?>

MHP Genel Başkan Yardımcısı Kalaycı: Karadeniz ses verdi, Akdeniz de ses verecek

MHP Genel Başkan Yardımcısı Kalaycı, doğalgaz rezervine ilişkin, "Karadeniz ses verdi, Akdeniz de ses verecek. Akdeniz'de de Oruç Reis'ten, Yavuz'dan, Barbaros'tan benzer haberleri bekliyoruz inşallah." dedi.

Siyaset - 4 yıl önce

Konya

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kalaycı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından müjdesi verilen doğalgaz rezervine ilişkin, "Karadeniz ses verdi, Akdeniz de ses verecek. Akdeniz'de de Oruç Reis'ten, Yavuz'dan, Barbaros'tan benzer haberleri bekliyoruz inşallah." dedi.

Selçuklu Kongre Merkezi'nde düzenlenen MHP Selçuklu Kongresi'nde konuşan Kalaycı, Milliyetçi Hareket Partisi olarak 81 ilde kongre gerçekleştirdiklerini, kongrelerin Milliyetçi Hareket Partisi'ne yakışır bir olgunlukla devam ettiğini söyledi.

Ülke gündemini değerlendiren Kalaycı, “Malumunuz doğal gaz konusu. Ben hep şunu söylüyorum, 'Aylardan ağustos, günlerden cuma’. Tabii ağustos ayının Türk tarihindeki yeri malum. Türklere Anadolu'nun kapısını açan Malazgirt Meydan Muharebesi ağustos ayında, 26 Ağustos’ta gerçekleşti.

Yine kurtuluş mücadelesinde Büyük Taarruz, 30 Ağustos’ta gerçekleşti. Şimdi de Türkiye'nin büyük hedeflere ulaşmasına önemli bir güç katacak rezerv müjdesini aldık Sayın Cumhurbaşkanımızdan." diye konuştu.

"Akdeniz'de de Oruç Reis'ten, Yavuz'dan, Barbaros'tan benzer haberleri bekliyoruz"

Kalaycı, Türkiye için önemli bir sürecin yaşandığını vurgulayarak, "Gerçekten millet olarak büyük bir sevince boğulduk. Yedi yıllık ihtiyacımızı karşılayacak bir rezerv. Kaldı ki yine bulduğumuz rezervin altında, iki ayrı katman olduğunu da Sayın Bakanlarımız açıkladı.

Ben arkasının geleceğine inanıyorum. Karadeniz ses verdi, Akdeniz de ses verecek. Akdeniz'de de Oruç Reis'ten, Yavuz'dan, Barbaros'tan benzer haberleri bekliyoruz inşallah." ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin gelişmesi, kalkınması için ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini dile getiren Kalaycı, şunları kaydetti:

"Artık Türkiye yeni bir döneme girdi. Türkiye, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'yle birlikte, prangalardan, vesayet odaklarından kurtuldu. Türkiye’yi süper güç yapacak atılımların altyapısını oluşturan bir Cumhur İttifakı var. Allah’a şükürler olsun gelişmeler başarılı bir şekilde sürüyor.

Rezerv keşfimiz de elbette ki Cumhur İttifakı'nın, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin bir başarısıdır."

Kaynak: AA

dikGAZETE.com

Haftanın Öne Çıkanları

AFAD Başkanı Güllüoğlu: Afete dirençli şehirler oluşturmayı hedefliyoruz

2020-08-19 17:48 - Çevre-Hayat

Rus Başbakan Mişustin, hükümetin rezerv fonunu 1,8 trilyon ruble artırdı

2020-08-17 08:06 - Özel Haber

Avrupa ekonomileri ikinci çeyrekte virüsle daraldı

2020-08-21 18:59 - Ekonomi

TCMB'nin sıkılaştırma adımlarına devam etmesi bekleniyor

2020-08-19 17:56 - Ekonomi

İstanbul'da eylem hazırlığındaki terör örgütü DHKP/C üyesi 2 şüpheli tutuklandı

2020-08-19 15:13 - Asayiş

Çapari ile avlanan palamutlar tezgahları süslüyor

2020-08-20 18:37 - Çevre-Hayat

Elektrik üretiminin durduğu Gazze'de insani kriz uyarısı

2020-08-18 23:02 - Dünya

Trump'tan İran'a yeni yaptırım mesajı

2020-08-16 11:09 - Genel

Bakan Çavuşoğlu: Suriyeli kardeşlerimizin daima yanındayız

2020-08-20 19:04 - Genel

KKTC Başbakanı Tatar'dan Cumhurbaşkanı Akıncı'ya 'biatçı anlayış' eleştirisi

2020-08-21 00:20 - Genel

İlgili Haberler

Bakan Kurum, CHP Genel Başkanı Özel'in kendisine yönelik iddialarını yalanladı

19:33 - Siyaset

MHP Genel Başkanı Bahçeli'den, TÜSİAD'a tepki

18:12 - Siyaset

TBMM Başkanı Kurtulmuş, Tokyo Camii ve Yunus Emre Enstitüsünü ziyaret etti

14:12 - Siyaset

TBMM Yapay Zeka Araştırma Komisyonu, çalışmalarını mayısta tamamlamayı planlıyor

11:33 - Siyaset

Dışişleri Bakanı Fidan, Almanya'da Ukraynalı yetkililerle görüştü

10:37 - Siyaset

Günün Manşetleri

İran'da 5,4 büyüklüğünde deprem

00:07 - Dünya

İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan, Tebriz'de Türkçe şiir okurken bir yetkili tarafından uyarıldı

00:02 - Dünya

İsrail'in Batı Şeria'daki baskınlarında Filistinli bir çocuk yaralandı, 14 kişi gözaltına

23:57 - Dünya

Hamas: İsrail güçleri Ofer Hapishanesinin bir bölümüne baskın düzenledi

23:27 - Dünya

Çaykur Rizespor'dan "Galatasaray maçı için prim" açıklaması

23:22 - Spor