?>

'Milli Dayanışma Kampanyası'na MHP'den destek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı kampanyaya MHP milletvekilleri, il ve ilçe belediye başkanları ile partinin il ve ilçe teşkilat mensupları da katılarak bağış yaptı.

Politika - 5 yıl önce

ANKARA (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı "Milli Dayanışma Kampanyası"na Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) mensupları da destek verdi.

AA muhabirinin derlediği bilgilere göre, MHP Genel Başkan yardımcıları Sadir Durmaz ve Mevlüt Karakaya kampanyaya 2 maaş ile katılırken, Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan 30 bin lira ile destek oldu.

Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak bir aylık maaşıyla, Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt 20 bin lira ile kampanyaya katılırken, Tokat Milletvekili Yücel Bulut, bir maaşını bağışlayacağını açıkladı.

MHP'li belediyeler de kampanyaya destek verenler arasında yer aldı.

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara ve Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın birer aylık maaşlarıyla, Mersin'in Erdemli İlçesinin Belediye Başkanı Mükerrem Tollu 10 bin lira, Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen 2 aylık maaşıyla, Trabzon'un Şalpazarı İlçesi Belediye Başkanı Refik Kurukız ise bir aylık maaşıyla kampanyaya destekte bulundu.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise 50 bin lira ile kampanyaya katkı verdi.

Adana'nın Karataş İlçesi Belediye Başkanı Necip Topuz bir maaşıyla "Milli Dayanışma Kampanyası"na destek olurken, Konya Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu 2 maaşını, Bursa Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın bir maaşını, Şanlıurfa Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz 2 maaşını destek için bağışladı.

Kırıkkale Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz 2 aylık maaş, Mersin Mut Belediye Başkanı Volkan Şeker, MHP Ankara İl Başkanı Turgay Baştuğ ve Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Sinan Ateş 10'ar bin lira ile kampanyaya katıldı.

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin ise 3 maaşıyla kampanyaya katılanlar arasında yer aldı.

Haftanın Öne Çıkanları

Kılıçdaroğlu, kayınvalidesi vefat eden Binali Yıldırım'a taziyelerini iletti

2020-03-25 20:37 - Siyaset

Tivibu ile sinema #EvdenDeGüzel

2020-03-28 16:15 - Magazin

Latin Amerika'da Kovid-19/ koronavirüs vaka sayısı 11 bini aştı

2020-03-28 10:07 - Dünya

TTK 5 yılda yaklaşık 6,9 milyon ton kömürü gün yüzüne çıkardı

2020-03-31 15:37 - Ekonomi

Uzmanından 'diyabet hastaları kendilerini daha fazla izole etmeli' uyarısı

2020-03-26 14:22 - Sağlık

Karadeniz'den 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' kampanyasına destek

2020-03-31 15:27 - Gündem

Rusya Enerji Bakanlığı: Rusya için petrolde makul fiyat 45-55 dolar

2020-03-27 17:22 - Ekonomi

Milli Eğitim Bakanlığı 65 yaş üstü vatandaşların ihtiyaçları için kolları sıvadı

2020-03-30 20:02 - Eğitim

Marmara Adalar Belediye Başkanı Aksoy: Adaların giriş çıkışlarının tümü izne tabi olarak yapılıyor

2020-03-30 21:37 - Gündem

İşverenlerden 'Kısa Çalışma Ödeneği' teşekkürü

2020-03-26 16:17 - Gündem

İlgili Haberler
Günün Manşetleri

İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan, Türkçe şiir okurken bir yetkili tarafından uyarıldı

00:18 - Dünya

İran'da 5,4 büyüklüğünde deprem

00:07 - Dünya

İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan, Tebriz'de Türkçe şiir okurken bir yetkili tarafından uyarıldı

00:02 - Dünya

İsrail'in Batı Şeria'daki baskınlarında Filistinli bir çocuk yaralandı, 14 kişi gözaltına

23:57 - Dünya

Hamas: İsrail güçleri Ofer Hapishanesinin bir bölümüne baskın düzenledi

23:27 - Dünya