?>

Vural: 'Enteresan bir takıma karşı oynayacağız'

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Bursaspor için, “Enteresan bir takıma karşı oynayacağız” dedi. Vural, Hikmet Ferudun Tankut Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, geçen hafta sonu oynadık

En Son Yazılar - 10 yıl önce

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Bursaspor için, “Enteresan bir takıma karşı oynayacağız” dedi.

Vural, Hikmet Ferudun Tankut Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, geçen hafta sonu oynadıkları ve 2-0 yendikleri Çaykur Rizespor maçının istatistiklerini okuyarak, her şekilde rakiplerinden sütün oynadıklarını ve galibiyeti hak ederek aldıklarını söyledi.

“HAFTANIN EN KEYİFLİ MAÇI OLACAK”Oynadıkları 7 maçta hep küçük detaylarla kaybettiklerini belirterek, önlerinde Bursaspor ile yapacakları çok önemli bir maç olduğunu vurgulayan Vural, 'Bursaspor’da 3 cezalının olması bizim için ufak da olsa avantaj. Savunma kurgusu olduğu gibi değişecek bir takım. Türkiye’nin en pozitif ve en iyi takımlarından bir tanesi Bursaspor. İkincisi yok. İnanılmaz bir kontra atak yapan topla ilişkisi olan ve keyif veren bir takım. Oynayacağımız rakipler arasında en zor takımlardan bir tanesi. Bizim de bir şansımız küçük de olması önemli oyuncularının olmaması. Her iki takım için çok kritik bir maç olacak. İki takımın da hedefi olan bir maç olacak. Haftanın en keyifli maçı olacak” dedi.

“STRATEJİ BELİRLEYECEĞİZ”Bursaspor'un gücüne göre bir strateji belirleyeceklerini kaydeden Vural, “İnşallah oradan puan alıp dönmek istiyoruz. 36 puan bu ligde kalmaya yetmeyecek bir puan olabilir. Kaybetmeden gelirsek, 37 puan ve üçlü averaj bile olabilir. O yüzden şu an ortada 15 puan var. Bunların hepsini alırsak 39 puanla bu ligde kalırız” ifadesinde bulundu.

“ENTERESAN BİR TAKIMLA OYNAYACAĞIZ”Bursaspor’u iki kulvarda değerlendirdiklerini de kaydeden Yılmaz Vural, “Savunmasında gol yiyebilen, hücumda da her an gol atabilen bir takım hüviyetinde. O bakımdan enteresan bir takıma karşı oynayacağız. İnanılmaz bir taraftar faktörü ve gücü olan bir takım. Ayrıca benim için çok özel bir takım Bursaspor. 4 sezon orada çalıştım ve hala da taraftarlar derneğinin de 1 numaralı üyesiyim. Gurur duyuyorum. Türkiye'nin 5. büyük takımıdır. Şampiyon olmuştur. 90 dakikada olsa rakip olma mecburiyetimiz var. Şenol hocamızı da çok seviyorum, benim kardeşim. Başarılarıyla gurur duyuyorum. İnşallah Avrupa kuplarına da giderler. Gönül istiyor ki biz de Karabükspor’u ligde tutalım' şeklinde konuştu.

'3 GÜN BİTMEDEN MAÇ OYNUYORUZ'Fikstür konusunda Türkiye Futbol Federasyonu ile görüşmelerin devam ettiğini, 3 günde bir maç yapacak olmalarının doğru olmadığının altını çizen Vural, şunları aktardı:'Bursaspor maçının cuma gününe alınmasını istedik. Sağ olsun rakibimiz sıcak davrandı. Türkiye liginde ilk defa bir takım 3 gün bitmeden maç oynayacak. Bu Türkiye'de ilk defa yaşanacak. Gözden kaçmış. Bunun düzeltileceğine inanıyoruz. Bir haksızlık olmuş. Bilim de gelse bu takımı dinlendirmeden oynatamaz. Fikstürün değiştirilmesi diğer takımları da rahatsız etmiyor. Ben gereğinin yapılacağına inanıyorum.'

TARAFTARA ÇAĞRIVural, desteğin de çok önemli olduğunu ifade ederek, “Çok ciddi takımlara karşı oynayacağız. Kimsenin işi kolay değil. Sadece biz ve Rize riskte değil. Hiç kimsenin işi kolay değil. Bursasspor’dan puanla dönersek, mavi ateş taraftarına sesleniyorum; Eskişehir maçında gelin destek olun. Bütün stat dolsun” ifadesinde bulundu.Avrupa kupalarında oynayan Anadolu takımlarının ligde başarısız oldukları yönünde ki bir soruya Vural, doğru antrenman programı uygulanırsa bu söylenenin gerçekleşmeyeceğini kaydetti.

dikGAZETE.
Haftanın Öne Çıkanları

"Biz de bu ülkenin takımıyız"

2015-04-29 02:53 - Genel

İbrahim Tatlıses: Derya hanım burada normal değil mi?

2015-04-29 00:48 - Spor

Arınç, “Böyle kıytırık partililerle..."

2015-05-02 16:22 - Genel

Bursa’ya yıldız yağacak

2015-04-29 15:46 - Genel

Uluslararası teşkilatları eleştirdi

2015-04-28 17:22 - Genel

iPhone 6 Plus böyle bir zulüm görmedi

2015-04-28 19:01 - Genel

Ünlü futbolcular ’gazozuna maç’ yaptı

2015-04-28 18:22 - Genel

Hasan Ferit Gedik davasında 4 tahliye kararı

2015-04-27 23:54 - Genel

2015’te otogaz talebinde rekor gelebilir

2015-04-28 12:36 - Genel

Dr. Öz hakkındaki iddialar yanıt verdi

2015-04-29 16:02 - Genel

İlgili Haberler

Prof. İnalcık’ın bazı yanılgıları -Ramazan Topraklı yazdı-

07:33 - En Son Yazılar

Zaferleri ve mazisi insanlık tarihi ile başlayan kahraman Türk ordusunda yemin ve kaos… Teğmen ordunun geleceğidir -E. Yarbay Halil Mert yazdı-

01:14 - En Son Yazılar

Mariupol gerçekleri -Sezgin Onaran, Mariupol/Ukrayna'dan yazıyor-

03:07 - En Son Yazılar

Vietnam ile Kuzey ve Güney Kore arasında özel ilişki -Kırım Kalkınma Vakfı Başkanı Ünver Sel yazdı-

02:28 - En Son Yazılar

Türkiye’de herkes ölecek! -Cem Kıran, Moskova'dan yazdı-

18:08 - En Son Yazılar

Günün Manşetleri

İsrail ordusunun incelemesi, "Demir Kubbe"nin 7 Ekim 2023'te çöktüğünü ortaya koydu

19:48 - Dünya

Suriye Geçiş Dönemi Cumhurbaşkanı Şara, eşiyle birlikte Mekke'de umre yaptı

19:37 - Dünya

Beşiktaş, orta saha oyuncusu Al-Musrati'yi Monaco'ya kiraladı

19:32 - Spor

Kosova’nın başkenti Priştine’de “çöp” nedeniyle olağanüstü hal ilan edildi

18:57 - Dünya

İsrail ordusu ateşkese rağmen Lübnan'ın güneyinde binaları havaya uçurdu

18:52 - Dünya