?>

Olcay Şahan Fenerbahçe maçından umutlu

Trabzonsporlu oyuncu Olcay Şahan, "Ligde 9 maçtır yenilmiyoruz ancak son 2 karşılaşmada berabere kaldığımız için üzgünüz. Fenerbahçe maçında inşallah bunları unutturacağız." dedi.

Genel - 7 yıl önce

İSTANBUL

Trabzonsporlu futbolcu Olcay Şahan, Süper Lig'in 19. haftasında Fenerbahçe ile yapacakları karşılaşmayı kazanarak, son 2 haftadaki puan kayıplarını telafi etmek istediklerini söyledi.

Ceylan İnşaat Türkiye Spor Ödülleri Töreni'nde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Olcay, ikinci yarıya iyi başlamadıklarını ancak önlerindeki karşılaşmaları kazanarak iddialarını sürdürmeyi hedeflediklerini söyledi.

Teknik direktör Rıza Çalımbay'ın göreve gelmesiyle çıkış yakaladıklarını kaydeden bordo-mavili oyuncu, "Ligde 9 maçtır yenilmiyoruz ancak son 2 karşılaşmada berabere kaldığımız için üzgünüz. Fenerbahçe maçında inşallah bunları unutturacağız." değerledirmesinde bulundu.

Fenerbahçe ile oynayacakları karşılaşmada eksiklerinin olacağının hatırlatılması üzerine Olcay, şunları söyledi:

"Kırmızı kart cezalısı var. Trabzonspor geniş bir kadroya sahip. Hubocan olmazsa başka oyuncu olur. Eksiklerden fazla endişeli değiliz. Futbol takım oyunu. Trabzonspor büyük bir camia ve büyük bir kadrosu vardır. O yüzden üstesinden geleceğiz."

Geçmiş sezonlarda formasını giydiği Beşiktaş'tan takım arkadaşı olan ve İngiltere temsilcisi Everton'a transfer olan Cenk Tosun ile sürekli konuştuklarını vurgulayan Olcay Şahan, "Cenk benim kardeşimdir. Onun için her şey yolunda. Zamana ihtiyacı var. Devre arasında gitmek kolay değil. Türkiye'de tarihe geçmek de kolay değil. Türkiye'nin en büyük bonservis bedeliyle gitti. İngiltere'de daha başarılı olacağına ve daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum." diye konuştu.

.

Haftanın Öne Çıkanları

Reyhanlı saldırılara karşı tek yürek

2018-01-22 16:52 - Genel

Kurtarılan uçak güvenli bölgeye çekildi

2018-01-19 02:32 - Asayiş

Özyurtlar Holding eğitim desteğini sürdürüyor

2018-01-19 17:27 - Eğitim

Fiat'tan ocak ayı kampanyası

2018-01-19 17:23 - Ekonomi

'Dilin geçmişle bağını koparmayacağız'

2018-01-17 18:32 - Siyaset

Kurumuş kayısı ağaçlarını sanata dönüştürüyor

2018-01-22 17:02 - Çevre-Hayat

Arap basınında Zeytin Dalı Harekatı

2018-01-21 20:17 - Medya

Olcay Şahan Fenerbahçe maçından umutlu

2018-01-23 00:37 - Genel

Avustralya Açık'ın 2. gününde favoriler yollarına devam etti

2018-01-16 19:17 - Spor

Bitlis'te çığ düştü! 2 asker şehit, 3 asker kayıp, 6 asker yaralı | Bitlis çığ

2018-01-21 20:17 - Asayiş

İlgili Haberler

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı 'Yarısı Bizden' kampanyasıyla ilgili soruları cevapladı

20:30 - Genel

Günün Manşetleri

TFF, güncellenen Futbol Okulları Talimatı ile ilgili detayları açıkladı

00:56 - Spor

PFDK'den 8 Süper Lig kulübüne para cezası

00:24 - Spor

Fas'ta bir yılda 120 ölümün ardından 'kızamıkla mücadele planı'

00:03 - Dünya

Strateji ve Bütçe Başkanlığının raporu ile deprem bölgesine yatırımların tutarları belirlendi

00:01 - Ekonomi

IMF: ABD'nin dış yardım kesintisinin etkilerinin ölçülmesi için erken

23:38 - Ekonomi