?>

Türk Telekom'dan "internetsiz ev kalmasın" seferberliğine tam destek

- "İnternetsiz ev kalmasın" seferberliğine tüm ülkeyi kapsayacak bir kampanyayla destek veren Türk Telekom, 4 Mbps’e kadar limitsiz 20 GB AKN’li yeni internet paketini internet hizmeti satan şirketlere ücretsiz açarak onları da seferberliğe davet etti - Türk Telekom Toptan Satış Genel Müdür Yardımcısı Yıldırım: - "Önceliğimizi Türkiye’nin geleceği için değer yaratmak olarak görüyoruz"

Ekonomi - 7 yıl önce

İSTANBUL (AA) - Türk Telekom, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nın Türkiye’de tek bir vatandaşın bile internet erişiminden mahrum kalmaması için başlattığı "internetsiz ev kalmasın" seferberliğine tüm ülkeyi kapsayacak bir kampanya ile destek verdiğini duyurdu.

Şirket açıklamasına göre, Türkiye’de internet hizmeti satan şirketlerin altyapı tedarikçisi olan Türk Telekom, kar amacı gözetmeden ve tamamen ücretsiz olarak kullanıma sunduğu, 4 Mbps’e kadar limitsiz 20 GB AKN’li yeni internet paketini şirketlere açarak onları da “İnternetsiz Ev Kalmasın” seferberliğine davet etti.

Açıklamada, internet hizmeti veren daha fazla sayıda şirketin seferberliğe katılmasına olanak sağlayacak bu kampanyayla işletmecilerin, sadece maliyet ve vergileri ücretlendirecekleri minimum tarifelerle seferberliğe destek verebilecekleri belirtildi. Ayrıca Türkiye’nin dijital dönüşümü adına bir milat olması beklenen seferberliğin, internet hizmetinden yararlanamamış haneleri internet ile buluşturmayı hedeflediği bildirildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Türk Telekom Toptan Satış Genel Müdür Yardımcısı Yavuz Yıldırım, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın çağrısını büyük bir memnuniyetle karşıladıklarını ve bu çağrıya ilk yanıtı vermekten gurur duyduklarını ifade etti.

Elektrik ve su kadar önemli bir ihtiyaç haline gelen internetin, toplumun her kesimi tarafından erişilebilir olmasını sağlamayı kurumsal sosyal sorumlulukları olarak gördüklerini belirten Yıldırım, şunları kaydetti:

"Bu bağlamda bireyler arasındaki dijital uçurumu kapatmayı ve toplumun tüm kesimlerini sosyoekonomik durumu ne olursa olsun evrensel bilgi toplumunun nimetlerinden faydalandırmayı amaçlıyoruz. Bakanımızın Kars’ta başlattığı 'internetsiz ev kalmasın' seferberliğini, bu noktada çok önemsiyoruz. Bunun için de seferberliğe ilk yanıtı vererek vatandaşlarımızın bu hizmeti almasını sağlamak üzere ülkemizdeki tüm internet hizmeti satan şirketleri de bu seferberliğe davet ediyoruz. Bu amaçla altyapımız üzerinden hazırladığımız yeni 4 Mbps’e kadar limitsiz ve 20 GB AKN’li internet paketini tamamen ücretsiz olarak onların hizmetine sunuyoruz. Bu şekilde Bakanlığın çizdiği vizyona hizmet etmek üzere toptan seviyede altyapımız üzerinden hizmet verecek olan tüm paydaşlarımızın, dar gelirli ve internetle tanışamamış vatandaşlarımıza yönelik hesaplı internet paketleri sunmalarının önünü açıyoruz. Bu kampanyayı başlatıyoruz, çünkü önceliğimizi Türkiye’nin geleceği için değer yaratmak olarak görüyoruz. Türkiye'nin lider iletişim ve eğlence teknolojileri şirketi olarak bu vizyon çerçevesinde, tüm vatandaşlarımızı kucaklayan bu adımı atmaktan gururluyuz."

Haftanın Öne Çıkanları

ÖZET İZLE: Trabzonspor 3-4 Beşiktaş| Beşiktaş Trabzon maçı geniş özet ve golleri izle (BJK-TS)

2017-04-09 01:42 - Spor

HSYK Başkanvekili Yılmaz: Geçici olarak görevden uzaklaştırma bir tedbir kararıdır

2017-04-06 16:01 - Genel

Erdoğan'dan 12 kanuna onay

2017-04-04 04:57 - Gündem

ABD ve Almanya'ya dolgu oyuncak satıyor

2017-04-05 15:17 - Çevre-Hayat

ABD yetkilileri Şaryat hava üssü saldırısını anlattı

2017-04-08 02:02 - Dünya

Türkiye Finans'a yeni yönetim kurulu üyeleri

2017-04-07 17:20 - Genel

AA ekibi Han Şeyhun’a girdi

2017-04-05 23:22 - Dünya

'Sigortalanabilir tarım alanlarının sadece yüzde 19'u sigortalı'

2017-04-05 14:47 - Ekonomi

İsrail'de Arapların evlerinin yıkılmasını hızlandıracak düzenleme

2017-04-06 02:57 - Dünya

iPhone 8’in çıkış tarihi netleşiyor!

2017-04-08 09:52 - Teknoloji

İlgili Haberler

Peugeot yenilikçi teknolojilerini IAA Transportation 2024'te tanıttı

13:57 - Ekonomi

İstanbul Havalimanı Avrupa'da zirvedeki yerini korudu

12:32 - Ekonomi

Küresel piyasalar, ABD'de açıklanacak büyüme verisine odaklandı

12:22 - Ekonomi

Küresel piyasalar kritik "merkez bankaları haftasını" geride bıraktı

12:18 - Ekonomi

Bilgi ve iletişim sektörünün brüt satışları 5 yılda 4,5 katına çıktı

12:03 - Ekonomi

Günün Manşetleri

Mardin, Şırnak ve Hakkari çevreleri için gök gürültülü sağanak uyarısı

14:27 - Gündem

Peugeot yenilikçi teknolojilerini IAA Transportation 2024'te tanıttı

13:57 - Ekonomi

"Nusret-2024 Davet Tatbikatı", İzmir Körfezi ile Karadeniz Ereğli'de başladı

13:13 - Gündem

Taşkın ve heyelan meydana gelen Araklı'da temizlik çalışmaları sürüyor

12:57 - Gündem

Üsküdar'da kahvehanede 4 kişinin öldüğü silahlı çatışmaya ilişkin 27 sanığa dava

12:53 - Gündem