?>

Podolski Müslüm Gürses dinliyor, oklavayla yufka açıyor

Maske takarak yaptığı pazar alışverişi sonrası çektirdiği fotoğrafını hayranlarının beğenisine sunan Antalyaspor'un yıldız oyuncusu Lukas Podolski, performansının yanı sıra sosyal medyadaki paylaşımlarıyla da taraftarın gönlüne girdi.

Magazin - 5 yıl önce

Antalya

Fraport TAV Antalyaspor'un yıldız futbolcusu Lukas Podolski, yeşil sahalarda sergilediği performansın yanı sıra sosyal hayatıyla da gönüllere taht kuruyor.

Sosyal medyayı aktif kullanan Polonya asıllı Alman golcü Podolski, paylaşımlarıyla da popülerliğini perçinliyor.

Japonya'nın Vissel Kobe takımıyla sözleşmesinin sona ermesinin ardından ara transfer döneminde Fraport TAV Antalyaspor'a transfer olan 34 yaşındaki yıldız oyuncu, sahadaki performansının yanı sıra sosyal medyadaki paylaşımlarıyla da kırmızı-beyazlı taraftarın gönlüne girdi.

"Türk olmak" başlığıyla paylaşım

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınından önce kentin tarihi, turistik ve doğal güzelliklere sahip yerlerini gezerek sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşan Lukas Podolski'nin, şehri tepeden gören Kepez varyantlardaki seyir terasında otomobil içerisinden Müslüm Gürses'i dinlerken çektiği görüntüler ilgi topladı.

Kulüp Başkanı Ali Şafak Öztürk'ün sosyal medyadaki hesabından "Türk olmak" başlığıyla paylaştığı bir görüntüde ise Alman yıldızın oklavayla yufka açtığı görüldü. Podolski'nin bu sırada, Türkçe "Başkan afiyet olsun" dediğinin duyulduğu görüntüler, Antalyaspor'a gönül veren taraftarların beğenisini kazandı.

Podolski, Kulüp Başkanı Öztürk ve bazı yöneticilerle Yaş Sebze ve Meyve Hali'ndeki bir esnaf lokantasını ziyaretinde kentin en önemli yöresel lezzetlerinden şiş köfte ve piyaz ile kabak tatlısının tadına bakıp, hatıra fotoğrafı çektirdiği esnafa imzaladığı formayı hediye etti.

Türk çayını çok seviyor

Ayrıca çay içmeyi çok sevdiği bilinen ve çay içerken de sık sık poz veren Alman futbolcu, paylaşımlarıyla güzelliği kadar kentin meyve sebzelerinin taze ve leziz olduğunu ifade etti.

Podolski, Antalya'nın tarihi ve doğal güzelliklerinin yanı sıra tarımsal çalışmalarıyla da haklı bir üne sahip olduğunu kaydetti.

En son kentte maske takıp semt pazarından alışveriş yapan yıldız oyuncu, elinde poşetlerle çektirdiği fotoğrafı sosyal medya hesaplarından paylaşmıştı. Lukas Podolski'nin "Harika insanlar, mükemmel bir gelenek ve kaliteli ürünler. Pazardan alışveriş yapmayı çok seviyorum." ifadelerini kullandığı paylaşımı da yoğun beğeni ve yorum almıştı.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com

Haftanın Öne Çıkanları

FIFA eNations Cup'ta Türkiye'nin rakipleri belli oldu

2020-04-20 00:07 - Spor

Tefrika Öykü: Tapınak Şövalyeleri, Basın ve Muhabir Icke…

2020-04-17 09:45 - Analiz/Röportaj/Dizi/Tefrika

Sanayi üretimi ilk çeyrekte güçlü büyümeye işaret ediyor

2020-04-13 17:47 - Ekonomi

Bakan Pakdemirli: Yusufeli Barajı'nda yükseklik 200 metreye ulaştı

2020-04-19 18:52 - Gündem

Kılıçdaroğlu tarım sektörü temsilcileriyle görüştü

2020-04-18 18:42 - Siyaset

İstanbul'da sokağa çıkma kısıtlamasının ilk günü

2020-04-18 16:22 - Gündem

İngiltere'de huzurevlerinde Kovid-19 nedeniyle 7 bin 500 kişinin öldüğü öne sürüldü

2020-04-18 19:42 - Dünya

Türk Telekom, kadın girişimcinin hayatını internetle kolaylaştırmaya devam ediyor

2020-04-19 14:57 - Genel

Dünya genelinde Kovid-19 bulaşan kişi sayısı 2 milyon 184 bini geçti

2020-04-17 14:35 - Gündem

Apple’dan koronavirüs salgınıyla mücadelede hareketliliği ölçen veri sitesi

2020-04-15 12:22 - Medya

İlgili Haberler

Gambiya'nın bağımsızlık kutlamalarında Mehter coşkusu

17:47 - Magazin

Güney Koreli aktris Kim'in ölümü, ülkede ünlülere yapılan eleştiri ve baskıları gündeme getirdi

17:27 - Magazin

BM Acil Yardım Koordinatörü Fletcher'dan Haluk Levent'e Gazze teşekkürü

01:42 - Magazin

'Çocuklarım' dediği 15 kediye şefkatle bakıyor

11:47 - Magazin

Hediye edildiği iş yerinden kaçan deve kuşu, büyütüldüğü mahalleye geri döndü

16:28 - Magazin

Günün Manşetleri

Trump, Rusya-Ukrayna savaşının başlaması ve uzamasından Zelenskiy'i sorumlu tuttu

03:57 - Dünya

İsrail'in Gazze’den alıkoyduğu Doktor Ebu Safiyye, İsrail hapishanesinde ilk kez görüntülendi

03:48 - Dünya

ABD'de yüzlerce kişi, Sağlık Bakanlığı çalışanlarının işten çıkarılmasını protesto etti

02:42 - Dünya

İsrail, aylarca yerlerini gizlediği Gazzeli 64 esirin tutuldukları yerleri açıkladı

02:38 - Dünya

ABD'de, zorbalığa maruz kalan düzensiz göçmen ailenin kız çocuğu intihar etti

02:08 - Dünya