?>

Örgüt içinde doğan çocuklar para karşılığı satılıyor

Bölücü terör örgütü PKK/KCK içinde doğan çocukların para karşılığı satıldığı, yakalanan veya terör örgütünden kaçan teröristlerin ifadeleriyle gün yüzüne çıktı.

Gündem - 6 yıl önce

ANKARA - MUHAMMED BOZTEPE

Bölücü terör örgütü PKK/KCK içinde doğan çocukların para karşılığı satıldığı ya da örgüt için yetiştirildiği, yakalanan veya örgütten kaçan teröristlerin çeşitli tarihlerde verdikleri ifadelerle bir kez daha gün yüzüne çıktı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, bölücü terör örgütü PKK/KCK, örgütlenme çalışmalarında henüz ergenlik çağına girmiş ve kişilik arayışında olan birçok çocuğu ağına düşürüyor.

Bu çocukları tehdit, tecavüz ve baskıyla sindirerek örgütün kanlı emelleri için pasifize eden teröristlerin insan hayatını hiçe sayan yöntemleri, örgütten kaçan ya da güvenlik güçlerine teslim olanların ifadeleriyle gözler önüne seriliyor.

Tecavüz sonrası hamileliklerin fark edilmesi halinde bebeklerin kürtajla alınarak herhangi bir yere gömüldüğü, fark edilmeyen hamilelik sonrası doğan bebeklerin ise ya bölge halkına satıldığı ya da yetiştirilmek üzere örgüt içinde tutulduğu kadın teröristlerin ifadelerine yansıyor.

Kadın iffetine uzanan çirkin el: PKK #PKKnınKadınaTerörü pic.twitter.com/BYVsM1FuJn

— Türk Polis Teşkilatı (@EmniyetGM) 22 Kasım 2018"Satılamayan çocuklar ise terör örgütü için militan olarak yetiştiriliyordu"

Teröristlerden L.T, nisan ayında verdiği ifadesinde 3 Ocak-5 Temmuz 2017 tarihlerinde Suriye'nin Kamışlı bölgesindeki hastanede görevlendirildiğini söyledi.

Hastanede nöbetçi olduğu gün bir terörist tarafından saldırıya uğradığını belirten L.T, şunları kaydetti:

"Bir örgüt üyesinin tecavüzüne uğradım ve hamile kaldım. Suriye'nin Rumeylan bölgesinde hamile bakımevine gönderildim. Burada doğum yaptıktan sonra çocuğuma el konuldu. Çocuğumun para karşılığında Avrupa'da bir ülkeye satıldığını öğrendim. Ben oradayken birçok çocuğun para karşılığında satıldığını gördüm. Satılamayan çocuklar ise terör örgütü için militan olarak yetiştiriliyordu."

"Hamile kadın teröristlerden kürtaj yöntemiyle çocukları alınırdı"

Teröristlerden A.İ, ifadesinde 12 Kasım 2016-15 Temmuz 2017 tarihlerinde Suriye'deki cezaevinde özellikle erkek ve kadın teröristlere işkence yapıldığını anlattı.

A.İ. "Tecavüze uğrayıp hamile kalan kadın teröristlerden kürtaj yöntemiyle çocukları alınır, ölü doğan çocuklar herhangi bir yere gömülürdü. Sağ doğan çocuklar ise bölge halkına para karşılığında satılırdı." dedi.

Teröristlerden M.A, ifadesinde örgütte bir yıla yakın süre görev yaptığını, bu sırada bir teröristin tecavüzüne uğradığını söyledi.

Bir süre sonra hamile kaldığını öğrendiğini belirten M.A, "Çocuğum doğduktan sonra örgüt tarafından kaçırıldı. Sonrasında herhangi bir haber alamadım. Satıldığını duydum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

INTERPOL'ün yeni başkanı belli oluyor

2018-11-17 19:12 - Dünya

Trabzon'da yaylalarda mahsur kalan 10 kişi kurtarıldı

2018-11-18 02:32 - Gündem

'Avrupa, Filistin meselesinin gerçeklerinin yansıtılmasında başarısız oldu'

2018-11-17 19:12 - Gündem

MKE'den güvenlik güçlerine 7 bin 650 MPT-55

2018-11-16 18:17 - Gündem

Sahibi ölen çiftlik evinden 'müze' çıktı

2018-11-21 18:02 - Çevre-Hayat

Gürcistan'da devlet okulunda seçmeli Türkçe dersi

2018-11-22 02:52 - Dünya

Alaattin Çakıcı ile irtibatlı 24 şüpheliye gözaltı

2018-11-16 19:47 - Gündem

'Toplam tescilli marka sayımız 865 bine ulaştı'

2018-11-17 02:32 - Ekonomi

Arjantin'de geçen yıl kaybolan denizaltı bulundu

2018-11-17 20:02 - Dünya

Türkiye, BM Güvenlik Konseyi reform önerilerinde bulundu

2018-11-21 05:02 - Dünya

İlgili Haberler

TİKA, Libya'da Osmanlı Paşası Murad Ağa'nın ismini taşıyan parkı restore etti

23:28 - Gündem

İstanbul Çocukları Vakfından proje tanıtım toplantısı

21:38 - Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başakşehir-Nakkaş Otoyolu şantiyesini ziyaret etti

20:27 - Gündem

Ordu ve Rize'nin bazı ilçelerinde yarın eğitime ara verildi

20:17 - Gündem

Ordu'nun bazı ilçelerinde yarın eğitime ara verildi

19:58 - Gündem

Günün Manşetleri

TİKA, Libya'da Osmanlı Paşası Murad Ağa'nın ismini taşıyan parkı restore etti

23:28 - Gündem

BM İnsan Hakları Yüksek Komiseri Türk: "Sudan'da 600 binden fazla kişi açlık sınırında&quo

23:22 - Dünya

PFDK, Jose Mourinho'ya 4, Okan Buruk'a da 1 maç men cezası verdi

23:18 - Spor

Trump, Rusya'nın barış anlaşmasından sonra bir daha işgal girişiminde bulunmayacağını düşünüyor

23:03 - Dünya

Rangers Kulübü, İstanbul'a gelecek taraftarlara Ramazan ayına yönelik önerilerde bulundu

22:57 - Spor