RTIB üyesi Yasin Taha Celiloğlu'na Rusya'da Dijital Gelişim Liderlik Ödülü verildi

Rus-Türk İş İnsanları Birliği “RTIB” üyesi iş adamı Yasin Taha Celiloğlu'na Rusya'da "Dijital Gelişim Liderlik" Ödülü verildi

Özel Haber - 3 hafta önce

MOSKOVA - ÖZEL

Moskova merkezli Rus-Türk İş İnsanları Birliği RTIB üyesi İş insanı Yasin Taha Celiloğlu “Russian Business Guide, Yılın İnsanları 2024” töreninde Dijital Gelişim Liderlik Ödülüne Layık görüldü.

Uluslararası İş Dergisi Russian Business Guide Medya tarafından bu yıl 6.sı düzenlenen “Yılın İnsanları 2024” Ödül Töreni 31 Mayıs 2024 tarihinde Moskova’da Rusya Ticaret ve Sanayi Odası Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. IT Sistem Entegratörü ve Bulut Operatörü vMind Joint Venture “Dijital Gelişim Liderlik Ödülü"nün sahibi oldu.

Organizasyon komitesinin belirlediği adaylar arasında geliştirdiği ve entegre ettiği teknoloji sistemleriyle öne çıkan firmanın Genel Müdürü Yasin Taha Celiloğlu'na ödülünü Rusya Ticaret ve Sanayi Odası Dijital Geliştirme Direktörü Vladimir Andreevich Maslov takdim etti.

ŞİRKETİN FAALİYETLERİ...

Ödülü alan Türk işadamı Celiloğlu, şirket ile ilgili şu bilgleri verdi: "vMind Joint Venture, Türk-Rus Ortaklı kurulan ve uluslararası projeler yapan bir Sistem Entegratörü olarak faaliyet gösteriyor. Bugün firmanın 3 ana faaliyet kolu mevcut. Cisco, Dell, Huawei, Fortinet, HPE gibi global markaların sistemlerini onsite (yerinde) olarak entegre ederek mühendislik hizmetleri vermek, Türkiye’de ve Rusya’da işlettiği veri merkezlerinde Bulut hizmeti sağlamak ve yaygınlaştırmak, Yatırımcı ortağı olduğu Facemetric sistemiyle de Yüz ve Malzeme tanıma sistemleri geliştirerek büyük üretim bandı bulunduran fabrikalara entegre etmek. Firma “Bilişim 500” yarışmasında 2018 yılından bu yana Bulut Bilişim Birincisi alanında zirvede olup, ulusal ve uluslararası bir çok sertifikaya sahip."

KALİTE VURGUSU

Ödül hakkında da konuşan Celiloğlu “Geçtiğimiz 3 yılda firma olarak iyi bir ivme kazandık. Bugün Rusya’da Türkiye’de ve Bağımsız Devletler Topluluğu BDT üye ülkelerinde başarıyla gösterilen, reputasyonumuzu yükselten projeler tamamladık. Yaptığımız işin kalitesi bizi rakip firmalardan ayrıştırmaya başladı. Geri bildirimlerden bunları çok rahat anlayabiliyoruz. Henüz yolculuğun başındayız ve daha kat edilecek çok yol var. Tüm paydaşlarımıza, iş ortaklarımıza ve mesai arkadaşlarımıza teşekkürü bir borç bilirim.” dedi.

Rusya Ticaret ve Sanayi Odası'ndaki ödül töreni, 50'den fazla adayı bir araya getirdi ve ödül sahiplerine plaketleri ve sertifikaları verildi. Etkinliğe devlet kurumlarının temsilcileri, dost devletlerin büyükelçileri, sanayi dernekleri ve bölgesel ticaret ve sanayi odalarının başkanları, ticaret temsilcileri, uzmanlar ve tanınmış kişiler katıldı.

RBG Media Grubu, Rusya Federasyonu Ticaret ve Sanayi Odası'nın uzun süredir ortağı durumunda, uzun yıllardır Rusya Federasyonu'ndaki ticaret ve sanayi odaları sistemi ile verimli bir şekilde işbirliği yapmakta. 2017 yılından bu yana, Rusya Ticaret ve Sanayi Odası'nın desteğiyle, RBG Media Grubu, Russian Business Guide dergisini yayınlamakta ve uluslararası toplumun ülkede meydana gelen ekonomik süreçler hakkında bilgilendirilmesine önemli bir katkı sağlamaktadır. Dergi; Rus ve yabancı işletmeleri bir araya getiren, karşılıklı yarar sağlayan uluslararası işbirliğinin yeni nişlerini ve formatlarını bulmaya yardımcı olan ve her yıl ülkenin en iyi girişimcilerini tanıtan popüler bir yayın kurumu haline geldi. Her yıl düzenlenen “Yılın İnsanları" ise popülerlik kazandı ve iş dünyasının desteğini aldı, kendisini değerli bir ödül olarak kabul ettirdi.

.

Fuad Safarov, dikGAZETE.com

Haftanın Öne Çıkanları

OpenAI, platformu dezenformasyon oluşturmak için kullanan hesapları engelledi

2024-05-31 15:07 - Medya

Meta, yapay zeka ile etki kampanyaları yürüten İsrail bağlantılı sahte hesapları kapattı

2024-05-29 21:38 - Medya

İşte ‘Başarının Frekansı’ kitabındaki herkesin merak ettiği o frekans!

2024-05-29 22:02 - Analiz/Röportaj/Dizi/Tefrika

Zelenski’nin Avrupa'nın en büyük kumarhanelerinden birini satın aldığı iddia ediliyor!

2024-06-04 22:52 - Özel Haber

Diyarbakır'da tıp öğrencileri, hastanede tedavi gören çocuklar için takı tasarlıyor

2024-06-01 15:32 - Çevre-Hayat

İleri teknolojiye sahip yangın yönetim uçağı 'Otağ' kapısını açtı

2024-06-04 12:53 - Teknoloji

Florası zengin Tunceli'nin Ovacık dağları arıcıları ağırlıyor

2024-05-30 13:47 - Çevre-Hayat

Rusya TSO Başkanı Katırin: Türkiye ile işbirliğinin yatırım bileşeni Rus girişimciler açısından özel bir önem taşıyor

2024-06-04 18:04 - Özel Haber

Moskova'da ‘Rusya-Türkiye: Yatırım İşbirliği’ konulu forum yapıldı

2024-05-31 15:03 - Özel Haber

Bakan Fidan'ın Prag’daki açıklaması Rus medyasında geniş yer aldı

2024-06-01 17:07 - Özel Haber

İlgili Haberler

Azerbaycan, Rusya'nın sağlık turizmine yatırımını artırıyor: Kislovodsk kentinde modern sanatoryum açıldı -Fuad Safarov, Moskova'dan bildiriyor-

07:03 - Özel Haber

Rusya ve Ukrayna arasında yeni esir takası gerçekleşti -Erhan Altıparmak, Moskova'dan bildiriyor-

06:49 - Özel Haber

Rus Senatör İlyas Umahanov: Rusya ve Türkiye bölgeler arası ilişkileri artırmalı

20:32 - Özel Haber

Zaharova fotoğrafını paylaştı, takipçileri ‘güzellik mesajları’ ile karşılık verdi

20:28 - Özel Haber

Crocus Logistic ve Crocus Interservice: Türk iş dünyası bizi tercih ediyor

14:04 - Özel Haber

Günün Manşetleri

Doğal gazda temmuz tarifesinde değişikliğe gidilmedi

08:18 - Ekonomi

Merkez Bankası, kaldıraç oranına dayalı zorunlu karşılıkları kaldırdı

07:58 - Ekonomi

Bolivya Devlet Başkanı Arce, 'kendi kendine darbe planladı' iddialarını reddetti

07:48 - Dünya

Ne şah olursun ne padişah Enversin Enver kal -Ulvi Alacakaptan yazdı-

07:08 - En Son Yazılar

Hac ibadeti sırasında sağlık sorunları yaşayan 13 kişi Türkiye'ye getirildi

03:52 - İslam-Hayat - Zilhicce 1445