?>

Renault Trucks yılın ilk büyük teslimatını Netlog Lojistik'e yaptı

"Türkiye'deki büyüme hedefimize paralel olarak 2020'yi 150 adetlik teslimatla başlatmaktan memnuniyet duyuyoruz"

Genel - 5 yıl önce

Netlog Lojistik ile Renault Trucks arasında yapılan iş birliği kapsamında, 150 adet Renault Trucks marka çekici Netlog Lojistik filosuna katıldı.

Türkiye'nin önde gelen entegre lojistik ve soğuk zincir lojistiği şirketi Netlog, 2020'de ilk yatırımını Renault Trucks ile araç filosu için yaptı. Yurt içinde olduğu kadar yurt dışında da yatırımlarını sürdüren Netlog, 150 adet Renault Trucks T 480 çekiciyi filosuna kattı.

Konuya ilişkin düzenlenen basın toplantısında konuşan Renault Trucks Dünya Başkanı Bruno Blin, Türkiye'deki büyüme hedeflerine paralel olarak 2020'yi 150 adetlik teslimatla başlatmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Kendileri için iş ortakları ve müşterileri ile uzun dönemli ilişkiler geliştirmenin ve bu ilişkileri korumanın çok önemli olduğunu dile getiren Blin, bu firmanın Netlog gibi önemli bir şirket olmasının önemi artırdığını söyledi.

Blin, "Hedefimiz; müşterilerimizin tüm beklentilerini olabildiğince çabuk ve hızlı karşılamak. Bunun için üst düzey teknolojiye sahip ürünlerimize çok güveniyoruz." dedi.

Müşteriler için araca sahip olma maliyetini düşürmenin ve satış sonrası hizmetin kalitesinin öneminden bahseden Blin, en büyük amaçlarının, "müşterin işinde başarılı olmasını sağlamak ve başarısını artırmak" olduğunu bildirdi.

Blin, bunun için mümkün olabilecek en düşük bakım ve onarım giderlerini, araçların uzun süre operasyonda kalmasını sağlamayı sunmalarına ihtiyaç bulunduğunu anlattı.

Kaynak: AA . dikGAZETE.com

Haftanın Öne Çıkanları

Çin uzaya saniyede 10 gigabayt veri transfer edecek uydu gönderdi

2020-01-16 13:34 - Bilim & Teknoloji

ABD'de Martin Luther King Jr. anıldı

2020-01-21 03:02 - Dünya

EGM'nin Siber Operasyon Merkezi açıldı

2020-01-18 01:31 - Genel

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İnsanı öncelemeyen bir şehrin aklı da olmaz

2020-01-15 17:32 - Genel

Türk işadamı Faruk Yener, “BAT" Rusya, Belarus ve Orta Asya Genel Müdürü oldu

2020-01-20 07:27 - Özel Haber

TürkTraktör'ün “Bilinçli Çiftçi Güvenli Tarım Projesi“ eğitimleri sürüyor

2020-01-16 13:17 - Ekonomi

Erbil'deki 68 yıllık tarihi çay ocağı ilk günkü gibi hizmet veriyor

2020-01-20 15:37 - Dünya

Vatikan dışişlerinin iki numarasına bir kadın atandı

2020-01-15 19:37 - Dünya

Çingene Kızı'na 2019'da rekor ziyaretçi

2020-01-18 15:44 - Kültür Sanat

Libya Konferansı'nın devamı şubatta dışişleri bakanları düzeyinde yapılacak

2020-01-20 19:11 - Genel

İlgili Haberler

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı 'Yarısı Bizden' kampanyasıyla ilgili soruları cevapladı

20:30 - Genel

Günün Manşetleri

Real Madrid altyapısında yetişen Pendiksporlu Samu Saiz'den Arda Güler'e tavsiye

11:27 - Spor

Fenerbahçe'nin Rangers maçı kamp kadrosu belli oldu

11:22 - Spor

Fenerbahçe, Avrupa'da 286. maçını oynayacak

11:17 - Spor

Ardahan'da dondurucu soğukların etkisi sürüyor

11:08 - Gündem

Beyaz Saray: Kanada'nın Ontario eyaletinin, ABD'ye elektriği kesmesinin ciddi sonuçları ol

11:03 - Dünya