?>

Meteorolojiden bazı bölgeler için fırtına ve fırtınamsı rüzgar uyarısı

Ege ve Doğu Akdeniz için fırtına, Batı Karadeniz, Marmara ve Batı Akdeniz'de fırtınamsı rüzgar uyarısı yapıldı.

Gündem - 1 ay önce

Ankara

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kuzey Ege Denizi'nde yarın sabah saatlerinden itibaren kuzey ve kuzeydoğudan 5 ila 7, akşam saatlerinden itibaren 6 ila 8, pazar akşam saatlerine kadar yer yer 8 kuvvetinde fırtına etkili olacak. Fırtınanın, pazartesi akşam saatlerinden itibaren etkisini azaltacağı tahmin ediliyor.

Güney Ege Denizi'nde rüzgarın, yarın sabah saatlerinden itibaren kuzey ve kuzeydoğudan, pazartesiye kadar 5 ila 7 yer yer 8, güneyden 4 ila 6 kuvvetinde fırtına şeklinde, pazartesi, kuzey ve kuzeydoğudan 4 ila 6 yer yer 7, güneyden 3 ila 5 kuvvetinde fırtınamsı rüzgar şeklinde eseceği, aynı günün akşam saatlerinden sonra etkisini azaltacağı öngörülüyor.

Batı Akdeniz'de fırtınamsı rüzgarın, yarın kuzey ve kuzeybatıdan 3 ila 5, sabah saatlerinden itibaren Antalya Körfezi'nde 5 ila 7, pazar akşam saatlerine kadar 4 ila 6 kuvvetinde esmesinin ardından etkisini azaltması bekleniyor.

Doğu Akdeniz'in kuzey ve kuzeybatısından rüzgarın, yarın günün ilk saatlerinden itibaren 6 ila 8 kuvvetinde fırtına şeklinde esmesi ve pazar akşam saatlerinden sonra etkisini azaltması tahmin ediliyor.

Marmara Denizi'nde ise rüzgarın, yarından itibaren kuzey ve kuzeydoğudan 5 ila 7, pazartesi kuzey ve kuzeydoğudan 4 ila 6 yer yer 7 kuvvetinde fırtınamsı rüzgar şeklinde eseceği, akşam saatlerinden sonra etkisini azaltacağı öngörülüyor.

Batı Karadeniz'de rüzgarın, yarından itibaren kuzey ve kuzeydoğudan, doğusu kuzeybatıdan 3 ila 5, batısı 5 ila 7, pazar sabah saatlerinden itibaren kuzey ve kuzeydoğudan 4 ila 6, batısı 5 ila 7 kuvvetinde, pazartesi ise Batı Karadeniz'in batısı 4 ila 6 yer yer 7 kuvvetinde fırtınamsı rüzgar şeklinde eseceği, aynı gün akşam saatlerinden sonra etkisini azaltacağı bekleniyor.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Rusya'da artan beyaz eşya ev aletleri satışlarında Beko ilk üçte!

2025-02-04 01:12 - Özel Haber

Kahramanmaraş'ın ihracatı deprem öncesi seviyeye yaklaştı

2025-02-04 12:22 - Ekonomi

Rus Crocus Group yetkilisi Amelin: Türk markaları kaliteli ürünlere sahip

2025-02-07 01:23 - Özel Haber

Avrupa'nın en büyük hazır giyim fuarı İstanbul'da 7. kez kapılarını açtı

2025-02-05 14:17 - Ekonomi

Uzmanından yangın öncesi tedbirler ve yangında yapılması gerekenlerle ilgili hayati uyarılar

2025-02-02 14:17 - Analiz/Röportaj/Dizi/Tefrika

İçişleri Bakanı Yerlikaya, Somali İç Güvenlik Bakanı İsmail ile görüştü

2025-02-05 18:37 - Siyaset

Ege Denizi'nde son 48 saatte 100'ün üzerinde deprem meydana geldi

2025-02-03 00:07 - Gündem

Darphaneden Ulusal Taşıt Tanıma Sistemi'ndeki çip fiyatlarının yüksek olduğu iddialarına yanıt

2025-02-04 16:22 - Ekonomi

Sivasspor-Beşiktaş maçının biletleri satışa çıkarıldı

2025-02-04 13:18 - Spor

Samsunspor FİFA kulüp avukatı Dinçer: FIFA nezdinde borç ve açık dava bulunmamaktadır

2025-02-02 19:33 - Spor

İlgili Haberler

İzmir Körfezi'nde yosunlar yeşil örtü oluşturdu

15:42 - Gündem

Hırsızlığı haber vermeyen çalışanın işten çıkarılması "haklı fesih" sayıldı

12:53 - Gündem

SGK hileli boşanmaları takibe aldı

12:48 - Gündem

Türk Kızılaydan iftardan sonra kan bağışı çağrısı

12:36 - Gündem

Enerjide kapasite mekanizması destekleri 2024'te 3 katına çıktı

12:24 - Gündem

Günün Manşetleri

SIPRI: Avrupa'nın silah ithalatı son 5 yılda yüzde 155 arttı

09:57 - Dünya

Ankara'da firari FETÖ'cü saklandığı gizli bölmede yakalandı

09:03 - Asayiş

Küresel piyasalar haftaya karışık seyirle başladı

09:03 - Ekonomi

Her türlü varlığın anlamını bulduğu yer -Hüseyin Burak Uçar yazdı-

07:57 - En Son Yazılar

Meksika Devlet Başkanı Sheinbaum, ABD'ye karşılıklı saygı ve diyalog çağrısı yaptı

07:47 - Dünya