?>

TFF Başkan adayı Erdal Alkış: Türk futbolunda yeni bir dönemi başlatmak istiyorum

Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) 18 Temmuz'da yapılacak Seçimli Mali Genel Kurulu öncesi başkan adaylığını duyuran Erdal Alkış, Türk futbolunda yeni bir dönemi başlatmak istediğini söyledi.

Spor - 9 ay önce

İstanbul

Alkış, Türk futboluna dair tespitlerini ve vizyonunu anlatmak için bir otelde düzenlediği ve medya kuruluşlarını da davet ettiği toplantıda, "Bizleri destekleyen ve Türk futbolunun içinde olduğu şartlardan rahatsızlık duyan dostlarımızla birlikte yeni dönemin kapılarını aralamak için hazırız. Kısa süre önce TFF başkanlığına adaylığımızı açıkladık. Futbolun tutkusu ve sporun değerlerine olan bağlılığımla ve güçlü bir ekip ruhuyla Türk futbolunu daha yükseğe taşıyacak bir lider olmaya adayım." diye konuştu.

Adalet ve eşitliği vizyon olarak vurgulayan Alkış, şunları kaydetti:

"Futbol toplumları bir araya getiren, tutkuyu ve heyecanı paylaşarak kardeşliği pekiştiren bir spor dalıdır. Futbol hayatın kendisi kadar canlı ve dinamik bir olgudur. Bizler bu değerleri yürekten benimseyen bir ekip olarak Türk futbolunu daha güçlü, daha adil ve daha başarılı bir geleceğe taşımak için buradayız. Başkanlık vizyonumuz; adalet, eşitlik, şeffaflık ve sürdürülebilir gelişim üzerine kuruludur. Sporun temel ilkelerine sıkı sıkıya bağlı kalarak Türk futbolunu daha ileri taşımak için bir dizi öncelik belirledik. Genç yeteneklerin keşfi ve geliştirilmesi, futbol altyapısının güçlendirilmesi, kadın ve ampute futbolunun desteklenmesi bunlardan bazılarıdır. Bu adımlarla futbolun her seviyede kalitesini arttırmayı ve daha geniş kitlelere ulaştırmayı hedeflemekteyiz."

Projelerinin hayata geçmesi için güçlü bir finansal temele ihtiyaçları olduğunu vurgulayan Alkış, şunları söyledi:

"Finansal sürdürülebilirliği sağlamak ve projeleri hayata geçirebilmek için kapsamlı bir finansman planı hazırladık. Bu plan Türk futbolunun gelişimine katkıda bulunacak, altyapı yatırımlarını güçlendirecek, kulüplerin ekonomik sıkıntılarını hafifletecek adımları içermektedir. 'Futbol adaletle güzel.' dedik. Futbolun birleştirici gücünü her zaman ön planda tutarak adil ve şeffaf bir yönetim anlayışıyla ilerleyeceğiz. Birlikte Türk futbolunu dünya sahnesinde parlayan bir yıldız haline getireceğiz. Türk futbolunu hak ettiği yere taşıyacağımıza yürekten inanıyor, futbolun tutkusuyla yanıp tutuşan herkesi futbolumuzun güzel geleceğini birlikte inşa etmeye davet ediyorum. Gelin, el ele verelim ve Türkiye'nin futbol potansiyelini en üst seviyeye çıkaralım. Bu yolda azim ve kararlılıkla çalışarak yeni zaferler ve başarılarla dolu bir yeni bir dönemi başlatalım."

Kaynak: AA

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Türkiye'de her 3 yetişkinden biri tansiyon hastası

2024-05-15 17:08 - Sağlık

Tahran'da halk, Reisi ve diğer yetkililerin sağ bulunması için dua ediyor

2024-05-19 23:57 - Dünya

Siirt'te üniversite öğrencilerinden İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına tepki

2024-05-14 17:23 - Gündem

FETÖ'ye yönelik iki ayrı soruşturmada 24 gözaltı kararı

2024-05-14 09:02 - Asayiş

Fransa'da öğretmen sendikalarından hükümetin eğitim düzenlemelerine karşı eylem çağrısı

2024-05-14 16:53 - Dünya

Savunma sanayi tedarikçileri Tekirdağ'da bir araya geldi

2024-05-16 14:53 - Teknoloji

ABD'nin Ankara Büyükelçisi Flake: ABD'de önemli Türk yatırımları var ve giderek artıyor

2024-05-14 12:28 - Dünya

İzmir'de akademisyenler İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarını protesto etti

2024-05-14 15:48 - Gündem

Hayvan tanımlama ve veteriner biyolojik ürün ücretlerinin tahsiline ilişkin düzenleme

2024-05-14 11:33 - Ekonomi

İrlanda'da, İsrail'in Dublin Büyükelçiliği önünde Filistin'e destek gösterisi

2024-05-14 23:33 - Dünya

İlgili Haberler

Engelli tekvandocu Samet'in hedefi altın madalya

13:47 - Spor

Yüksekovaspor'da hedef Hakkari'nin Kadınlar Süper Ligi'ndeki ikinci temsilcisi olmak

13:38 - Spor

İlkokul öğrencilerine Süper Lig şampiyonlarından Bursaspor'un forması hediye edildi

13:37 - Spor

Fenerbahçe, UEFA listesine Skriniar, Talisca ve Kostic'i ekledi

13:13 - Spor

Kayserispor 6 maçlık galibiyet hasretine son vermek istiyor

12:08 - Spor

Günün Manşetleri

Kanada Başbakanı Trudeau'ya göre, Trump'ın 30 günlüğüne askıya aldığı gümrük vergisi süreb

14:17 - Dünya

KDC'den BM'ye uluslararası soruşturma komisyonu kurulması çağrısı

14:12 - Dünya

Devletlerin geçmişteki politikalarının arasında sıkışan ülkesiz evlatlıklar

14:07 - Dünya

Alman seçmenler, 23 Şubat seçimlerinin ardından siyasi istikrarsızlık bekliyor

14:02 - Dünya

BAE'den, Fransa'da kurulacak yapay zeka odaklı kampüse 30 milyar avrodan fazla yatırım taa

13:58 - Dünya