?>

Paşa Döner, en hızlı büyüyen gıda firması oldu

Dönersan A.Ş.’ye ait Paşa Döner, TOBB tarafından düzenlenen satış geliri artış hızına göre en hızlı büyüyen 100 şirket sıralamasında 8., kendi sektöründe ise Türkiye 1.'si olma başarısını göstererek ödül almaya layık görüldü. Yapılan değerlendirmede, Paş

Magazin - 10 yıl önce

Dönersan A.Ş.’ye ait Paşa Döner, TOBB tarafından düzenlenen satış geliri artış hızına göre en hızlı büyüyen 100 şirket sıralamasında 8., kendi sektöründe ise Türkiye 1.'si olma başarısını göstererek ödül almaya layık görüldü.

Yapılan değerlendirmede, Paşa Döner satış geliri artış hızına göre sekizinci, en hızlı büyüyen gıda firma alanında ise birincilik ödülüne layık görüldü.

Düzenlenen törende ödülünü TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun elinden alan Dönersan A.Ş. (Paşa Döner) Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Şenocak, yaptığı açıklamada, bu başarının, Paşa dönerin, yıllar içerisinde piliç but döner üretimi konusunda hızla büyümesi ve Türkiye’nin birçok bölgesine, şubeleriyle yaygınlaşmaya başlamasındaki gösterdiği üstün performans olduğunu söyledi.

Paşa Döner piyasada yaygın olan tavuk döner üretiminin aksine kendi geliştirdiği piliç buttan ürettiği döner ile de tüketiciden büyük ilgi görüyor. Kazanmayı karşılıklı memnuniyet ve müşteri odaklılık esasına dayandıran Paşa Döner, İstanbul’un 26 ilçesinde ve 61 noktada, Anadolu’da ise 19 noktada olmak üzere toplamda 80 şube ile hizmet veriyor.

1200 ÇALIŞANLI DEV AİLE

Paşa Döner, İstanbul‘daki 3 bin 500 metrekarelik üretim tesisinde Franchisse şubeleriyle birlikte bin 200 kişiye de iş imkanı sağlıyor.

Paşa Döner, aynı zamanda uluslararası akreditasyon belgesi, helal sertifikası ve altın marka ödüllerine de sahip bulunuyor.

PAŞA’DA HEDEF SEKTÖRÜN ÖNCÜSÜ OLMAK

Alınan ödülün şirketin ne kadar doğru yolda olduğunu gösterdiğini ve bundan sonraki hedeflerinin ise franchisse şubeleri ile birlikte hijyn, kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyeti temelinde sektörde öncülüğünü devam ettirmek olduğunu söyleyen Şenocak, her zaman başarı çıtasını daha da arttırarak müşterilerine en iyi hizmeti sunacaklarını söyledi.

dikGAZETE
Haftanın Öne Çıkanları

Yaralı ele geçirilen teröristin amcası yeğenini anlattı 

2015-08-11 18:39 - Genel

Adalara en ucuz feribot seferleri başlıyor

2015-08-06 19:35 - Siyaset

"İlk büyük hedef..."

2015-08-06 14:13 - Genel

Sinirli çocuğun dondurmacıyla imtihanı

2015-08-07 13:11 - Genel

Diyarbakır’da 13 adrese operasyon: 11 gözaltı

2015-08-11 16:58 - Genel

Şehit polis için tören

2015-08-11 13:54 - Genel

Brent petrol 50 doların altında

2015-08-06 13:57 - Genel

Beşiktaş,yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor

2015-08-07 00:00 - Genel

Karakola saldıranlardan biri öldürüldü

2015-08-10 12:07 - Genel

İki silahlı dehşet: 5 ölü, 3 yaralı

2015-08-07 20:11 - Genel

İlgili Haberler

Haluk Levent, İstanbul'da vereceği konserin gelirini Gazze yardım fonuna bağışlayacak

20:57 - Magazin

Kıvılcım Kalay’ın şarkısı için İstanbul’a gelen Dr. Alban çıldırmış olmalı! -

10:18 - Magazin

ABD'de bir kadın, cinsel istismarla suçladığı Diddy ve Jay-Z hakkında açtığı davayı geri çekti

19:17 - Magazin

Rize'de '17. Çamlıhemşin Kardan Adam Kış Festivali' başladı

16:42 - Magazin

Hafta sonunu fırsat bilenler Gölcük Tabiat Parkı'nda kış manzarasının tadını çıkardı

16:18 - Magazin

Günün Manşetleri

İran'da 5,4 büyüklüğünde deprem

00:07 - Dünya

İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan, Tebriz'de Türkçe şiir okurken bir yetkili tarafından uyarıldı

00:02 - Dünya

İsrail'in Batı Şeria'daki baskınlarında Filistinli bir çocuk yaralandı, 14 kişi gözaltına

23:57 - Dünya

Hamas: İsrail güçleri Ofer Hapishanesinin bir bölümüne baskın düzenledi

23:27 - Dünya

Çaykur Rizespor'dan "Galatasaray maçı için prim" açıklaması

23:22 - Spor