?>

Maicon: Amacım Galatasaray tarihine geçebilmek

Galatasaray'ın yeni transferlerinden Maicon, sarı-kırmızılı takımın tarihine geçmeyi amaçladığını söyledi.

Spor - 8 yıl önce

SAMORIN (AA) - Galatasaray'ın 4 yıllığına renklerine bağladığı Brezilyalı savunma oyuncusu Maicon Pereira Roque, Slovakya'nın başkenti Bratislava'nın Samorin kasabasında kamp yapılan otelde düzenlenen toplantıda, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Sarı-kırmızılı takıma transfer olmanın mutluluğunu yaşadığını dile getiren Maicon, "Böyle büyük bir camiayla tekrar Avrupa'ya döndüğüm için çok mutluyum. Bu mutluluk ilk dakikadan itibaren başladı. Taraftarların beni havalimanında karşılaması beni çok etkiledi. Takım arkadaşlarım ve hocanın beni karşılaması çok iyiydi. Galatasaray'da bulunmaktan dolayı çok mutluyum. Şimdi bu güzel şeylerin cevabını sahada vermem gerekiyor. Onun da bilincindeyim. Bu forma için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım." diye konuştu.

Brezilyalı futbolcu, Galatasaray'dan 3-4 hafta önce transfer tekliği aldığını hatırlatarak, "Transfer teklifini aldığım zaman benim için işin çok büyük kısmı bitmişti. Galatasaray gibi büyük bir camianın ilgilenmesi beni çok mutlu etti. Ben zaten kabul etmiştim. Ondan sonra kulüpler konuşup, anlaştılar. Galatasaray'dan transfer teklifi aldığımda benim için iş bitmişti." ifadelerini kullandı.

"Herkes mücadeleci savaşçı ruhunu ve iyi oyunu bekleyebilir"

Maicon, Galatasaray'da daha önce forma giyen Brezilyalı futbolcular Felipe Melo, Taffarel ve Jardel'i çok iyi tanıdığını belirterek, "Benim de buraya geliş amacım onlar gibi Galatasaray tarihine geçebilmek. Melo ile mevkilerimiz farklı, o orta sahada oynuyordu ben ise stoperde. Elbette agresif oynamanız gerekiyor ama çok da dikkatli olmalısınız. Agresif bir yapım var ama aynı zamanda teknik düzeyimin de iyi olduğunu söyleyebilirim. Herkes benden mücadeleci savaşçı ruhunu ve iyi oyunu bekleyebilir." şeklinde görüş belirtti.

Muhabir: Ercan Çakar

Haftanın Öne Çıkanları

WADA'dan Rusya'ya izin

2017-06-28 02:57 - Spor

Fenerbahçe sezonu açtı

2017-06-28 00:12 - Spor

Atina'da Müslümanlar bir bayrama daha camisiz girdi

2017-06-25 15:57 - Dünya

'Mutlu Şehir' bayramda nüfusunun 5 katı turist ağırladı

2017-06-27 19:47 - Gündem

Bakırköy’de bir AVM’de kuyumcu soygunu

2017-07-01 13:17 - Asayiş

Yunanistan'da 'çöp krizi' büyüyor

2017-06-29 18:02 - Dünya

MS hastası kızı için engelleri ortadan kaldırdı

2017-06-30 15:02 - Çevre-Hayat

Turkish Cargo'nun Brezilya'ya ilk uçağı indi

2017-06-26 03:47 - Gündem

İtalya’da kısmi yerel seçimlerin ikinci turu sona erdi

2017-06-26 10:52 - Dünya

Avrupa Konseyi'nde 'terörle mücadele' oturumu

2017-06-29 22:03 - Genel

İlgili Haberler

2025 Futgolf sezonu başladı

17:07 - Spor

Çaykur Rizespor, genç kaleci Efe Doğan'ı kadrosuna kattı

16:02 - Spor

Trabzonspor, Gaziantep FK'dan Mustafa Eskihellaç ile anlaştı

15:57 - Spor

TFF Tahkim Kurulu, Dursun Özbek'in cezasında indirime gitti

14:43 - Spor

Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Başkanlığı'na Abdülhadi Turus seçildi

14:07 - Spor

Günün Manşetleri

Kültür ve Turizm Bakanlığı Bolu'daki Grand Kartal Otel'in kaçak olduğu iddiasını yalanladı

17:53 - Gündem

Bakan Uraloğlu: Kendi milli elektrikli trenlerimizi üreterek tarihe damga vuran süreç yaşıyoruz

17:47 - Ekonomi

İsveç'te Filistin destekçileri, Trump'ın Filistinlileri yerinden etme planını protesto ett

17:43 - Dünya

Türkmenler Suriye'nin yeni dönemine dair taleplerini bildiriyle duyurdu

17:17 - Dünya

Kahramanmaraş'ta depremde hayatını kaybedenler anısına Oryantiring yarışı düzenlendi

17:08 - Gündem