?>

Kemal Sunal’ın Mercedes'ine gözü gibi bakıyor

Yeşilçam ve Türk sinemasının unutulmaz isimlerinden olan usta oyuncu Kemal Sunal, 1984 yılında Almanya turnesinde aldığı 84 model Mercedes 200 marka otomobiline 2007 yılında bir arkadaşı vasıtasıyla satın alan Ahmet Yılmaz, ‘O Şaban’ın hatırası’ diyerek otomobile gözü g

Gündem - 9 yıl önce

Giresun’un Espiye ilçesinde elektrik ustalığı yapan Ahmet Yılmaz, İstanbul’da yaşayan bir arkadaşına ulaşarak bir araba almak istediğini söylediği ve arkadaşının kendisine bu arabayı önermesi üzerine anlaşma yaparak arabayı aldığını fakat arabanın devir teslimini yapana kadar ilk sahibinin Kemal Sunal olduğunu bilmediğini söyledi.

Rahmetlinin anısına sahip çıkmanın ve onun aracını kullanmanın güzel bir duygu olduğunu belirten Yılmaz, “Kemal Sunal gibi değerleri erken kaybetmek üzüyor bizleri ama onun hatırasına sahip çıkmakta gururlandırıyor, güzel bir duygu. Aracı gençler durdurup inceliyor ama arabadan dolayı değil insanların sevgi selinden oluyor. Yani bu aracı onun kullanmasından dolayı çok fazla ilgi ve talep görüyor” dedi. “Araba ile gittiğim her yerde insanlar gerçekten Kemal Sunal’ın mıydı? diye soruyor” diyen Yılmaz, “Arabanın ilk sahibinin onun olduğunu öğrenenler fotoğraf çektire bilir miyiz? diyorlar. Tabi bizde bir şey esirgemiyoruz. Bunu yaşatmakta bizim için en büyük onur, orijinal plakasını bile bozmadım Allah izin verirse de bozmayacağım. Hep 34 NZ 427 olarak kalacak” diye konuştu.

Maneviyatın kendisi için çok önemli olduğunu belirten Yılmaz, “Böyle bir insanın maneviyatını yaşatmak bana gurur veriyor, Allah nur içinde yatırsın. Bunu yaşamak güzel anlatmakla sadece duygular ifade edilemiyor” şeklinde konuştu.

Aracın Kemal Sunal’a ait olduğunu bilen üniversite öğrencilerinin internet üzerinden Sunal Ailesi'ne aracı ulaştırmak istediklerinden bahseden Yılmaz, “ 'Onlar aracı çocuklarına göstermek istiyorlar belki hatırasına sahip çıkmak isterler' diye ama ben aracı satmak istemiyorum. Bu arabayı benden isteyen çok oldu. Ankara, Eskişehir, Trabzon’dan arayanlar oldu. Yine Espiye ve diğer ilçelerde de çok istediler. 'Satarsan bu anıyı artık biz yaşatalım’ diyen oldu ama ben tabi bunu en güzel şekilde yaşatmaya gayret ediyorum” ifadelerini kullandı.

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Ordu’da görenleri şaşırtan kuyruk

2016-07-09 14:39 - Genel

Kemal Sunal’ın Mercedes'ine gözü gibi bakıyor

2016-07-11 14:17 - Gündem

Timsah sahaya indi

2016-07-09 00:00 - Spor

Galatasaraylı milli kürekçi bıçaklandı

2016-07-07 01:41 - Spor

79 yaşındaki büyücü tacizden tutuklandı

2016-07-10 13:26 - Asayiş

Serkan Kaya: Ben Müslüm babacıydım

2016-07-09 15:55 - Magazin

İstanbul’da batan teknedeki son görüntüler

2016-07-09 13:24 - Asayiş

Heyelan 30 bin TL zarar verdi

2016-07-07 16:47 - Gündem

Dargeçit’te üst bölgesine roketatarlı saldırı

2016-07-05 16:12 - Asayiş

Zincirlikuyu Mezarlığında trajik kaza

2016-07-10 16:32 - Yerel haber-Şirket Haber

İlgili Haberler

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun'dan CHP'ye dezenformasyon tepkisi

19:33 - Gündem

Dünya çocukları Başkent Millet Bahçesi'ndeki şenlik yürüyüşüne katıldı

19:07 - Gündem

MSB, 23 Nisan'da 23 geminin ziyarete açılacağını duyurdu

18:57 - Gündem

İstanbul ve İzmir'de Filistin'e destek yürüyüşleri düzenlendi

18:42 - Gündem

Üsküdar'da 'Gazze Ölüyor! Ayağa Kalk!' yürüyüşü düzenlendi

18:37 - Gündem

Günün Manşetleri

İsrail ordusu, Gazze'de 15 sağlık çalışanını öldüren askerlerin yargılanmasının önünü kapattı

20:48 - Dünya

İsrail saldırıları ve ambargosu altındaki Gazzelilere sıcak yemek dağıtımı yapıldı

20:08 - Dünya

ABD Başkan Yardımcısı Vance ve ailesi için Kolezyum'un ziyarete kapatılması tepkilere yol açtı

19:57 - Dünya

Kocaelispor'da Süper Lig'e yükselmenin mutluluğu yaşanıyor

19:52 - Spor

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun'dan CHP'ye dezenformasyon tepkisi

19:33 - Gündem