?>

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: 2023 Türkiye Yüzyılı'nda hiçbir imkansızlığımız yoktur

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2023 Türkiye Yüzyılı'nda hiçbir imkansızlık olmadığını belirterek "Sadece bir sıralamaya, bir önceliğe ihtiyacımız olacaktır" dedi

Siyaset - 2 yıl önce

Trabzon

Bakan Uraloğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla geldiği Trabzon'un Düzköy ilçesinde hemşehrileriyle bayramlaştı.

Çok ağır bir yükleri olduğunu, bu yükün de birlikte taşınması gerektiğini ifade eden Uraloğlu, "Siz bize destek verdiğiniz müddetçe Allah'ın izniyle bu yükler bize vız gelir." diye konuştu.

Uraloğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye Yüzyılı kabinesinde, Düzköy'den çıkmış biri olarak kendisini de Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı görevine layık gördüğünü dile getirerek "Ben huzurunuzda ona minnetlerimi buradan iletiyorum. Rabb'ime şükrediyorum böyle bir şerefli, onurlu görevi bize verdiği için. Gayret edeceğiz. Ne kadar gayret edeceğiz? Gücümüz yettiği kadar. Sizin taleplerinize, ihtiyaçlarınıza da Allah'ın izniyle Türkiye Cumhuriyeti'nin gücü yetecektir. Gereğini yapacağız. O anlamda hiç kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

Uraloğlu, vatandaş için hep ulaşılır olacaklarının altını çizerek şöyle devam etti:

"Benim cep telefonum hala aynı, ikinci bir telefonum yok. Çağrılarınıza, mesajlarınıza yetişmeye çalışıyorum onu bilmenizi isterim. Aday adaylığım sürecinde gece 1 gibi bir numara aradı, neyse uyumamıştık.

Taşocağı'ndan şimdi ismini hatırlamıyorum, 'Buyur hemşehrim', tanıttı kendisini, 'Bakayım sana ulaşabilecek miyim diye aradım' dedi. Şimdi biz gücümüz yettiği kadar ulaşılabilir olacağız.

Sizin çağrılarınıza, mesajlarınıza anında cevap veremeyebilirim ama mutlaka bir şekliyle size döneceğim. Dediğim gibi sizin derdiniz, bizim derdimizdir. Sizin sevinciniz, bizim sevincimizdir."

"Allah'ın izniyle bizim aşamayacağımız hiçbir güçlük yoktur"

Bakanlık görevine atandıktan sonra babaevinin de bulunduğu ilçeye bağlı Çayırbağı Mahallesi'ne ilk kez gelen Uraloğlu, davul ve zurna eşliğinde coşkuyla karşılandı.

Mahalle sakinleriyle bayramlaşan Uraloğlu, "Bu sefer de bakan olarak bu görev bize nasip oldu. Cumhurbaşkanı'mızdan Allah razı olsun, kendisine bizi yakın yol arkadaşı olarak görevlendirdi. Çok ağır bir yük olduğunu biliyorum. Çok şerefli, onurlu bir yük olduğunu biliyorum ama sizin desteğiniz, sizin varlığınız bizim arkamızda olduğu müddetçe Allah'ın izniyle bizim aşamayacağımız hiçbir güçlük yoktur." ifadelerini kullandı.

Uraloğlu, hizmet aşkıyla büyüdüğünü belirterek "Dedemizden, babamızdan gelen budur. Dolayısıyla bize verilen her görevi de şimdiye kadar layıkıyla yerine getirdik. Bundan sonra da Allah'ın izniyle, layıkıyla yerine getireceğiz." dedi.

Vatandaşın sıkıntı ve dertlerini bildiğine işaret eden Uraloğlu, "Onların hepsine derman olacağız. 2023 Türkiye Yüzyılı'nda hiçbir imkansızlığımız da yoktur, bunu bilmenizi isterim. Sadece bir sıralamaya, bir önceliğe ihtiyacımız olacaktır. Allah'ın izniyle Türkiye'mizin 81 iline hizmet edeceğiz. Bütün ihtiyaçları noktasında imkanlarımız ortada. Allah'ın izniyle bütün onları bir öncelik sıralamasına göre yerine getireceğiz." diye konuştu.

Bakan Uraloğlu, evlerinin önünde babası Ali Uraloğlu ve aile büyüklerinin de elini öperek bayramlaştı.

Kaynak: AA

.

dikGAZETE.com

Haftanın Öne Çıkanları

Bursa'daki kedi köpek oteli bayram tatilinde tam kapasite çalışıyor

2023-06-24 12:09 - Magazin

İran'ın Gülistan eyaletinde binlerce kişi bayram namazını büyük meydanda kıldı

2023-06-29 10:23 - Dünya

Eskişehir'de hasat döneminin ilk mahsulü arpa, borsaya getirildi

2023-06-23 14:32 - Ekonomi

Şehit yakınları ve gaziler bayram arifesinde Cebeci Askeri Şehitliği'ni ziyaret etti

2023-06-27 13:28 - Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Miçotakis'in NATO Zirvesinde buluşması bekleniyor

2023-06-26 22:32 - Gündem

Antalya sahillerinde sıcak hava yoğunluğu

2023-06-23 17:33 - Çevre-Hayat

Kastamonu'da bıçakçıların "kurban" mesaisi

2023-06-27 21:27 - Çevre-Hayat

Titan denizaltısının bazı parçaları karaya çıkarıldı

2023-06-29 01:17 - Dünya

Dışişleri Bakanı Fidan, Karadağ Başbakan Yardımcısı Ervin İbrahimovic ile görüştü

2023-06-26 20:28 - Gündem

Fenerbahçe'de teknik direktörlüğe İsmail Kartal getirildi

2023-06-28 19:53 - Spor

İlgili Haberler

Bakan Kurum, CHP Genel Başkanı Özel'in kendisine yönelik iddialarını yalanladı

19:33 - Siyaset

MHP Genel Başkanı Bahçeli'den, TÜSİAD'a tepki

18:12 - Siyaset

TBMM Başkanı Kurtulmuş, Tokyo Camii ve Yunus Emre Enstitüsünü ziyaret etti

14:12 - Siyaset

TBMM Yapay Zeka Araştırma Komisyonu, çalışmalarını mayısta tamamlamayı planlıyor

11:33 - Siyaset

Dışişleri Bakanı Fidan, Almanya'da Ukraynalı yetkililerle görüştü

10:37 - Siyaset

Günün Manşetleri

İran'da 5,4 büyüklüğünde deprem

00:07 - Dünya

İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan, Tebriz'de Türkçe şiir okurken bir yetkili tarafından uyarıldı

00:02 - Dünya

İsrail'in Batı Şeria'daki baskınlarında Filistinli bir çocuk yaralandı, 14 kişi gözaltına

23:57 - Dünya

Hamas: İsrail güçleri Ofer Hapishanesinin bir bölümüne baskın düzenledi

23:27 - Dünya

Çaykur Rizespor'dan "Galatasaray maçı için prim" açıklaması

23:22 - Spor