?>

MHP Grup Başkanvekili Bülbül, CHP Grup Başkanvekili Özel'in eleştirilerine yanıt verdi

MHP Grup Başkanvekili Levent Bülbül, Türkiye’de Atatürk’e en samimi şekilde sahip çıkan partilerin başında MHP'nin geldiğini belirterek, MHP'nin lafla değil, şuurla Atatürk’ü sevip anladığını ifade etti.

Siyaset - 4 yıl önce

TBMM

MHP Grup Başkanvekili Levent Bülbül, yaptığı yazılı açıklamada, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in MHP'ye yönelik eleştirilerine yanıt verdi.

Özel'in haksız itham ve iftiralarda bulunduğunu belirten Bülbül, "CHP'li Özel yalanda, iftirada sınır tanımaz hale gelmiş, İşkembe-i Kübra’dan salladıklarıyla iblisliğe soyunmuştur." ifadesini kullandı.

Bülbül, şunları kaydetti:

"Öyle yağma yok. Bir basın toplantısında çıkacaksın 'bakansız, makamsız küçük ortak' diyerek MHP’yi provoke etmeye çalışacaksın. Dünkü basın toplantısında da çıkıp, Cumhurbaşkanının kendi kararlarıyla daire başkanı dahi atayamadığını, bütün devlet kadrolarını MHP’nin tehditle istediğini söyleyip, AK Parti’yi provoke etmeye çalışacaksın. Bu köyün kurnazı sen misin? 'Her şeye tek adam karar veriyor' diye yeri göğü inleteceksin, sonra da çıkıp 'Daire başkanı dahi atayamayan bir Cumhurbaşkanı var' diyeceksin. Özgür Özel sen nasıl bir modelsin? Tezgah bellidir. Türk Milleti, sizlerin iftiralar üzerine kurduğunuz kirli siyasetinizi yutmayacaktır.

CHP’li Özel bir de Atatürk konusunda MHP’nin timsah gözyaşı döktüğünü söylemiş, halt etmiş. Gayri milli siyaseti ile terör örgütlerinin ve Türkiye düşmanlarının iştahını kabartan CHP ve onun yöneticilerinin Atatürk’ün adı geçtiği yerde yerin dibine girmeleri gerekmektedir. Türk Milletine düşman, Türkiye’ye düşman ne kadar yapı varsa hepsiyle kanka olan CHP yönetimi bugün Atatürkçülükle değil Atatürk düşmanlığı ile anılmaktadır. Bu konuda partiden tasfiye ettikleri Atatürkçü ve ulusalcı milletvekillerinin beyanları bile tek başına CHP’nin Atatürk düşmanlığını teyit etmektedir.

Türkiye’de Atatürk’e en samimi şekilde sahip çıkan partilerin başında MHP gelmektedir. MHP lafla değil, şuurla Atatürk’ü sevmekte ve anlamaktadır. MHP’nin Atatürk sevgisinde ikiyüzlülük ve riyakarlık bulunmamaktadır. Buna karşılık CHP tamamen ikiyüzlü ve riyakar bir şekilde Atatürk’e her gün Mecliste kin kusan HDP ile beraber Türkiye’yi yönetme hayalleri kurmaktadır.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Suriye'deki Türkmenler, Esed'in kazandığını iddia ettiği sözde devlet başkanlığı seçimini kabul etmiyor

2021-05-28 23:31 - Dünya

Hastanede tedavi gören Erzurumlu çocuklar 'Halil öğretmen'le derslerinden geri kalmıyor

2021-06-03 14:02 - Sağlık

Türkiye'de 6 bin 933 kişinin Kovid-19 testi pozitif çıktı

2021-05-31 00:02 - Gündem

Ataköy-Olimpiyat Metro Hattı'nın 2 istasyonu hizmete açıldı

2021-05-29 21:06 - Gündem

Mavi Marmara saldırısının üzerinden 11 yıl geçti

2021-05-31 15:41 - Gündem

MEB LGS'ye ilişkin merak edilen soruları yanıtladı

2021-06-02 15:21 - Eğitim

“Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu“ arasında Kipaş Holding'den 4 şirket yer aldı

2021-05-29 16:19 - Yerel haber-Şirket Haber

Ruminant hayvanlarda vitamin ve mineral desteği süt verimliliğini artırıyor

2021-05-31 14:46 - Genel

HÜDA PAR 4. Olağan Büyük Kongresi başladı

2021-06-02 18:21 - Gündem

Türkiye siber güvenlik ürünlerini vitrine çıkardı

2021-06-02 15:22 - Ekonomi

İlgili Haberler

Bakan Kurum, CHP Genel Başkanı Özel'in kendisine yönelik iddialarını yalanladı

19:33 - Siyaset

MHP Genel Başkanı Bahçeli'den, TÜSİAD'a tepki

18:12 - Siyaset

TBMM Başkanı Kurtulmuş, Tokyo Camii ve Yunus Emre Enstitüsünü ziyaret etti

14:12 - Siyaset

TBMM Yapay Zeka Araştırma Komisyonu, çalışmalarını mayısta tamamlamayı planlıyor

11:33 - Siyaset

Dışişleri Bakanı Fidan, Almanya'da Ukraynalı yetkililerle görüştü

10:37 - Siyaset

Günün Manşetleri

İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan, Türkçe şiir okurken bir yetkili tarafından uyarıldı

00:18 - Dünya

İran'da 5,4 büyüklüğünde deprem

00:07 - Dünya

İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan, Tebriz'de Türkçe şiir okurken bir yetkili tarafından uyarıldı

00:02 - Dünya

İsrail'in Batı Şeria'daki baskınlarında Filistinli bir çocuk yaralandı, 14 kişi gözaltına

23:57 - Dünya

Hamas: İsrail güçleri Ofer Hapishanesinin bir bölümüne baskın düzenledi

23:27 - Dünya