?>

Megastar Tarkan EXPO 2016’yı ikinci kez salladı

Megastar Tarkan, EXPO 2016 Antalya’da ikinci kez sahneye çıktı. Konser alanını dolduran yaklaşık 20 bin kişiye unutulmaz bir gece yaşatan Tarkan, 'Cuppa' ile başladığı konserinde bugüne kadar hit olmuş onlarca şarkısını seslendirdi. Tarkan, 'Oynama Şıkıdım' parçasını

Magazin - 8 yıl önce

EXPO 2016 Antalya Kır Aktivite Alanı’nda ilk olarak 9 Temmuz’da sahneye çıkan Tarkan, EXPO’da ikinci konserini verdi. Biletlerin günler öncesinden tükendiği Tarkan konseri için saatler öncesinden EXPO 2016 alanına gelen sevenleri, Kır Aktivite alanını tıklım tıklım doldurdu. Konserin başlamasını sabırsızlıkla bekleyen yerli ve yabancı on binlerce müzik sever, hayranı oldukları Tarkan’ı izleyecek olmanın heyecanını yaşadı. Kır Aktivite Alanı’nda kurulan Avrupa’nın 3. büyük sahnesinde havai fişekler eşliğinde sahneye çıkan Tarkan, konsere bu yaza damgasını vuran 'Cuppa' isimli şarkısıyla başladı. Siyah pantolon ve payetli ceketten oluşan kostümüyle sevenlerinin karşısına çıkan Tarkan, 'T' şeklinde hazırlanan sahneyi baştan sona gezerek sevenlerini selamladı. Konser alanını dolduran on binler de Tarkan’ı görüntüleyebilmek için cep telefonlarını bir an olsun ellerinden bırakmadı. “İkinci EXPO konserimize hoş geldiniz” sözleriyle sevenlerini selamlayan Megastar, “Ne güzel bir kalabalık var yine bu akşam. Biraz eller, kollar hep telefonlarla meşgul ama herhalde bir süre çekim yaptıktan sonra onları bir kenara koyup tempo tutacaksınız değil mi? Hakikaten ya. Bu telefonlar çıktı çıkalı bozduk yani. Bozulduk değil mi? Hiç konseri izlemiyorsunuz artık. Böyle çekim yapıyorsunuz. Haksız mıyım?” sözleriyle sitem etti.

Şarkılarına on binler eşlik etti Konser boyunca bugüne kadar çıkardığı albümlerden oluşan pek çok şarkısını seslendiren Tarkan, “Hüp”, “Dudu Dudu”, “Kış Güneşi”, “Kuzu kuzu” parçalarını da sevenleriyle birlikte söyledi. Megastar, müzik kariyerinde önemli bir yere sahip olan “Şıkıdım” (Hepsi Senin mi?) şarkısını ise müziksiz bir şekilde alanı dolduran yaklaşık 20 bin kişilik koro eşliğinde söyledi.

Tarkan konserde kendi şarkılarının yanı sıra Mazhar Alanson’un sözlerini yazdığı ve MFÖ grubunun da seslendirdiği “Yandım Yandım” isimli parçayı da seslendirdi. Tarkan’ın ayrıca annesinin türkü isteğini kırmadı ve Aşık Veysel’in “Uzun İnce Bir Yoldayım” türküsünü sevenleriyle birlikte söyledi. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Megastar, sesi ve şarkıları kadar danslarıyla da sevenlerini Tarkan, EXPO 2016’da verdiği ikinci konserde sevenlerinin gönlünü bir kez daha fethetti.  

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Bu hafta vizyona 3 film girecek

2016-09-15 13:55 - Kültür Sanat

Milli Takım Dünya Şampiyonası'nda 3. oldu

2016-09-15 17:08 - Spor

Mersin'de trafik kazası: 2 ölü, 2 yaralı

2016-09-15 17:47 - Asayiş

Milli güreşçi Kayaalp Zanzibar'da kurban eti dağıttı

2016-09-12 17:17 - Gündem

UEFA Avrupa Ligi heyecanı başlıyor

2016-09-14 15:09 - Spor

Türk tasarımcılar New York Moda Haftası'nda

2016-09-13 19:08 - Kültür Sanat

Siyah iPhone 7 ve 7 Plus stokları tükendi

2016-09-15 14:37 - Teknoloji

Türk bilgini Maturidi'nin minyatürünü yaptı

2016-09-15 18:27 - Kültür Sanat

'İslam dini bana çok çekici geliyordu'

2016-09-15 17:07 - Gündem

Batalla 'kafasını' çalıştırıyor

2016-09-17 16:57 - Spor

İlgili Haberler

Haluk Levent, İstanbul'da vereceği konserin gelirini Gazze yardım fonuna bağışlayacak

20:57 - Magazin

Kıvılcım Kalay’ın şarkısı için İstanbul’a gelen Dr. Alban çıldırmış olmalı! -

10:18 - Magazin

ABD'de bir kadın, cinsel istismarla suçladığı Diddy ve Jay-Z hakkında açtığı davayı geri çekti

19:17 - Magazin

Rize'de '17. Çamlıhemşin Kardan Adam Kış Festivali' başladı

16:42 - Magazin

Hafta sonunu fırsat bilenler Gölcük Tabiat Parkı'nda kış manzarasının tadını çıkardı

16:18 - Magazin

Günün Manşetleri

İran'da 5,4 büyüklüğünde deprem

00:07 - Dünya

İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan, Tebriz'de Türkçe şiir okurken bir yetkili tarafından uyarıldı

00:02 - Dünya

İsrail'in Batı Şeria'daki baskınlarında Filistinli bir çocuk yaralandı, 14 kişi gözaltına

23:57 - Dünya

Hamas: İsrail güçleri Ofer Hapishanesinin bir bölümüne baskın düzenledi

23:27 - Dünya

Çaykur Rizespor'dan "Galatasaray maçı için prim" açıklaması

23:22 - Spor