?>

Trabzonspor'dan 45. Uluslararası Trabzon Yarı Maratonu'na destek

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş ile futbolcular, kentte 23 Şubat'ta düzenlenecek 45. Uluslararası Trabzon Yarı Maratonu'na destek verdi.

Spor - 2 ay önce

Trabzon

Bordo-mavili teknik heyet ve futbolcular, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yaptıkları antrenmanda çekilen video ile insanların yarı maratona katılması çağrısı yaptı.

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş ve takım kaptanı kaleci Uğurcan Çakır'ın yanı sıra Oleksandr Zubkov, Edin Visca ve Anthony Nwakaeme'nin yer aldığı videoda, "Burası spor şehri Trabzon, bu yıl adım adım barışa koşuyoruz. 23 Şubat'ta 45. Uluslararası Trabzon Yarı Maratonu'nda buluşalım. Daha barışçıl bir dünya için sen de bir adım at, barışa koş dünya seni takip etsin, huzurlu ve mutlu ol." mesajları paylaşıldı.

- Hazırlıklar devam ediyor

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre "Her Adımda Barışa Koş" sloganıyla düzenlenecek maraton için hazırlıklar devam ediyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, organizasyonun şehrin spor ve kültür hayatına büyük katkı sağlayacağına işaret etti.

Genç, Trabzon'un doğal güzellikleri, tarihi dokusu ve spor alanındaki başarılarıyla her zaman öne çıkan bir şehir olduğuna değinerek, "Uluslararası Trabzon Yarı Maratonu da bu anlamda şehrimizin marka değerini artıran, hem ülkemizden hem de dünyanın dört bir yanından katılımcıları ağırlayan bir organizasyon." ifadelerini kullandı.

Organizasyoun VakıfBank sponsorluğunda gerçekleşeceğini aktaran Genç, "Maraton, Trabzonspor'un desteğiyle daha da anlam kazandı. Şehrimizin markası Trabzonspor'a ve tanıtım videosunda yer alan Trabzonspor'un efsane ismi Şenol Güneş hocamız ile kıymetli oyuncularımıza teşekkür ediyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Eyüpspor, Trabzonspor'dan Umut Bozok'u kadrosuna kattı

2025-02-03 15:12 - Spor

Almanya Başbakanı Scholz: Avrupa ve Almanya için çelik büyük önem taşıyor

2025-02-04 20:28 - Dünya

Bakan Yerlikaya: Deprem şehirlerimizi tamamen ayağa kaldırana kadar durup dinlenmeyeceğiz

2025-02-05 21:47 - Siyaset

Fenerbahçe'den Djiku, Carlos ve Yusuf Akçiçek'in sağlık durumuyla ilgili açıklama

2025-02-06 14:43 - Spor

Galatasaray, Türkiye Kupası'nda yarın Boluspor'a konuk olacak

2025-02-05 09:32 - Spor

İran, ABD'nin yeni petrol yaptırımlarını kınadı

2025-02-07 16:53 - Dünya

Samsunspor, Hatayspor karşısında galibiyete odaklandı

2025-02-06 19:07 - Spor

Japonya'nın kuzeyine rekor seviyede kar yağdı

2025-02-04 16:02 - Dünya

Türkiye'de 2024'te muayeneden geçirilen araç sayısı 12,5 milyonu aştı

2025-02-09 11:52 - Ekonomi

Trabzonspor, ikas Eyüpspor'u konuk edecek

2025-02-09 10:53 - Spor

İlgili Haberler

THY Avrupa Ligi'nde 33. hafta heyecanı, yarın başlayacak

12:44 - Spor

New Orleans Pelicans'ta Williamson ve McCollum sakatlıkları nedeniyle sezonu kapattı

12:37 - Spor

Futbol hakemi çift, yeşil sahalarda birlikte maç yönetiyor

14:13 - Spor

Voleybol salonuna serdikleri halıda dünya şampiyonasına hazırlanıyorlar

14:08 - Spor

A Milli Kadın Futbol Takımı kalecisi Selda Akgöz, Slovenya maçlarından umutlu

12:33 - Spor

Günün Manşetleri

Akdeniz'de 4,1 büyüklüğünde deprem

17:12 - Gündem

Türkiye'den, Güney Sudan'a seyahat uyarısı

17:02 - Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Kocaeli İl İstişare Kurulu Üyesi Abiş'in cenaze törenine katıld

16:58 - Gündem

Bakan Tunç, "Marmara Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda kötü muamele" iddiasını yalanladı

16:53 - Gündem

Sanatçı Volkan Konak son yolculuğuna uğurlanıyor

16:47 - Gündem