?>

Meral Akşener: İhraç da etseniz, tedbir de koysanız susturamayacaksınız!

Eski MHP Milletvekili Meral Akşener, kongre süreciyle ilgili, “İhraç da etseniz, tedbir de koysanız, susturamayacaksınız, korkutamayacaksınız, yıldıramayacaksınız. Milli irade bizimle birliktedir. Yapın şu kongreyi, çıkın odalarınızdan gelin buraya. Eskittiniz artık o koltukla

Siyaset - 9 yıl önce

Meral Akşener, tarifeli uçakla saat 12.00’de Alanya-Gazipaşa havalimanına iniş yaptı. Akşener, konvoy eşliğinde Gazipaşa ve Alanya İlçelerindeki temasların ardından Antalya kent merkezine geçti. Akşener’i coşkulu bir kalabalık karşıladı. Konyaaltı Kent Meydanı’nda kendisini bekleyen yaklaşık 5 bin kişilik kalabalığa hitap eden Akşener, olağanüstü kurultay taleplerini yenileyerek, “1 Kasım seçimlerinin bizi yansıtmadığını ve bizi temsil etmediğini söyledik. Bu sonucun bizim hakkımız olmadığını söyledik. Bize genel merkez dedi ki, ‘Gidin imza toplayın, biz kongre yapmıyoruz’ dediler. Kurultay törenin esasıdır, kurultay toplanır. Orada töre konuşmaya başladığında her şey susar. Ama bizde töre konuşmadı, kurultay işletilmedi” dedi.

“NE YAPILMASI GEREKİYORSA YAPILACAKTIR”Kongrenin yapılması için bin 100 delege ile görüştüklerini aktaran Akşener, “Bu kurultayın olabilmesi 548 kardeşim imza verdi. Bu imzalar bizim namusumuza vebal olarak emanettir. Bu imzaları yere düşürmeyeceğiz. Ne yapılması gerekiyorsa yapılacaktır. Bu 548 imzanın dışında bulunan kardeşlerimizin çeşitli sebeplerden dolayı, imza koyamayacaklarını söylediler. Ama kongrede arkamızda olduklarını belirttiler. Bu rakamı açıklamıyorum, Balgat ağaları sonra uyuyamaz. Zaten yeteri kadar uykuları kaçtı, bazı geceler bari uyusunlar” diye konuştu.

“TOPLA, TÜFEKLE ÜZERİMİZE SALDIRIYORLAR”Konuşmasında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye seslenen Akşener, “Sayın Genel Başkan aynı delegelerin oyu ile seçildi. Şimdi soruyorum. Ne değişti de bin 153 delegeden kaçıyorsunuz? Ne değişti sizi seçen delegeyi hain ilan ediyorsunuz. Bugün kurultay istedik diye paralelci ilan edildik. Biz paralelci, maralelci değiliz. Yandaş meydanın sahipleri ve hepiniz yamuksunuz yamuk. Ülkücü hareketi engellemek için her şeyi yapıyorlar. Topla, tüfekle üzerimize saldırıyorlar. Onların bizi tanımıyorlar. Onlar bizim idam sehpalarından dönüp geldiğimizi bilmiyorlar. Bu meydanda nasıl çarpıldığınızı göreceksiniz. Cumhurbaşkanı, Başbakan ve Meclis Başkanı bir ülkücü olacak” şeklinde konuştu.

“İHRAÇ DA ETSENİZ, TEDBİR DE KOYSANIZ, SUSTURAMAYACAKSINIZ”Tek başına iktidar olmak için oy isteyen Akşener, ”Ülkemizde hukukun üstünlüğünü sağlayacağız. İhraç da etseniz, tedbir de koysanız, susturamayacaksınız, korkutamayacaksınız, yıldıramayacaksınız. Son zamanlarda genel merkez ülkücüleri sokaktan çektiği için alkışlanan bir konumdadır. Yıllardır buna itiraz ediyorum. Biz bu ülkeyi seven okumuş ve yazmış, Türkiye için kendinden geçmeye hazır insanlarız. Biz neyiz ki siz bizi sokaktan çektiniz. Biz kime tokat attık? Bize sövmek ve bize hakaret etmek kolaydır. Çünkü uzun zamandır ülkücüye hakaret edenin herhangi bir yaptırımı yoktur. Bizden korkuyorlar. Her gün bir engel çıkarıyorlar. Bu selin önünde duramayacaksınız. Milli irade bizimle birliktedir. Yapın şu kongreyi, çıkın odalarınızdan gelin buraya. Duyun bu sesi. Eskittiniz artık o koltukları, gelin azıcık da ayakkabı eskitin” dedi.

ERTUĞRUL GÜN 

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

FETÖ/PDY soruşturmasında sıcak gelişme!

2016-04-25 23:52 - Yerel haber-Şirket Haber

Kayınpeder damat kavgası: 1 ölü, 3 yaralı

2016-04-27 19:58 - Yerel haber-Şirket Haber

Trabzonspor tepki gösterince...

2016-04-30 17:07 - Genel

Kocaeli’de profesyonel lig coşkusu

2016-04-25 12:38 - Spor

Şanlıurfa’da feci kaza: 1 ölü, 5 yaralı

2016-04-26 18:50 - Asayiş

Arka Sokaklar'ın Hüsnü Çoban'ı merak edilen gerçeği açıkladı!

2016-04-29 15:57 - Magazin

En güzel doğum günü hediyesini oğlu verdi

2016-04-26 15:42 - Gündem

Siyasette Gayri Resmi Dil ve Negatif Söylemler Araştırması

2016-04-25 12:22 - Gündem

Faturayı yüksek bulan çiftçi elektrik üretmeye başladı

2016-04-24 19:53 - Genel

Fenerbahçe farklı yendi!

2016-04-26 01:32 - Spor

İlgili Haberler

Yabancı plakalı araçlar, özel otoyollardaki geçiş ücretlerini ödemeden Türkiye'yi terk edemeyec

11:48 - Siyaset

Bakan Bayraktar, ABD'de enerjide işbirliği görüşmeleri gerçekleştirdi

09:56 - Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü' mesajı

09:35 - Siyaset

Bakan Göktaş: Gazze’de kadınlar temel haklardan mahrum bırakılmanın en ağır yükünü taşımaktadır

08:15 - Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türk milleti olarak Kudüs, Filistin nöbetimiz devam ediyor

20:37 - Siyaset

Günün Manşetleri

Şehirler arası otobüs biletlerinde "Aile Yılı" indirimi

12:37 - Gündem

Terör örgütü DHKP/C soruşturmasında yakalanan 34 zanlının emniyetteki işlemleri sürüyor

12:32 - Gündem

Sultanbeyli'de iş yerinde çıkan yangın söndürüldü

12:28 - Gündem

Filistin topraklarını gasbeden İsrailliler polis korumasında Mescid-i Aksa'ya baskın yaptı

12:22 - Dünya

Kaza kara noktaları birer birer güvenli hale getiriliyor

12:18 - Gündem