?>

Kibar Holding'in “K-Team Genç Yetenek Programı“na Brandon Hall'dan ödül

"Her yıl kriterlerimizi ve grup içindeki ihtiyaçlarımızı tekrar gözden geçirerek katılımcı sayımıza karar veriyor...

Genel - 4 yıl önce

Kibar Holding, üniversite öğrencilerine holding bünyesindeki şirketlerde uzun dönem staj yapma imkanı sağlayan K-Team Genç Yetenek Programı’yla dünyanın saygın iş ödüllerinden olan Brandon Hall’da "En Yenilikçi Yetenek Kazanımı Programları" kategorisinde bronz ödül aldı.

Açıklamada konuya ilişkin görüşlerine yer verilen Kibar Holding İnsan Kaynakları Bölüm Başkanı Şennur Kuru , K-Team Genç Yetenek Programı ile önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da ödül almanın gururunu yaşadıklarını dile getirdi.

6 sene önce başlattıkları K-Team Genç Yetenek Programı ile pek çok üniversiteli gence Kibar Grubu’nda mezun olmadan gerçek bir iş deneyimi yaşatmayı hedeflediklerini belirten Kuru, şunları kaydetti:

"Her yıl kriterlerimizi ve grup içindeki ihtiyaçlarımızı tekrar gözden geçirerek katılımcı sayımıza karar veriyor ve programdan mezun olduklarında tüm K-Team arkadaşlarımızı sektöre hazır bir halde işe başlayabilir duruma getirmeyi amaçlıyoruz. Geçtiğimiz yıl giriş seviye pozisyonları işe alım oranımız yüzde 59 olarak gerçekleşti. Önümüzdeki yıllarda bu oranı daha da arttırmak, Kibar Grubu’nun değer ve yetkinliklerini özümsemiş arkadaşlarımızla bir arada çalışmak için heyecanla programımıza yenilikler katmaya devam ediyoruz."

K-Team Genç Yetenek Programı’nı diğer genç yetenek programlarından ayıran en önemli özelliğin, üniversite öğrencilerine mezuniyet sonrası değil okul döneminde gerçek bir kariyer imkanı sunması olduğunu aktaran Kuru, sadece grup için değil sektör için de nitelikli iş gücü yetiştirmenin önceliklerden biri olduğunu bildirdi.

Kuru, "Farklı sektörlerde ve farklı departmanlarda bir uzman yardımcısı pozisyonunda görev alan arkadaşlarımız, bir yıl boyunca ne istedikleri ve ne istemediklerine de karar verme fırsatı buluyorlar. Birçok departmanla iş birliği içinde çalışmaları onları geliştirirken kariyerlerine nasıl devam etmek istediklerine de yaşayarak karar veriyorlar." değerlendirmesinde bulundu.

Bu yıl pandemi sebebiyle değerlendirme sürecindeki tüm aşamaları dijital ortama taşıdıklarını ve herhangi bir tarih değişikliği yapmadan, planlanan programa bağlı bir şekilde devam ettiklerini belirten Kuru, yeni uygulamalarına gelecek yıllarda da devam edeceklerini kaydetti.

Kaynak: AA . dikGAZETE.com

 

Haftanın Öne Çıkanları

IMF'den Türk ekonomiste üst düzey görev

2020-08-26 00:36 - Ekonomi

Terör örgütü PKK/KCK'nın örgütsel iletişimdeki isim oyunu iddianamede

2020-08-26 14:11 - Asayiş

AFAD Başkanı Güllüoğlu: Afete dirençli şehirler oluşturmayı hedefliyoruz

2020-08-19 17:48 - Çevre-Hayat

NASA: Dünya'ya doğru seyreden asteroidin çarpma olasılığı yüzde 1'in altında

2020-08-23 10:41 - Teknoloji

Çocuklar forma isteyince komutan hem formaları hem komando timini alıp maça geldi

2020-08-21 16:08 - Gündem

Baymak şofben BH 12 modeli üst düzey sıcak su konforu sunuyor

2020-08-26 13:38 - Genel

Lübnan Büyükelçisi Çakıl: Lübnan ekonomik olarak çok kötü bir dönemde patlamaya yakalandı

2020-08-19 18:22 - Dünya

Kibar Holding'in “K-Team Genç Yetenek Programı“na Brandon Hall'dan ödül

2020-08-26 14:21 - Genel

Otokar'ın Kovid-19 virüsü bulaş riskini azaltan “güvenli otobüs“ü İzmir’de yola çıktı

2020-08-24 13:56 - Genel

Sarten, Balkanlar’da ve Doğu Avrupa’da hedef büyüttü

2020-08-25 16:34 - Genel

İlgili Haberler

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı 'Yarısı Bizden' kampanyasıyla ilgili soruları cevapladı

20:30 - Genel

Günün Manşetleri

Alman seçmenler, 23 Şubat seçimlerinin ardından siyasi istikrarsızlık bekliyor

14:02 - Dünya

BAE'den, Fransa'da kurulacak yapay zeka odaklı kampüse 30 milyar avrodan fazla yatırım taa

13:58 - Dünya

Deniz biyoloğu Prof. Dr. Taşkın, Marmara'da görülmeye başlanan müsilajı değerlendirdi:

13:52 - Gündem

Kolombiya ile Çin yeni deniz taşımacılığı rotasıyla ticaretlerini güçlendirmeyi hedefliyor

13:48 - Ekonomi

Iraklılar, Trump'ın Filistinlileri zorla yerinden etme planının kabul edilemez olduğunu belirti

13:43 - Dünya