?>

Trabzonspor'un transfer planı heyecanlandırıyor

Trabzonspor'da forvet, orta saha ve savunmaya alınacak isimlerin takımın kadro kalitesini artıracak düzeyde olmasına özen gösterilirken, ilk on birde oynayan isimler ise yüksek bir rakam gelmedikçe satılmayacak. 50. yıl kadrosunu kuran bordo-mavililerde teknik direktör Ersun Yanal, sah

Spor - 7 yıl önce

Trabzonspor'da transfer çalışmaları devam ederken, resmi transfer döneminin başlamasıyla birlikte bordo-mavililer, gelecek sezon iddialı bir kadro oluşturma noktasında 4 veya 5 oyuncuyu kadrosuna katmayı planlıyor. Teknik Direktör Ersun Yanal'ın görüşlerini de transfer döneminde ön planda tutan ve Yanal'ın raporu doğrultusunda hareket eden başkan Muharrem Usta, yönetim kurulundan aldığı yetki ile birlikte transfer çalışmalarına yön veriyor. Forvet, orta saha ve savunma bölgesine yapılacak olan takviyelerle birlikte takımın kalitesini artırmayı planlayan Trabzonspor, ideal 11'de oynayan oyunculara ise üst düzey bir teklif gelmemesi halinde oyuncu satışına onay vermeyecek.

Yurt içinde takas ön planda Trabzonspor, yurt içinde yapacağı transferleri ise takas yöntemiyle çözümlemeye çalışacak. Özellikle Türkiye'de ilgilendiği yerli ve yabancı oyuncularla ilgili olarak çalışmalarını yürüten bordo-mavililer, bu transferlerde takas yöntemini ön planda tutacak. Karadeniz ekibi, teknik direktör Ersun Yanal'ın gelecek sezon kadroda düşünmediği oyuncularla birlikte kiralıktan gelecek oyuncuları takas yöntemiyle elinden çıkarmaya çalışacak.

Nokta transferler Ligin devre arasında yapılan nokta transferlerle kadrosunu güçlendiren Trabzonspor, 2017-2018 sezonu öncesinde yapacağı transferlerle de kadrosunun kalitesini daha da arttırmayı planlıyor. Bu konuda önemli bir mesafe alan Karadeniz temsilcisi, geçtiğimiz yılların aksine kulübü oyuncu çöplüğüne dönüştürmemeye de büyük bir özen gösteriyor. Bordo-mavililer, yeni sezon öncesi gerçekleştireceği transferler için önemli bir virajdan geçerken, takımın iskeletini teşkil edecek oyuncular üzerinde duruyor.

Devre arası transferleri katkı sağladı Ligin ilk yarısında istenilen takım performansını yakalayamayan Trabzonspor, devre arasında Rodallega, Mas, Pereira, Medjani ve Olcay Şahan’ı transfer etmişti. Altyapı oyuncusu Yusuf Yazıcı’yı ise takıma adapte ederek takım performansını yukarıya çeken Karadeniz ekibi, yenilenen kadrosuyla alt sıralardan kurtularak zirveye oynayan bir takım görüntüsüne bürünmüştü.

İki yönlü Trabzonspor Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, gelecek sezon iki yönlü oynayabilen bir takım ortaya çıkarmayı planlıyor. Bu sezon yapılan takviyelerle birlikte zaman zaman sahada iki yönlü Trabzonspor izlettirmeye çalışan deneyimli teknik adam, yeni sezonda yapılacak olan transferlerle de bu düşüncesini tamamen hayata geçirmeyi hedefliyor. Savaşçı ve güçlü bir orta sahanın temellerini atmak isteyen Yanal'ın, N’diaye ve Popov transferlerinin gerçekleşmesini bu yüzden çok istediği öğrenildi.

Gökmen Şahin  

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Anaokulu öğrencilerinden 'geri dönüşüm' defilesi

2017-06-06 02:17 - Çevre-Hayat

Atletler sınırı vizesiz geçti

2017-06-04 15:39 - Genel

GAP Gazetesi, Basın İlan Kurumu’na fena taktı: Kripto FETÖ’cülerle dolu...

2017-06-07 21:24 - Özel Haber

Hacer'ül Esved'in dört parçasını taşıyan cami: Sokullu Mehmet Paşa

2017-06-06 14:47 - Çevre-Hayat

Cahit Zarifoğlu'nun adı ilkokula verildi

2017-06-07 19:02 - Gündem

Uzakdoğulu turistler, "Gül Kokusu”na geldi

2017-06-03 16:02 - Çevre-Hayat

Deniz Seki tahliye oldu!

2017-06-05 20:02 - Magazin

Sakal-ı Şerifi 250 yıldır muhafaza ediyorlar

2017-06-09 15:17 - Çevre-Hayat

Okullarda karne heyecanı

2017-06-09 15:17 - Eğitim

Savcıya göre Okur'un ifadeleri 'timsah gözyaşları'

2017-06-06 14:47 - Gündem

İlgili Haberler

Şampiyonlar Ligi'nde ikinci hafta maçları tamamlandı

00:23 - Spor

RAMS Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan: Bugün maçı kaybettik, oyunu kaybetmedik

23:53 - Spor

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk: İnşallah kazanarak yolumuza devam edeceğiz

22:02 - Spor

Fenerbahçe teknik direktörü Mourinho: Pazar gününden beri bu maç için hazırlanıyoruz

21:33 - Spor

RAMS Başakşehir, Rapid Wien'e yenildi

19:38 - Spor

Günün Manşetleri

Bank of America'nın bazı müşterileri hesaplarına erişim sorunu yaşadığını bildirdi

00:57 - Dünya

Nevşehir'de otomobilin direğe çarparak ikiye bölünmesi güvenlik kamerasına yansıdı

00:42 - Gündem

"AECSD & AMEDA İstanbul Zirvesi 2024" başladı

00:32 - Ekonomi

Şampiyonlar Ligi'nde ikinci hafta maçları tamamlandı

00:23 - Spor

AB, İsrail'in "istenmeyen kişi" ilan ettiği BM Genel Sekreteri Guterres'e destek

00:13 - Dünya