?>

Trabzonspor'un yeni transferi John Lundstram: Takıma katkıda bulunmaya çalışacağım

Trabzonspor'un yeni transferi John Lundstram, "İlk geldiğimden itibaren iyi, kaliteli ve ligde bir şeyleri başarabilecek takım görüyorum. Ben de kendi kalitem ve yapabileceklerimle takıma katkıda bulunmaya çalışacağım." dedi.

Spor - 7 ay önce

Szeged

Lundstram, yeni sezon hazırlıklarını Macaristan'ın Szeged kentinde sürdüren bordo-mavili takımın antrenmanından önce basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

İngiliz futbolcu, teknik direktör Abdullah Avcı ile transferinden önce yaptığı görüşmede kulüpten bahsettiklerini belirterek, "Trabzonspor'un tarihinden geçmişinden bahsettik. Bu konuşmalar beni çok etkilemişti. Şehri, kulübün tarihini, hocamla ne yapmam gerektiğini, futbol tarzı konusunda görüştük. Futbol fikri olarak birbirimize yakın olduğumuzu gördükten sonra karar vermek çok kolay oldu." şeklinde konuştu.

Yetenekli oyunculardan kurulu bir kadroya sahip olduklarını ifade eden Lundstram, "İlk geldiğimden itibaren iyi, kaliteli ve ligde bir şeyleri başarabilecek takım görüyorum. Ben de kendi kalitem ve yapabileceklerimle takıma katkıda bulunmaya çalışacağım. Takımın önceden inşa ettiğinin üzerine koyacağız." ifadelerini kullandı.

Lundstram, eski takım arkadaşı Rıdvan Yılmaz ile transferinden önce konuştuğunu belirterek, "Bana Türk insanın sıcak, iyi davranacağını söylemişti. Trabzon'da bir hafta sürede bunu gördüm. Eşimle birlikte Trabzon'da gittiğimiz restoran ve alışveriş merkezlerinde herkesin bizi sıcak karşıladığını gördük. Nazik, kibar insanlar. Ben de kendi performansımla bu sıcak karşılamanın, insanların nezaketinin karşılığını vermeye çalışacağım." dedi.

Trabzonspor'a gelmesinin çok kolay, basit bir kararla olduğunu vurgulayan Lundstram, şöyle devam etti:

"Trabzonspor'un çapını, büyüklüğünü, Avrupa kupalarında oynayacağını düşündüğümde kendi adıma yeni bir meydan okuma olarak transferimi düşündüm. Yeni çevre ve kulüpte devam etmek bir meydan okumaydı. Ailem yanımda olduğu sürece, işimi yapabildiğimiz sürece en iyi futbolu oynamaya çalışacağım. Genelde kendimi 6 numarada rahat hissediyorum. Ama 8 numarada da oynadım. Hocamız nerede düşünürse düşünsün ben orta sahanın her bir yerinde oynasam çok mutlu olacağım."

Lundstram, oyun tarzıyla ilgili bir soruya ise "Hocamız kadroya katkıda bulanamayacağımı düşünse burada olmazdım. Ben de düşünsem burada olmazdım. Koşularımla, göndereceğim paslarla, mücadelemle takıma katkıda bulunacağım. Belki insanların beklediği gol sayısına ulaşamam ama koşu ve mücadelemle elimden geleni yapacağım. Takıma katkı sağlamaya, mücadelesini yükseltmeye, onların performansını yükseltmeye çalışacağım. Sertlik ve paslarla takıma en iyi katkıyı vermeye çalışacağım." cevabını verdi.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

RAMS Başakşehir, Portekizli futbolcu Matchoi Djalo'yu transfer etti

2024-07-01 15:18 - Spor

Para atıcı Çağla Baş, Sırbistan'da altın madalya kazandı

2024-07-03 14:33 - Spor

Bakan Fidan, Zambiya Dışişleri ve Uluslararası İşbirliği Bakanı Haimbe ile bir araya geldi

2024-07-02 12:48 - Siyaset

TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan İzmir'deki patlamada hayatını kaybedenler için taziye mesajı

2024-06-30 19:03 - Gündem

Türk araştırmacılar "süper bilgisayar"la genetik hastalıklara çözüm arayacak

2024-07-01 12:03 - Teknoloji

Bolu'da zincirleme trafik kazasında 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı

2024-07-02 15:18 - Asayiş

Avusturya-Türkiye maçı öncesinde taraftar yürüyüşü

2024-07-02 19:48 - Spor

Beşiktaş'ta Fransız futbolcu Valentin Rosier ile yollar ayrıldı

2024-07-05 13:17 - Spor

Belçika'da ücretli işte çalışan sığınmacılar artık kabul merkezlerine konaklama ücreti ödeyecek

2024-07-03 17:33 - Dünya

Fransa, Belçika'yı 1-0 yenerek çeyrek finale adını yazdırdı

2024-07-01 21:18 - Spor

İlgili Haberler

Trabzonspor, Tim Jabol Folcarelli ile 4,5 yıllık anlaşma sağladı

22:33 - Spor

Eren Elmalı resmen Galatasaray'da

22:23 - Spor

Galatasaray, genç futbolcu Arda Ünyay'ı kadrosuna kattı

22:13 - Spor

TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, UEFA Başkanı Ceferin ile buluştu

20:37 - Spor

Tim Jabol Folcarelli, transfer görüşmeleri için Trabzon'a geldi

20:32 - Spor

Günün Manşetleri

Suriye ordusu, devrik rejimin Lübnan sınırında sahte banknot bastığı tesisi ele geçirdi

22:57 - Dünya

Üsküdar'da alışveriş merkezinde çıkan yangın söndürüldü

22:47 - Gündem

Samsun'da UMKE ekibi karla kaplı yolda hasta bebek için seferber oldu

22:42 - Gündem

Türkiye'den Guatemala'daki otobüs kazasında ölenler için taziye mesajı

22:37 - Siyaset

Trabzonspor, Tim Jabol Folcarelli ile 4,5 yıllık anlaşma sağladı

22:33 - Spor