?>

MHP'nin Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adayı belli oldu

MHP Genel Başkan Yardımcısı Depboylu, "Genel Başkanımızın takdir ve talimatıyla Büyükşehir Belediye Başkanı adayımız Sayın Ümmet Akın." dedi.

Siyaset - 6 yıl önce

AYDIN

MHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Depboylu, partisinin Aydın İl Başkanlığı binasında yaptığı toplantıda, Akın’ın yaklaşık iki yıldır başkanlık için aktif şekilde çalıştığını ve yerel seçimlerde başarılı olacaklarını ifade etti.

MHP’nin her zaman, devletin bekası için elini taşın altına koyduğunu anlatan Depboylu, "Bildiğiniz üzere Cumhur İttifakı devam etmektedir. Fakat yerel seçimlerde partimiz her il ve ilçede kendi adaylarıyla, yerelde yoluna devam edecektir. Aydın, bugüne kadar hak edip de kavuşamadığı hizmetlere, MHP belediyeciliği ile kavuşacaktır. Buraya liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin talimatıyla geldim. Genel Başkanımızın takdir ve talimatıyla Büyükşehir Belediye Başkanı adayımız Sayın Ümmet Akın'dır. Allah kendisinin yar ve yardımcısı olsun. Gazamız da mübarek olsun. Bundan sonra bize düşen çok çalışmak." diye konuştu.

Ümmet Akın da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin kendisine olan güvenini boşa çıkarmayacağını belirterek, yerel seçimlerden başarılı bir sonuçla çıkacaklarını vurguladı.

Büyükşehir belediye başkanlığını kazandığı takdirde tüm ilçe belediye başkanlarıyla uyum içerisinde çalışacağını kaydeden Akın, "Ayrıştıran değil, birleştiren belediye başkanı olacağım. Hizmeti eşit ve adaletli dağıtacağız. Belediyeler, halkımız için var. Biz insanlar için tasarlayacağız şehirlerimizi." dedi.

Hazırladıkları projeler hakkında da bilgi veren Akın, "Ayyıldız Kalkınma Programı" kapsamında 5 yıldızın bulunduğunu, bunların da "Tarım Kenti Aydın", "Turizm Kenti Aydın", "Eğitim Kenti Aydın", "Bilim Kenti Aydın" ve "Sağlık Kenti Aydın" olduğunu aktardı.

Çok çalıştıklarını ve kendisine inananlarla birlikte büyükşehir belediye başkanlığını kazanacaklarına işaret eden Akın, herkesin düşüncesine saygı duyacağının ve hangi siyasi görüşten olursa olsun tüm vatandaşların belediye başkanı olacağının sözünü verdi.

Muhabir: Ferdi Uzun

Kaynak: AA

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Devlet hastanesinde özel imkanlarla tüp bebek tedavisi

2018-11-07 15:02 - Sağlık

Azez’de bombalı araçla saldırı

2018-11-08 19:37 - Dünya

Çatışmalardan kaçan 30 bin Kamerunlu Nijerya'ya sığındı

2018-11-09 18:22 - Dünya

'Ülkemizin ihtiyacı olan bal Türkiye arıcısının elinde var'

2018-11-05 00:42 - Ekonomi

DEAŞ'ın Telafer bölge sorumlusuna hapis cezası

2018-11-06 19:52 - Gündem

'Turkish Airlines Open 2018'in galibi Justin Rose

2018-11-04 22:02 - Spor

Suriye'de bir milyon çocuğa kızamık aşısı yapılacak

2018-11-06 19:57 - Dünya

Sahte rapor operasyonunda 7 kişi tutuklandı

2018-11-05 23:32 - Asayiş

'Yemen'de 10 dakikada 1 çocuk ölüyor'

2018-11-05 03:02 - Dünya

Mersin'de mülteci teknesi battı: 11 Suriyeli kurtarıldı

2018-11-07 04:32 - Asayiş

İlgili Haberler

Sanayi ve ticarete ilişkin düzenlemeleri de içeren kanun teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edildi

00:43 - Siyaset

TBMM Başkanı Kurtulmuş: Mutlaka birlik beraberlik içerisinde ortak hedeflere doğru yönelmemiz lazım

17:22 - Siyaset

Kamu Denetçiliği Kurumu 2024 Yılı Yıllık Raporu'nu inceleyecek Karma Alt Komisyon toplandı

15:52 - Siyaset

Bakan Yumaklı'dan virüslü domates tohumuna ilişkin açıklama: Mahrecine iade edildi

14:57 - Siyaset

TBMM Başkanı Kurtulmuş: Bu ziyaretimizle Türk-Japon ilişkileri daha da kuvvetlendirilecektir

14:13 - Siyaset

Günün Manşetleri

ABD'de yüzlerce kişi, Sağlık Bakanlığı çalışanlarının işten çıkarılmasını protesto etti

02:42 - Dünya

İsrail, aylarca yerlerini gizlediği Gazzeli 64 esirin tutuldukları yerleri açıkladı

02:38 - Dünya

ABD'de, zorbalığa maruz kalan düzensiz göçmen ailenin kız çocuğu intihar etti

02:08 - Dünya

Devler Ligi'nde son 16 turuna yükselen 8 takım belli oldu

01:58 - Spor

Real Madrid, PSG ve PSV, Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turuna yükseldi

01:53 - Spor