?>

Viaport Marina yelken tutkunlarını ağırlayacak

- Viaport Marina, Türkiye Açıkdeniz Yarış Kulübü tarafından düzenlenen Fahir Çelikbaş Kupası Yat Yarışları’na 4. kez ev sahipliği yapacak

Genel - 6 yıl önce

İSTANBUL (AA) - Dünyanın ilk ve tek 9 fonksiyonlu marinası Viaport Marina, Viaport Marina Cup ile yelken tutkunlarını bu yıl da ağırlamaya hazırlanıyor.

Viaport Marina'dan yapılan açıklamaya göre, yarın Moda’dan verilecek start ile başlayacak yarış, 14 Nisan’da Tuzla Körfezi’ndeki turun ardından sonra erecek. 2 etap olarak düzenlenen Fahir Çelikbaş Kupası 14 Nisan’da Viaport Marina’da düzenlenecek ödül törenin ardından sonra erecek.

Yarışın ilk ayağında, yarın Moda’dan verilecek startın ardından yatlar 18 deniz millik yarışı Viaport Marina önündeki varış hattında tamamlayacak. İkinci ayağı 14 Nisan’da Tuzla parkurunda 2 adet şamandıra yarışının takip ettiği serinin ödülleri gün sonunda yapılacak ödül töreninde sahiplerini bulacak. 13-14 Nisan’da tekneler Viaport Marina’da ücretsiz konaklayabilecek.

- İstanbul yarış filosu Viaport Marina’da

Açıklamada görüşlerine yer verilen Viaport Marina Müdürü Sinan Arslan, Viaport Marina Cup’ı bir gelenek haline getirdiklerini belirterek, “Bu yıl da her yıl olduğu gibi Viaport Marina Cup organizasyonuyla yat yarışına adımızı vermekten ve İstanbul yarış filosunu marinamızda ağırlayacak olmaktan mutluluk duyuyoruz. Yarışçıların ailelerini de Viaport Marina’da vakit geçirmeye davet ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Dünyanın ilk ve tek 9 fonksiyonlu marinası Viaport Marina, 750 yat kapasiteli marinasıyla İstanbul’un en yeni marinası olma özelliğini de taşıyor. Viaport Marina’da alışveriş adası, Avrupa’nın en hızlı roller coaster’larının içerisinde bulunduğu Korsan Adası Tema Park, Timsah Park, Aslan Park ve yaz aylarında faaliyete girecek aquapark bulunuyor.

Viaport Marina’da özel kampanyalar ve avantajlı hizmetler de sunuluyor.

Haftanın Öne Çıkanları

SpaceX Falcon Heavy roketinin fırlatılışını erteledi

2019-04-11 14:12 - Teknoloji

Ankara elektronik müziğe doyacak

2019-04-05 14:47 - Kültür Sanat

U12 İzmir Cup’a tam not

2019-04-08 12:39 - Spor

Mazbatayı aldı, muhtarlığı boş buldu

2019-04-11 12:42 - Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Netanyahu'nun yaptığı her iş uluslararası hukuka aykırıdır

2019-04-08 15:48 - Genel

Bodrum'a havadan, karadan ve denizden turist yağacak

2019-04-07 13:57 - Gündem

"Bu projeyle tarımda fiyatlar öngörülebilir olacak"

2019-04-09 16:14 - Politika

İran’dan ABD’nin kararına tepki

2019-04-08 22:41 - Asayiş

Türkiye'nin uzaydaki gözleri

2019-04-11 14:22 - Teknoloji

Japonya'nın yeniden doğuşu simgeleyen kiraz çiçekleri 'sakura'

2019-04-11 14:52 - Dünya

İlgili Haberler

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı 'Yarısı Bizden' kampanyasıyla ilgili soruları cevapladı

20:30 - Genel

Günün Manşetleri

İran'da 5,4 büyüklüğünde deprem

00:07 - Dünya

İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan, Tebriz'de Türkçe şiir okurken bir yetkili tarafından uyarıldı

00:02 - Dünya

İsrail'in Batı Şeria'daki baskınlarında Filistinli bir çocuk yaralandı, 14 kişi gözaltına

23:57 - Dünya

Hamas: İsrail güçleri Ofer Hapishanesinin bir bölümüne baskın düzenledi

23:27 - Dünya

Çaykur Rizespor'dan "Galatasaray maçı için prim" açıklaması

23:22 - Spor