?>

Varşova toplu ulaşımının yeni otobüsleri Otokar'dan

Varşova Belediyesi Ulaştırma Kurumu, toplu ulaşım hizmetlerinde Otokar'ın DORUK otobüsünü tercih eden Arriva taşımacılık şirketi ile ulaştırma hizmetleri için yeni bir sözleşme imzaladı

Ekonomi - 7 yıl önce

İSTANBUL

Otokar, DORUK otobüsleri ile bu sefer Varşova toplu ulaşımında yeni bir dönem başlatacak.

Otokar'dan yapılan açıklamaya göre, Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar, yeni nesil otobüsleri ile Avrupa'yı fethetmeye devam ediyor. 55 yıldır müşteri beklentileri doğrultusunda geliştirilen, 50 ülkede milyonlarca yolcu taşıyan Otokar otobüsleri, şimdi de Polonya’nın başkenti Varşova’nın toplu ulaşımında hizmet verecek.

Tasarımı, konforu, teknolojisi, düşük işletme giderleri ile Avrupalı kullanıcıların beğenisini kazanan Otokar, 34 adetlik DORUK orta boy otobüsü ile Varşova toplu ulaşımında yeni bir dönem başlatacak.

Varşova Belediyesi Ulaştırma Kurumu (ZTM), toplu ulaşım hizmetleri için Avrupa’nın en büyük yolcu taşımacılığı şirketi Arriva ile yeni bir sözleşme imzaladı.

Arriva, Varşova'da ulaşım hizmetleri sağlamak için Otokar'ın DORUK otobüsünü seçti. Sözleşme kapsamında şehir içi ulaşımda konfor, ekonomi ve güvenliği bir arada sunan 34 adet 9 metrelik DORUK, Varşova sokaklarında Aralık 2018'den 2026 yılı sonuna kadar hizmet verecek.

Varşova için özel hazırlanacak...

Basamaksız alçak giriş tabanı, geniş iç hacmi ile yolculara eşsiz konfor sunan ve yurt dışına Vectio ismi ile ihraç edilen DORUK otobüsleri, Varşova için özel olarak hazırlanacak.

İç ve dış modern görüntüsü, çevreci motoru, üstün yol tutuşunun yanı sıra düşük işletme maliyetleriyle de ön plana çıkan DORUK'un şehir içi tipi DORUK LE, Varşova'nın talebi üzerine izleme, ücret ödeme, sesli duyuru sistemleri ile donatılacak.

Aracın elektronik altyapısında, yolcu acil kapı açma sistemine ek olarak, bilgilendirme ekranlarına da yer verilecek. Modern görünümü, üstün özellikleri, düşük işletme maliyetiyle toplu ulaşımda fark yaratan DORUK LE'lerin dışı, Varşova'nın mimari sembolleriyle kaplanacak.

Haftanın Öne Çıkanları

E-5 Karayolu’nda motosiklet terörü kamerada

2018-06-12 14:32 - Asayiş

Borç yapılandırmasında 'bayramlık' fırsat

2018-06-14 14:11 - Ekonomi

Otokar, TULPAR Hafif Tank'ı ilk kez Paris'te sergiliyor

2018-06-11 16:09 - Ekonomi

Lübnan Müftüsünden Filistinlilere destek mesajı

2018-06-15 15:02 - Dünya

ABD'nin Afrika'daki ekonomik ve askeri varlığı

2018-06-15 12:22 - Dünya

Dünya Kupası heyecanı BiP'te

2018-06-15 17:28 - Medya

Şehitleriyle bayramlaştılar

2018-06-15 16:32 - Çevre-Hayat

'Ülkemiz kendine yeter hale gelecek'

2018-06-17 00:27 - Siyaset

Bielsa, Leeds ile sözleşme imzaladı

2018-06-15 19:32 - Spor

Hırvatistan'daki Türk gemisinin batma tehlikesi bulunmuyor

2018-06-17 23:02 - Dünya

İlgili Haberler

Bakan Şimşek: Türkiye küresel ticaretteki bölünmelere karşı daha dayanıklı olabilir

18:02 - Ekonomi

Japon yapay zeka yatırımcısı SoftBank Group zarar açıkladı

17:58 - Ekonomi

Mobilya ihracatı ocakta yüzde 4,8 arttı

17:53 - Ekonomi

Türk savunma sanayisi şirketleri Endonezya'da stratejik işbirliği anlaşmalarına imza attı

17:43 - Ekonomi

ABD'de enflasyon ocakta beklentileri aştı

17:32 - Ekonomi

Günün Manşetleri

İletişim Başkanlığının düzenlediği "Türkiye Yayıncılık Zirvesi" 14 Şubat'ta başlıyor

18:08 - Gündem

Bakan Şimşek: Türkiye küresel ticaretteki bölünmelere karşı daha dayanıklı olabilir

18:02 - Ekonomi

Japon yapay zeka yatırımcısı SoftBank Group zarar açıkladı

17:58 - Ekonomi

Mobilya ihracatı ocakta yüzde 4,8 arttı

17:53 - Ekonomi

Papa Franciscus rahatsızlığı sebebiyle konuşmasını yine yapamadı

17:48 - Dünya