri oylarıyla belirlenen araştırmada, üst üste onuncu kez "Türkiye'nin En İyi Nakit Yönetimi Bankası" seçildi.

Ekonomi - 6 ay önce

İstanbul

Bankadan yapılan açıklamaya göre Yapı Kredi, dünyanın önde gelen bankacılık ve finans yayınlarından Euromoney tarafından gerçekleştirilen ve müşteri oylarıyla belirlenen araştırmada, "Nakit Yönetimi" alanında 3 farklı kategoride birincilik elde etti.

Nakit yönetimi müşteri hizmetleri, nakit yönetimi ürünleri ve nakit yönetimi teknolojisi kategorilerinde birinci olan Banka, üst üste onuncu kez "Türkiye'nin En İyi Nakit Yönetimi Bankası" seçildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Cahit Erdoğan, müşterilerinin oylarıyla uluslararası araştırmalar sonucunda aldıkları ödüllerin, çalışma azmini daha da perçinlediğini belirtti.

"Müşterilerimizi dinleyerek onların ihtiyaçlarına yönelik çözümler geliştirmeye öncelik veriyoruz"

Erdoğan, bankacılık ve finans dünyasının prestijli yayınlarından biri olan Euromoney tarafından aldıkları bu ödüllerin başarılarını perçinlediğini, diğer çalışmaları için de kendilerine yol gösterici olduğunu aktardı, şunları kaydetti:

"Yapı Kredi olarak hedefimiz kusursuz bir müşteri deneyimi sunmak ve sürdürülebilir müşteri memnuniyetini sağlamak. Bu kapsamda her zaman müşterilerimizi dinleyerek onların ihtiyaçlarına yönelik çözümler geliştirmeye öncelik veriyoruz. Müşteriyi merkeze alan stratejimiz doğrultusunda deneyimli ve yenilikçi nakit yönetimi ekiplerimiz, ödeme ve tahsilat ürünlerimizin yanı sıra garanti, finansman ve entegrasyon çözümlerimiz aracılığıyla sadece nakit yönetimi ürünlerimizi kullanan müşterilerimize değil aynı zamanda tedarik zincirindeki tüm paydaşlarına da katma değerli servisler sunuyor."

Banka olarak, dijitalleşme alanında öncü ürün ve servisleriyle müşterilerinin hayatlarını kolaylaştırdıklarını ifade eden Erdoğan, sundukları nakit yönetimi çözümleriyle müşterilerinin bir yandan nakit akışlarını bir yandan da tedarik zinciri yönetimi süreçlerini en verimli şekilde yönetmelerini sağladıklarını anlattı.

Erdoğan, "Yapı Kredi olarak, katılımcı sayısı açısından en geniş kapsamlı anketlerden biri olan ve müşterilerimizin değerlendirmeleriyle yapılan bu prestijli araştırmada onuncu kez Türkiye'nin En İyi Nakit Yönetimi Bankası seçildik. Elde ettiğimiz bu başarı bizlere hem gurur veriyor hem de daha iyisini başarmak için yüksek bir motivasyon sağlıyor. Önümüzdeki dönemde de müşterilerimizi en iyi çözümlerle desteklemeye ve bir adım önde olmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Zonguldak'ta denizde hortum oluştu

2024-10-16 12:57 - Gündem

Yandex, Türkiye'ye 400 milyon dolar yatırım yapmayı planlıyor

2024-10-17 16:08 - Medya

Siyaset bilimci ve yazar Prof. Dr. Fuat Keyman vefat etti

2024-10-18 15:03 - Gündem

Şişli Belediyesinde işten çıkarıldığını iddia eden işçilerin oturma eylemi sürüyor

2024-10-16 17:27 - Gündem

Amazon, nükleer enerji projeleri için anlaşmalar imzaladı

2024-10-16 18:08 - Medya

15. Türk-Arap Ekonomi Forumu başladı

2024-10-17 11:43 - Ekonomi

Adıyamanlı kadınlar, meme kanseri farkındalık hareketi için bir araya geldi

2024-10-16 14:27 - Çevre-Hayat

Arda Güler ve Kenan Yıldız, "Golden Boy"da finale yükseldi

2024-10-17 23:28 - Spor

IKBY’de 20 Ekim’deki milletvekili seçimleri için güvenlik güçlerinin oy kullanma süreci sona erdi

2024-10-18 19:27 - Dünya

Rusya: Ukrayna'nın Mıkolayiv kentindeki zırhlı araç üretim fabrikasını füzelerle vurduk

2024-10-16 14:17 - Dünya

İlgili Haberler

Turkcell'in yenilenebilir enerji yatırımları sürecek

17:27 - Ekonomi

Bakan Yumaklı, zirai dondan etkilenen 16 meyve türü için destek verileceğini bildirdi

14:42 - Ekonomi

Trafikteki elektrikli otomobil sayısı bir yılda 2 katına çıktı

14:03 - Ekonomi

Güneş enerjisine dayalı elektrik üretimi yatırımlarına ilişkin düzenleme

13:47 - Ekonomi

Türkiye Avrupa'ya "yeşil hidrojen" ihraç edebilir konuma yakın

13:32 - Ekonomi

Günün Manşetleri

Türk Yıldızları, İskenderun semalarında gösteri uçuşu yaptı

21:37 - Gündem

Kocaelispor 16 yıl sonra Süper Lig'de

21:32 - Spor

KADEM'in Yönetim Kurulu Başkanı Canan Sarı oldu

21:22 - Gündem

Beşiktaş ile Göztepe berabere kaldı

21:17 - Spor

Sakarya'da belediye otobüsü şoförü, rahatsızlanan yolcuyu hastaneye yetiştirdi

20:58 - Gündem