Mektebim Okulları'ndan tüm öğretmenlerine tamamlayıcı sağlık sigortası

Mektebim Okulları, yaklaşık bin 400 civarındaki öğretmen kadrosunun tamamını tamamlayıcı sağlık sigortası hizmetinden yararlandırmak amacıyla Allianz Türkiye ve Medical Park ile iş birliği yaptı

Eğitim - 5 yıl önce

Mektebim Okulları, yaklaşık bin 400 civarındaki öğretmen kadrosunun tamamını tamamlayıcı sağlık sigortası hizmetinden yararlandırmak amacıyla Allianz Türkiye ve Medical Park ile iş birliğine gitti.

Mektebim Okulları, Allianz Türkiye ve Medical Park arasında tamamlayıcı sağlık sigortasına ilişkin iş birliği anlaşması imzalandı.

Anlaşmanın imza töreni, Mektebim Okulları Genel Müdürü Servet Özkök, MPL Care Anlaşmalı Kurumlar Cari İş Geliştirme Koordinatörü ve BTN Sigorta Genel Müdürü Dr. Ruhsan Gezgin ile Allianz Türkiye Satış ve Dağıtım Kanalları Direktörü Aykut Özalp'in katılımıyla Mektebim Okulları Avcılar Kampüsünde gerçekleştirildi.

Toplantıda verilen bilgiye göre, Mektebim Okulları tarafından kurulan, kurum ve devlet okullarında çalışan öğretmenlere kişisel ve mesleki gelişim alanlarında eğitim hizmeti sunacak olan "Öğretmen Yetiştirme Merkezleri" 2019-2020 eğitim öğretim yılı itibarıyla faaliyetlerine başlıyor.

Merkezin ilk projesi olan "Sana Değer Öğretmenim" programının ilk adımı olarak, öğretmenlere yönelik tamamlayıcı sağlık sigortası hizmeti için Mektebim Okulları, Medical Park ve Allianz Türkiye ile iş birliğine gitti.

Proje kapsamında Mektebim Okulları, tüm öğretmenlerine tamamlayıcı sağlık sigortası hizmeti sunacak.

- "İlk yatırımımızı bizim için çok değerli olan öğretmenlerimize yapıyoruz"

Mektebim Okulları Genel Müdürü Servet Özkök, törendeki konuşmasında, dünyanın en itibarlı eğitim kurumu haline gelme hedefiyle çalıştıklarını, merkeze çocukları aldıklarını söyledi.

Çocuklara daha iyi eğitim verebilmek ve dünyadaki çocuklarla rekabet eder hale getirebilmek adına, dünyada olan sistemleri getirebilmek için çalıştıklarını dile getiren Özkök, şunları söyledi:

"Niteliği önce öne çıkarmak istiyoruz, nitelik olmadan nicelik olduğunda, sağlıklı bir yapı olmaz. O yüzden ilk yatırımımızı bizim için çok değerli olan öğretmenlerimize yapıyoruz. Kıymetlerimizi teslim ettiğimiz öğretmenlerimize 'değerlerimiz' diyoruz ve mottomuzda da 'Sana değer öğretmenim.' diyoruz. Öğretmenin sınıfta, başka bir şey düşünmeden ders anlatabilmesi, işine odaklanması ve kurumunun ona sahip çıktığını bilmesi bizim için çok değerli.

Bu kapsamda, paydaşlarımızla birlikte tüm öğretmenlerimize tamamlayıcı sağlık sigortası yapıyoruz. Projemiz yaklaşık bin 300-bin 400 civarı öğretmeni kapsıyor. Sigorta, tüm öğretmenlerimizi kapsıyor."

- "1 milyonu aşkın tamamlayıcı sağlık sigortalı oldu"

MPL Care Anlaşmalı Kurumlar Cari İş Geliştirme Koordinatörü ve BTN Sigorta Genel Müdürü Dr. Ruhsan Gezgin, tamamlayıcı sağlık sigortasının önemine işaret etti.

Medical Park Sağlık Grubu olarak hastaneler ve iştirakler ile birlikte 2012 yılında, tamamlayıcı sağlık sigortasını sektörde ilk ortaya çıkışında öncülük üstlendiklerini dile getiren Gezgin, şunları kaydetti:

"Şu an devletimizin desteği ve sigorta sektörünün diğer paydaşlarının da bu işe gönül vermesi ile kısa sürede 1 milyonu aşkın tamamlayıcı sağlık sigortalı oldu. 7 yıl içinde ülkemizde çok ciddi bir ilerleme kaydetti. Grubumuz olarak tamamlayıcı sağlık sigortasında, en fazla sağlık sigortalılarımıza hizmet veren grup özelliğini taşıyoruz.

Mektebim Okulları ile birlikte yaptığımız tamamlayıcı sağlık sigortasının bizim için çok daha büyük bir anlamı var. Bir ülkenin geleceği, o ülkenin insanlarının göreceği eğitime bağlı. Öğretmenlerimiz bizler için çok kıymetli. Öğretmenlerimizin sağlığına bir nebze destek vererek, onların sağlığını emanete aldık. Hakkıyla yerine getirip bakacağımızdan da eminiz."

- "Önceliğimiz, her zaman değişen talep ve ihtiyaçlara uygun çözüm ve uygulamalar sunabilmek"

Allianz Türkiye Satış ve Dağıtım Kanalları Direktörü Aykut Özalp, öğretmenlerin toplum için önemine dikkati çekerek, öğretmenlerin içinde olduğu her projede yer almanın kendileri için çok önemli olduğunu dile getirdi.

Özalp, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Allianz Türkiye olarak, sağlık sigortacılığında sadece sağlık harcamalarını finanse eden kurum olmanın ötesine geçen bir vizyonla faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Önceliğimiz, her zaman değişen talep ve ihtiyaçlara uygun çözüm ve uygulamalar sunabilmek. Ülkemizin seçkin eğitim kurumlarından Mektebim Okullarına'da öğretmenlerimize tamamlayıcı sağlık sigortası hizmeti sunulması noktasında attığı adımdan dolayı kutluyoruz. Bu projede herkes elini taşın altına koydu, öğretmenlerimiz için değer."

Kayanak: AA

.

dikGAZETE.com

-

Haftanın Öne Çıkanları

Uşak'ta 1 milyon dolarlık banknot ele geçirildi

2019-07-21 02:02 - Asayiş

Divan Pastanesi Akasya, Uzak Doğu şöleni sunuyor

2019-07-18 15:01 - Genel

Bedelli askerler yemin etti

2019-07-19 18:03 - Gündem

Milli SİHA Bayraktar TB2, Kuveyt'te rekor kırdı

2019-07-18 18:05 - Gündem

'Siber saldırıların maliyeti 2 trilyon doları aşacak'

2019-07-20 16:48 - Ekonomi

AKO Akü Fabrikası ve Geri Kazanım Tesisi, Avrupa'da ilk 5'te

2019-07-19 14:25 - Ekonomi

'Sultanhanı'ndaki restorasyon projeye uygun yapıldı'

2019-07-19 18:43 - Kültür Sanat

Rusya’nın en çok okunan gazetesi: Türkiye ve Azerbaycan, Rusya'ya dost iki ülke

2019-07-21 06:14 - Özel Haber

1974 Kıbrıs Barış Harekatı'nın 'mücahitleri' o günleri anlattı

2019-07-19 18:03 - Dünya

İran ile İngiltere arasında alevlenen propaganda savaşını kim kazanacak

2019-07-21 16:32 - Dünya

İlgili Haberler

MEB'den, Diyarbakır Tavşantepe İlkokulundaki öğretmen ve öğrencilere psikososyal destek

18:32 - Eğitim

Özdemir Bayraktar vakfı 5 bin gence burs desteği sağlayacak

13:33 - Eğitim

Türkiye'de 6-14 yaş aralığında okullaşma oranı yüzde 98,8

20:57 - Eğitim

ÖSYM, 2024 KPSS lisans sınavı branş bazında sıralamaları erişime açtı

10:13 - Eğitim

Okullarda yarın şehitler için saygı duruşunda bulunulacak

23:17 - Eğitim

Günün Manşetleri

İsrail'in son 24 saatte Gazze'de düzenlediği saldırılarda 9'u çocuk 34 kişi öldü

02:43 - Dünya

Elon Musk'ın X'i, sunuculardaki değişiklikle Brezilya'daki erişim engelini kısmi olarak deldi

01:48 - Medya

ABD'li uzmana göre Lübnan'daki saldırılar 21. yüzyılda yeni bir tehdit

01:18 - Analiz/Röportaj/Dizi/Tefrika

Burdur ve Karabük'te idare mahkemesi kurulması kararı Resmi Gazete'de

00:53 - Gündem

Sakarya'da makarna fabrikasındaki patlamaya ilişkin 6 şüpheli gözaltına alındı

00:37 - Gündem