?>

Villa Sahibi Olmak Prefabrikler İle Artık Zor Değil

Villa Sahibi Olmak Prefabrikler İle Artık Zor Değil

Yerel haber-Şirket Haber - 3 yıl önce

Karmod firmasının üretmiş olduğu ve en çok talep gören prefabrik ev modelleri arasında prefabrik villa ilk sırada yerini alıyor. Hem yapısı, hem kurulumu, hem de üretimi klasik betonarme yapılardan oldukça farklı olan prefabrik villa, benzersiz detayları ile ev satın almak isteyen kişilerin ilk tercihidir. Pandemi sürecinde yaşanan olumsuz şartlar kişileri farklı yaşam tarzlarına itiyor. Özellikle büyükşehirlere olan göç dalgaları sosyal yaşamın büyük oranda etkilenmesine neden oluyor. Bir yerden farklı bir noktaya ulaşmak için neredeyse 1,5 saatlik bir zaman kaybı yaşanıyor. Aynı zamanda fiyatların giderek artış göstermesi de yaşam kalitesinin bozulmasını sağlıyor. Prefabrik evler sayesinde bir arsa sahibi olan ya da kendilerine yeni bir arsa satın almak isteyen kişiler kendilerine istediği tarzda bir ev inşa edebiliyor. Prefabrik villaların kurulumu, yapımı ve tüm üretim süreçleri alanında uzman kişilerin desteği doğrultusunda ilerleyerek son teknoloji ürünler ile üretiliyor. Yapımında kullanılan malzemeler çelik konstrüksiyon malzemelerden oluşuyor. Bu çelik konstrüksiyon malzemeler uzun dönem kullanılabilen bir eve sahip olmanıza fırsat tanıyor.

 

Klasik betonarme yapıların aksine herhangi bir kiriş ve kolon kullanılmayan prefabrik villa modellerinde göze çarpan kötü herhangi bir detay içerilmiyor. Evinizin yapımı tamamlandıktan sonra evinizi istediğiniz şekilde dizayn edebilirsiniz. Yeni yapılacak betonarme evler, müteahhit projesine göre uyarlanıyor. Proje aşamasında sizler, ev içerisinde herhangi bir değişiklik talep edemiyorsunuz. Evin konumunu gereği evin içerisindeki odaların büyüklüğü projeye göre belirleniyor. Ancak prefabrik villa modellerinin sunmuş olduğu en büyük avantajlardan bir tanesi evin proje aşamasında birebir sizlerin görüşüne uygun bir evin hazırlanması detayıdır. Eviniz üretim aşamasına geçmeden özel programlarda özenle çizimi yapılarak sizlere sunuluyor. Bu aşamada ekstra istediğiniz özel detaylar var ise kolaylıkla ekletebilirsiniz.

Prefabrik Konutlar Ekonomik Fiyat Politikasına Sahip

Klasik konutların fiyatlarında oluşan fiyat artışları ev satın alacak olan kişilerin farklı sektörleri tercih etmesine neden oldu. Yapı sektörleri arasında önemli bir yeri ve konumu olan prefabrik konut en şık detayları içeren ev modellerini sizler ile buluşturuyor. Prefabrik konut, sahip olduğu düşük fiyatları sayesinde hemen hemen herkesin ev sahibi olabilmesine fırsat tanıdığı gibi yaşam kalitelerinin de aynı oranda artmasına destek oluyor.

Prefabrik konutlarda oluşan bu düşük fiyatlar neticesinde dünyanın çeşitli yerlerinde de kullanılıyor. Son dönemlerde Türkiye’nin de tercihi olan prefabrik konutlar sessiz, sakin ve dingin bir yaşam arayan kişiler için en uygun platform haline geldi. Sahip olduğunuz arsanızı ne şekilde değerlendirebileceğinizi düşünüyor ve geleceğe yatırım yapmak istiyorsanız prefabrik konut tam olarak aradığınız yatırımı sizlere sunuyor. Düşük maliyetleri sayesinde yıllarca borç ödemek prefabrikler ile artık geri planda kalıyor. Sizler de prefabrik konutların sunmuş olduğu çok yönlü avantajlarını hayatınıza dahil etmek isterseniz hiç düşünmeden bu prefabrikleri yaptırabilirsiniz.

Prefabrik Villa ve Konutlar Isı Yalıtımları Sayesinde Ekonominize Katkı Sağlıyor

Prefabrik villa ve prefabrik konut modellerinin yapımında ekstra ısı yalıtımları kullanılıyor. Bu ısı yalıtımları sayesinde özellikle soğuk belde de yaşayan insanlar için ekonomik yönden katkı sağlıyor. Müstakil konutlar, ara katlarda yer almamasından dolayı evin içerisinin ısınması ara katlara oranla daha zordur. Ancak prefabrik villa seçenekleri bu duruma çözüm bularak üretimde kaliteli ısı yalıtımları kullanıyor. Yaz kış enerji tasarrufu sunan prefabrik konutlar sizlere fayda sağlıyor. 

Dış katmanı özenle inşa edilen ve yapımında kullanılan malzemeler dışarıdan kaynaklı olan yağmur ve kötü hava koşullarına karşın dayanıklı olarak üretiliyor. Özel boyalar ile boyanan prefabrik evin dış cephesi herhangi bir bakım onarım gerektirmeden kullanılabiliyor. 

Prefabrik villa yaptırmaya karar verdiyseniz evin projesini dilerseniz kendiniz devralarak evin modelini tasarlayabilirsiniz. Tamamen tasarım aşamasında oluşan projeye göre üretilen prefabrik villalar, donanımlı araçlara yüklenerek kurulum yapılacak olan alanlara doğru yola çıkıyor. Ürün tedariği, prefabrik evin kurulumu, evin iç  dizaynı tamamen prefabrik villa fiyatının içerisine dahildir. Sizlere ayriyeten bir maliyet oluşturmayan bu prefabrik villalar, iş yükü de gerektirmiyor. Sizlere her yönü ile avantaj sunan, maliyet açısından fayda sağlayan prefabrik villa ev modellerini tercih ederek yaşamınızın iyi yönde şekillenmesini sağlayabilirsiniz.

Haftanın Öne Çıkanları

Vitrinleri yenilenen Çorum Müzesi, turizm sezonuna hazır

2022-03-06 13:22 - Kültür Sanat

Donbass'tan Tatar gazeteci Ramil Zamdıhanov ile yazarımız İlber Vasfi Sel, Rusya - Ukrayna krizi üzerine konuştu

2022-03-05 07:11 - Analiz/Röportaj/Dizi/Tefrika

Putin'den Ukaryna'da ölen Dağıstan kökenli subaya 'Rusya Kahramanı' madalyası

2022-03-04 01:08 - Özel Haber

Kadirov: Erdoğan'a teşekkürler! Bunu unutmayacağız! -Fuad Safarov, Moskova'dan bildiriyor-

2022-03-10 05:51 - Özel Haber

Yelda Başaran; Mutlu olan kadın güzeldir -Selçuk Aka magazin dünyasından bildiriyor-

2022-03-08 16:07 - Magazin

Rus uzman Artamonov: Ukrayna'da Türk ailesine saldıran Neo Naziler askeri mahkemede yargılanmalı

2022-03-07 17:15 - Özel Haber

Türkiye genelindeki okullarda eş zamanlı deprem tatbikatı yapıldı

2022-03-04 14:35 - Eğitim

Ünlü Rus askeri uzman Litovkin, dikGAZETE'ye NATO'nun Ukrayna hava sahasını neden kapatamayacağını anlattı

2022-03-05 07:36 - Özel Haber

Crocus Group, Moskova'ya yakın kentte dev projesine başladı -Fuad Safarov bildiriyor-

2022-03-05 21:56 - Özel Haber

Ukraynalı Elena ve Türk eşi, Kiev'e dönme hayali kuruyor

2022-03-09 11:48 - Çevre-Hayat

İlgili Haberler
Günün Manşetleri

Antalya'da zeytin üretimi yüzde 45 arttı

13:28 - Gündem

RTÜK'ten gündüz kuşağı programları için yayın etik ilkeleri

13:22 - Gündem

Orta Karadeniz'in iç kesimleri için "zirai don" uyarısı

13:17 - Gündem

Konya'da suları çekilen gölde balıkçı tekneleri karaya oturdu

13:12 - Gündem

Küresel ticaretin dijitalleşmesinde hükümetlerin tutumu süreci hızlandırabilir

13:03 - Ekonomi