?>

MYP Lideri Yılmaz: 'Bahçeli işgalinin sonu geldi'

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Türk milletini temsil etmediğini belirterek, "Bahçeli muhakkak yıkılacak? Bu onun son çırpınışıdır.

Siyaset - 9 yıl önce

MYP Lideri Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamayla MHP'de seçim sonrasında yaşanan gelişmeleri değerlendirdi.MHP'de bir değişim yaşanmasının şart olduğunu savunan Yılmaz, "Türkiye'de milliyetçi irade Bahçeli tarafından hem tarumar edildi hem işgal altında tutuldu. Milliyetçi ülkücü irade bu oyunu çoğunlukla gördüğü için partisini terk etti terk etmeye de devam ediyor. 

Artık bu kısır yapıyı birileri kırmak zorunda. Dalkavukluk yapıp adama sahip çıkmak yerine adam gibi davanıza sahip çıkın. HDP ve Demirtaş gerisine düşen sözde bir Türk milliyetçisi o mecliste hangi yüzle oturacak. Böyle bir şahsiyette bu şahsiyetin temsil ettiği yapı da Türk milletinin adını dahi ağzında daha fazla kirletemez" ifadelerini kullandı.

Devlet Bahçeli'yi sert bir dille eleştiren Yılmaz, açıklamasın şöyle sürdürdü;

"Çoluk çocuğumuzu kullanan siyaseten zihniyeti bozuk bir adam Bahçeli’nin kitabında Türk evlatlarına karşı merhamet yoktur. O parti de kurduğu işgal ile bunu her zaman ortaya koymuştur. Masum gencecik Türk çocuklarını Ocaklarda kendine ihtiyaç olduğunda kalkan yapan Bahçeli, bir ülkücü genç katledildiğinde sesini dahi çıkarmaz. Sonra da utanmadan Türk evladına kapatılan MHP çatısı altında siyaset yapma imkanını gider Ermeni adaylara dahi İstanbul örneğinde olduğu gibi severek verir. Israrın niye. 

İşgal kırılırsa milliyetçiler iktidar olur diye mi korkuyorsun? Şimdi Bahçeli bir cevap vermek zorunda. Bu kadar mağlubiyet ve başarısızlıktan sonra bu milliyetçi iradeyi bu ülke de kontrol etmek istemesindeki bu ısrar ve gayesi nedir? Kime ve neye hizmet etmektedir? Bu millete ve Türk adına hizmet etmediğin açık ve nettir"Yılmaz açıklamasında, "Bahçeli muhakkak yıkılacak? Bu onun son çırpınışıdır. Yıllardır süren Devlet Bahçeli işgalinin sonu gelmiştir" dedi. 

dikGAZETE
Haftanın Öne Çıkanları

İstanbul Emniyetinde görev değişimi

2015-11-10 16:35 - Genel

Otobüs şoförü kadın nişanlısını bıçakladı

2015-11-05 21:26 - Asayiş

Efsanevi Oyun Warcraft’ın Sinema Filminin İlk Fragmanı Yayınlandı

2015-11-07 22:37 - Kültür Sanat

Görenler gözlerine inanamıyor

2015-11-09 12:45 - Genel

Müjde Ar’dan o tweet hakkında açıklama

2015-11-03 17:57 - Magazin

MYP Lideri Yılmaz: 'Bahçeli işgalinin sonu geldi'

2015-11-10 17:05 - Siyaset

Hakkari’de yoğun hava hareketliliği

2015-11-08 16:27 - Asayiş

Validen 21 Afgan çocuk ile ilgili açıklama

2015-11-09 16:56 - Genel

MHP’den Türkeş açıklaması

2015-11-07 21:29 - Politika

Şehit babası: Oğlum bölgeye isteyerek gitti

2015-11-07 19:52 - Genel

İlgili Haberler

Bakan Yerlikaya: Hedeflerimizin başında 'Terörsüz Türkiye' gelmektedir

20:57 - Siyaset

TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan, Sultan 2. Abdülhamid Han için anma mesajı

12:13 - Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Malezya'da 'Fahri Doktora' unvanı verildi

10:57 - Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malezya'da

10:13 - Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazzelileri binlerce yıllık ezeli ve ebedi vatanlarından çıkarmaya kimsenin gücü yetmez

23:03 - Siyaset

Günün Manşetleri

Ateşkesin başlangıcından bu yana İsrail ordusu Gazze’de 25 kişiyi öldürdü

22:32 - Dünya

Ekvador'da devlet başkanlığı seçimi ikinci tura kaldı

22:27 - Dünya

Trabzonspor, ikas Eyüpspor'u 1-0 yendi

22:23 - Spor

Bodrum FK-Göztepe maçında gol çıkmadı

22:02 - Spor

İstanbul'da bazı bölgelerde kar yağışı etkili oluyor

21:43 - Çevre-Hayat