?>

Kurtulmuş: 'O karanlık dönemler geri gelmesin'

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, 'Türkiye'de bir daha 27 Mayıslar, bir daha 12 Eylüller ve bir daha 28 Şubatlar olmasın. Türkiye 25 milyon dolar için IMF'nin karşısında elli takla atan bir ülke olmasın. Bu dönemlerin artık geride kalmasını istiyoruz' dedi.

Siyaset - 10 yıl önce

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, 'Türkiye'de bir daha 27 Mayıslar, bir daha 12 Eylüller ve bir daha 28 Şubatlar olmasın. Türkiye 25 milyon dolar için IMF'nin karşısında elli takla atan bir ülke olmasın. Bu dönemlerin artık geride kalmasını istiyoruz' dedi.

Başbakan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Adayı Numan Kurtulmuş, 7 Haziran seçimlerini hatırlatarak 'İnşallah Türkiye'de Anayasayı değiştirecek bir çoğunlukla sizlerin AK Parti'yi iktidara getireceğine inanıyoruz' dedi.Başbakan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Adayı Numan Kurtulmuş, Gölköy ilçesinde vatandaşlarla buluştu. Milletvekili adayları Oktay Çanak, İhsan Şener, A. Nilgün Tomakin, Şakir Çoban ve AK Parti Ordu İl Başkanı Uğur Çelenk ile birlikte Gölköy Otogarı'nda vatandaşlara seslenen Kurtulmuş, 7 Haziran seçimlerini işaret ederek, vatandaşların AK Parti'ye Anayasa'yı değiştirecek çoğunlukta oy vereceğini inandıklarını söyledi.

'KARANLIK DÖNEMLER GERİ GELMESİN'Türkiye'nin 7 Haziran seçimleri ile karanlık ve zor dönemlerin geri gelmemesini istediklerini vurgulayan Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, 'Önümüzde 7 Haziran Genel Seçimleri var. İnşallah Türkiye'de Anayasayı değiştirecek bir çoğunlukla sizlerin AK Parti'yi iktidara getireceğine inanıyoruz. Türkiye'deki bu gidişat artık geri gidişat olmasın, artık Türkiye'nin 1970'li yıllarda yaşadığı o zor, o karanlık dönemler geri gelmesin. Türkiye'de bir daha 27 Mayıslar, bir daha 12 Eylüller ve bir daha 28 Şubatlar olmasın. Türkiye 25 milyon dolar için IMF'nin karşısında elli takla atan bir ülke olmasın. Bu dönemlerin artık geride kalmasını istiyoruz' diye konuştu.Türkiye'nin dünya milletlerine öncü olan bir ülke olma yolunda ilerlemesine devam etmesini istediklerini ifade eden Kurtulmuş, 'Halkın hiçbir ferdinin bir diğerinden farkı olmadığı, herkesin eşit ve özgür Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları olduğu bir Türkiye'ye doğru ilerlemek istiyoruz' şeklinde konuştu.Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ve milletvekili adayları mitingin ardından Gölköy Seçim İrtibat Bürosu'nun açılışını gerçekleştirdi.

dikGAZETE.
Haftanın Öne Çıkanları

"Biz de bu ülkenin takımıyız"

2015-04-29 02:53 - Genel

Oksijen tüpü bomba gibi patladı

2015-05-02 13:32 - Genel

Davutoğlu Sivas’tan ayrıldı

2015-04-26 01:55 - Genel

Skibbe: "Sonuçtan memnun değilim"

2015-04-26 01:28 - Genel

Bakan Müezzinoğlu sigarayı bıraktırmaya devam ediyor

2015-04-29 20:31 - Genel

“Türkiye’nin her köşesine gidebilecek tek parti AK Parti’dir”

2015-04-25 22:17 - Genel

"Demirtaş oyunu biraz arttırsa İmralı’ya posta koyacak"

2015-05-02 20:42 - Genel

Cavcav: 'Uzun zamandır 11 kişiyle maç bitiremiyoruz'

2015-04-26 22:33 - En Son Yazılar

Şiddete karşı kick boks öğreniyorlar

2015-04-30 15:03 - Genel

Ne maçtı ama !

2015-04-29 13:03 - Genel

İlgili Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: (Terörsüz Türkiye) Çok fazla uzamadan, beklenen neticenin süratle alınacağı kanaatindeyim

20:44 - Siyaset

Bakan Fidan, Güler ve MİT Başkanı Kalın, Suriye Cumhurbaşkanı Şara tarafından kabul edildi

22:08 - Siyaset

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Kılıç, BMGK'de tüm ülkelerin sözünün geçmesi gerektiğini söyledi

20:42 - Siyaset

Bakan Yerlikaya: Milletimizin başına musallat olan terör, bir daha açılmamak üzere kapanıyor

20:32 - Siyaset

Bakan Fidan, Bakan Güler ve MİT Başkanı Kalın temaslarda bulunmak üzere Şam'da

18:53 - Siyaset

Günün Manşetleri

Filistinli yetkili: İsrail'in uyguladığı politikalar Kudüs'teki Hristiyan varlığını tehdit ediyor

02:57 - Dünya

Trump yönetimi, doğumla vatandaşlık hakkını kaldıran kararın kısmen uygulanmasını talep etti

02:52 - Dünya

Almanya'da yeni hükümetin kurulmasına ilişkin koalisyon müzakereleri resmen başladı

02:48 - Dünya

Fenerbahçe, Avrupa'ya galibiyetle veda etti

02:42 - Spor

Zelenskiy, Putin'in geçici ateşkes konusunda verdiği cevabı değerlendirdi

01:17 - Dünya