?>

Medipol İK Ödülleri sahiplerini buldu

14 ayrı kategoride ödül verilirken, "Yılın En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi" ödülüne "Çocuklar için Birlikte Adım Atalım Projesi" ile FLO layık görüldü

Yerel haber-Şirket Haber - 4 yıl önce

İstanbul Medipol Üniversitesi İnsan Kaynakları Kulübü tarafından düzenlenen Medipol İK Ödülleri'nin üçüncüsü sahiplerini buldu.

İstanbul Medipol Üniversitesi'nden yapılan açıklamaya göre, çevrim içi gerçekleştirilen törende, 2020'nin en başarılı isimlerinin ödüllendirildiği törende farklı sektörlerden çok sayıda firma ve kişi ödüle layık görüldü.

Törende konuşan İstanbul Medipol Üniversitesi İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi İnsan Kaynakları Yönetimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Pelin Vardarlıer, uzun süredir hazırlandıkları törenin kendileri için gurur verici olduğunu bildirdi.

Vardarlıer, "Kazanan isimlerin belirlenmesi için halka açık oylama gerçekleşti. Bu oylama ile katılımcılar kategoriler için belirlenen kişi ve firmaları direkt olarak oylayabildi veya yorum kısmında dilediği kişi veya firmayı belirtebildi." açıklamasında bulundu.

- 14 ayrı kategoride ödül verildi

Törende, 14 ayrı kategoride verilen ödüller verildi.

"Yılın En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi" ödülüne Çocuklar için Birlikte Adım Atalım Projesi ile FLO layık görülürken, Yılın En İyi Hayvan Dostu Projesi; Getir'in Mama Gönder Projesi seçildi.

"En İyi Tedx Konuşmacısı" Prof. Dr. Uğur Batı, "Evde Kal Videosunu En İyi Çeken Ünlü" Nil Karaibrahimgil", "Yılın En Çok Çalışılmak İstenen Kurumu" Mercedes-Benz Türkiye oldu.

"İşe Alımda Sosyal Medyayı En Etkin Kullanan Kurum" Koç Holding seçilirken, "İnsan Kaynaklarında Dijitalleşmede En İyi Kurum" ödülü Turkcell'e, "Yılın En İyi İş Dergisi" ödülü Franchise Market Türkiye'ye, "Yılın En İyi İK Danışmanlık Firması" ödülü İK Üssü'ne, "Yılın En İyi İş Arama Portalı" ödülü Kariyer.net'e, "Yılın En Çok Dinlenen Sanatçısı" ödülü Zeynep Bastık'a gitti.

"Yılın En İyi Oyuncusu" Ezgi Mola, "Yılın En Fayda Sağlayan Sosyal Medya Fenomeni" Pelin Akil Altan, "Yılın En İyi Farkındalık Yaratan Yazarı" Dr. Gülseren Budayıcıoğlu oldu.

Kaynak: AA . dikGAZETE.com

Haftanın Öne Çıkanları

6. İstanbul Publishing Fellowship yarın başlıyor

2021-03-08 17:56 - Kültür Sanat

Fatih Erbakan:  '28 Şubat bitmedi, devam ediyor'

2021-03-03 21:49 - Gündem

Genç flütçü, hocasının kendisi için bestelediği eserle İngiltere'de ödül aldı

2021-03-09 14:36 - Kültür Sanat

QNB Finansbank’tan yabancı para transferlerini adım adım izleme özelliği

2021-03-04 15:02 - Yerel haber-Şirket Haber

İstanbul'da muhtemel şiddetli depremde 53 bin binanın ağır hasar alması bekleniyor

2021-03-05 02:29 - Gündem

İlk milli helikopterin motoruna 'güç veren' kadın mühendis başarısıyla gururlandırıyor

2021-03-07 15:56 - Çevre-Hayat

SPK, payların takası ve öz kaynak olarak kabul edilebilecek kıymetlerde değişikliğe gitti

2021-03-05 16:56 - Ekonomi

İsrail Başbakanı Netanyahu'dan UCM Başsavcısının kararına tepki

2021-03-03 22:21 - Dünya

Binlerce İsrailli Netanyahu karşıtı gösteri düzenledi

2021-03-07 10:26 - Dünya

Diyarbakır annelerine 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde destek ziyaretleri

2021-03-08 19:31 - Gündem

İlgili Haberler
Günün Manşetleri

ABD'nin isteğiyle, Zelenskiy ile Kellogg'un Kiev'deki basın toplantısı iptal edildi

20:02 - Dünya

Milli futbolcu Orkun Kökçü, Şampiyonlar Ligi'nde haftanın 11'ine seçildi

19:58 - Spor

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan Merkez Bankası rezervlerine ilişkin açıklama

19:53 - Ekonomi

İstanbul ve bazı illerde kar yağışı nedeniyle eğitime ara verildi

19:51 - Gündem

Gaziantep'te 15. Tarım, Tarım Teknolojileri ve Hayvancılık Fuarı açıldı

19:48 - Ekonomi