?>

Trabzonspor, 5 yıldır hak aramaya devam ediyor

3 Temmuz 2011'de başlatılan şike ve teşvik primi soruşturmanın 5. yılında Trabzonspor taraftarları, şampiyonluk kupasının Trabzon'a gelmesi yönündeki beklentisi giderek zayıflıyor.

Spor - 9 yıl önce

Futbolda şike ve teşvik primi operasyonu kapsamında 5 yıl geçmesine rağmen Trabzonspor bu konudaki mücadelesini sürdürüyor. 5 yılda yurt dışında somut gelişmeler yaşanmasına rağmen bordo-mavililer Türkiye'de bir sonuç alamadı.

Şike Operasyonu Sonrası Trabzonspor'da 3 başkan görev yaptı Trabzonspor Kulübü 5 yıldır mücadele ettiği şike ve teşvik primi operasyonunda 3 kulüp başkanı görev aldı. Sadri Şener, şike ve teşvik primi operasyonuna maruz kalan başkan olurken, onda sonra göreve gelen ve kupayı Trabzon'a getirme noktasında iddialı sözler kullanarak başkanlığa adım atan İbrahim Hacıosmanoğlu dönemlerinde bordo-mavili kulüp kupanın Trabzon'a gelmesi noktasında somut adımlar atamadı. Görevde bulunan Muharrem Usta da girişimleri yurt dışında sürdürmeye devam ediyor.

Camiadan eskisi gibi ses çıkmıyor Trabzonspor camiası da şimdiye kadar bir sonuç elde edilememesi üzerine sessizliğe bürünmüş durumda. Aradan 5 yıl geçmesine rağmen, Karadeniz ekibi şampiyonluk kupasının Trabzon'a gelmesi yönündeki beklenti de giderek zayıflıyor.

Gökhan Saral'dan sert tepki Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Saral da, kendisine ait sosyal medya hesabında 3 Temmuz Şike süreciyle ilgili yaşanan gelişmelere sert tepi gösterdi. Saral, "Tescilli, şikeciler. Reklamın kötüsü olmaz dimi. Siz şikecilerin en büyüğüsünüz. Elbet kupamızı siz getirip teslim edeceksiniz, peki namınız dünyayı tuttu Aziz'im ve Aziz 'taşlarınız' camialarınız sizi neyler de kurtulur. 50. yılda kalan şikecileri eze eze şampiyon olacağız. Şike mücadelemizden asla taviz yok. Hukuki mücadeleye aralıksız devam. Trabzonsporumuz öyle güçlü bir camiadır ki gücünüz yetmez tüm şikedaşlar toplanın gelin. Dünya döndükçe alnınıza vurduğunuz damgadır kupanız. 3 Temmuz şikedaşlar Aziz'im.. Mecnun'um... Halil'im... Kalplerinizin alın terini diri diri lekelediği gün. Sizleri hiç iyi bilmezdik" diye yazdı.

Gökmen Şahin TRABZON

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

20 bin ton mısır elde edildi

2016-06-28 12:32 - Ekonomi

Kayserispor’dan 4 transfer

2016-07-02 16:46 - Spor

’Şalvar Davası’ filmi gerçek oldu

2016-06-28 18:10 - Genel

Etiketsiz 25 ton peynir ve yağ imha edildi

2016-06-30 15:57 - Gündem

Türk cerraha Avrupa'dan 'Genç Bilim İnsanı' ödülü

2016-06-28 19:47 - Sağlık

Sercan Yıldırım 3 yılığına Bursaspor’da

2016-07-02 20:30 - Spor

Evinin penceresine pankart asıp greve girdi

2016-06-27 12:35 - Genel

Sinop'ta katliam gibi kaza: 5 ölü, 1 yaralı

2016-07-03 16:47 - Yerel haber-Şirket Haber

Patronunu beklerken terörün kurbanı oldu

2016-06-29 14:32 - Yerel haber-Şirket Haber

Sungurlu'da yağmur beraberinde seli getirdi

2016-06-28 11:52 - Yerel haber-Şirket Haber

İlgili Haberler

Samsunspor, Konyaspor'u 1-0 yendi

19:13 - Spor

Eyüpspor-Kayserispor maçı 1-1 sona erdi

19:07 - Spor

Hentbol Takımı Başantrenörü Serdar Seymen, son yolculuğuna uğurlandı

17:22 - Spor

Galatasaray, Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri'nde ilk idmanını yaptı

16:22 - Spor

Atakaş Hatayspor, sahasında Corendon Alanyaspor'u 1-0 yendi

16:18 - Spor

Günün Manşetleri

Bakan Kurum, CHP Genel Başkanı Özel'in kendisine yönelik iddialarını yalanladı

19:33 - Gündem

İsrail Lübnan'ın güneyinde büyük bir patlama gerçekleştirdi

19:27 - Dünya

Samsunspor, Konyaspor'u 1-0 yendi

19:13 - Spor

Eyüpspor-Kayserispor maçı 1-1 sona erdi

19:07 - Spor

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: Medeniyetimizin temeli okumaya, öğrenmeye, öğretmeye dayanıyor

19:02 - Gündem