?>

MHP Genel Başkanı Bahçeli'den İçişleri Bakanı Soylu'ya destek

Siyaset - 3 yıl önce

Ankara

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Türkiye'nin maksadı bulanık, meşrebi buruşuk, meselesi bunalım çıkarmak olan müflis odaklar eliyle" karanlık bir ortama sürüklenmek, kavga ve kargaşa iklimine sokulmak istendiğini, dış tazyik ve telkinlerin refakatiyle Türkiye Cumhuriyeti'ne meydan okunduğu belirtti.

Sayın İçişleri Bakanımızın ve İçişleri Bakanlığımızın hedef alınması, saat 11 randevusuyla bakanlık çevresine yığınak yapılması vaka-ı adiyeden bir olay şeklinde görülemeyecektir. Bu pis bir kumpas, bayağı bir tezgah, küstah bir tertip ve beyhude bir çırpınıştır.

— Devlet Bahçeli (@dbdevletbahceli) May 6, 2022

Türk milletinin gelişmeleri kaygıyla takip ettiğine işaret eden Bahçeli, şöyle devam etti:

"Nereye ve hangi çevrelere hizmetkarlık yaptıkları sır olmayan menfur zihniyetlerin siyasi kamuflaja bürünerek sokak üslubuna heveslenmeleri, bu vesileyle toplum huzurunu zehirleme teşebbüsleri çok ciddi bir tehdittir. Sayın İçişleri Bakanımızın ve İçişleri Bakanlığımızın hedef alınması, saat 11.00 randevusuyla bakanlık çevresine yığınak yapılması vaka-ı adiyeden bir olay şeklinde görülemeyecektir. Bu pis bir kumpas, bayağı bir tezgah, küstah bir tertip ve beyhude bir çırpınıştır. Şu hususu herkes bilmelidir: Türkiye'nin terörle mücadeleyi yurt içinde ve yurt dışında kararlılıkla ve kahramanca icra ettiği bir dönemde milli güvenliğimizi müdafaa, milli bekamızı muhafaza eden kurum ve kuruluşların iğrenç polemiklerin içine çekilmesi alçak bir komplodur."

"Herkes sınırını bilsin"

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Türkiye'nin terör kamburundan kurtulması için insanüstü bir çaba sarf eden devlet ve siyaset adamlarını, terör örgütlerinin ağzıyla hedef tahtasına koyanların tarih huzurunda büyük bir vebalin altında olduklarını kaydetti.

"Hiç kimse terbiyesizlik yapmasın, herkes sınırını ve yerini bilsin." ifadesini kullanan Bahçeli, şu değerlendirmeleri yaptı:

"Başta İçişleri Bakanımız olmak üzere terörle mücadeleyi inançla, imanla ve iradeyle yürüten kim varsa milletimizin desteği sonuna kadar arkalarındadır. Bu saygın isimlere kim ya da kimler hakarete yeltenmişse hepsini birden şiddetle kınadığımız ve kınayacağımız tartışmasızdır. İçişleri Bakanımızın ismi Süleyman Soylu'dur. Bakanlık önünde pespaye görüntüler eşliğinde magandalık yapanlar, anarşist yöntemlere müracaat edenler ateşle oynayan provokatörlerdir. Türk milleti Soylu duruşu da bilmekte, lekeli ve gölgeli müfterileri de görmektedir. Biz herkesin ederini de, giderini de, ciğerini de iyi biliriz. Sudan sebeplerle, fuzuli polemiklerle, sipariş gayelerle Türk devletine cephe açıp terör örgütlerinin ümidi olanlara bu aziz vatanı heba ve heder ettirmeyiz."

Kaynak: AA

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

LÖSEV'den lösemili çocuklar için bayram programı

2022-05-02 16:42 - Genel

Şahsenem’in Etiler çıkarması -Selçuk Aka, magazin dünyasından bildiriyor-

2022-05-06 14:41 - Magazin

Osmanlı payitahtları 'bütüncül' turizm rotası olacak

2022-05-03 15:36 - Kültür Sanat

MHP Genel Başkanı Bahçeli'den İçişleri Bakanı Soylu'ya destek

2022-05-06 16:48 - Siyaset

Borsada bahar havası devam ediyor

2022-05-02 12:32 - Ekonomi

Şanghay'da karantina bölgeleri dışında 'sıfır vaka' bildirildi

2022-04-30 10:05 - Dünya

Ukraynalı doktor Rodyuk, savaş sırasında hastanede yaşadıklarını anlattı

2022-05-01 13:06 - Dünya

Trabzonspor taraftarı, şampiyonluğu meydanlarda kutluyor

2022-04-30 23:32 - Spor

ABD Başkanı Biden Beyaz Saray’da Ramazan Bayramı resepsiyonu verdi

2022-05-03 07:13 - İslam-Hayat - Şevval 1446

Pekin'de Omicron vakalarının tetiklediği salgın nedeniyle tedbirler artırıldı

2022-05-05 08:56 - Dünya

İlgili Haberler

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz ve bakanlardan, Dışişleri eski Bakanı Çavuşoğlu'na taziye ziyareti

23:12 - Siyaset

Emine Erdoğan, TOGEM-DER'in geleneksel "Cemre Çarşısı"nın açılışına katıldı

20:27 - Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Filistin davasını savunmak insanlığı, barışı ve adaleti savunmaktır

15:47 - Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Filistin davasını savunmak insanlığı, barışı ve adaleti savunmaktır

15:28 - Siyaset

TBMM Başkanı Kurtulmuş: Gazze ve Filistin toprakları Filistinlilerin helal vatanıdır

15:07 - Siyaset

Günün Manşetleri

Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı'nda bazı duraklar işletmeye kapatılacak

11:09 - Gündem

Küresel piyasalar IMF ve Dünya Bankası yıllık toplantılarına odaklandı

11:08 - Ekonomi

Sudan ordusu, HDK'nin Faşir'e yönelik saldırılarında 35 sivilin öldüğünü açıkladı

11:02 - Dünya

İstanbul merkezli dolandırıcılık ve kara para aklama operasyonunda 36 şüpheli yakalandı

10:52 - Asayiş

'Narkokapan-Ankara Operasyonu' kapsamında 138 şüpheli daha tutuklandı

10:43 - Asayiş