?>

'Keleş Haşim' uslanmıyor

Adana'da bir operasyonda, yatağından Kalaşnikof marka uzun namlulu silah çıkınca "Keleş'i anamdan çok seviyorum" diyen, daha sonra toplu taşıma aracına kurşun yağdıran engelli şahıs, bu kez adam yaralamaktan aranırken 5 kilo esrar ve otomatik silahla yakalandı.

Asayiş - 8 yıl önce

Edinilen bilgiye göre, olay Seyhan ilçesi, Dağlıoğlu Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 20 Ocak günü Ahmet Cevdet Yağ Caddesi'nde Sıtkı Acar isimli şahıs tabanca ile vuruldu. Polis olaydan sonra yaptığı çalışmada şahsı “Keleş Haşim” olarak tanınan Haşim A.'nın vurduğunu belirledi. Polis dün gece Dağlıoğlu Mahallesi'ne baskın yaparak Haşim A.'yı gözaltına aldı. Polisin evde ve çevresinde yaptığı armada tarlada torba içinde otomatik silah ele geçirildi.

Polis, çevrede arama yaparken tekerlekli sandalyede bulunan Celal P. isimli şahıstan da şüphelenerek yaptığı aramada elektrikli bisikletin arkasında torba içinde 5 kilo esrar ele geçirdi. Celal P., Uyuşturucuyla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne; Haşim A. ise Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Haşim A. emniyette sorgulandıktan sonra adliyeye sevk edildi. Zanlı çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Celal P.'nin emniyetteki sorgusu devam ediyor.

"Keleş’i anamdan çok seviyorum" demişti Haşim A.’nın yapılan GBT sorgusunda geçen yıl Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünün yaptığı bir operasyonda Kalaşnikof marka otomatik tüfek ile yatarken yakalanıp tutuklandığını, 2 ay önce de cezaevinden çıktığı belirlendi. Haşim A. adliyeye sevk edilirken "Evet ağabey silaha aşığım, seviyorum. Çocukluğumdan beri huy. Uzun namlulu emanet olmazsa yatamıyorum. Çünkü hasmım çok. Çok seviyorum hem de anamdan daha çok seviyorum. Çünkü keleş ne zaman yola çıksam beni yolda bırakmıyor. Bu sakat halimle. Seviyorum kurban olayım ona" demişti.

Toplu taşıma aracına ateş etmişti Zanlı Haşim A. 21 Aralık 2016 tarihinde de bir toplu taşıma sürücüsü ile tartışıp içinde yolcular varken ateş açmıştı. Haşim A., bu olaydan da yakalanmış "Devlet Kalaşnikof kullanmama izin vermiyor, artık tabanca kullanıyorum" demişti. Adliyeye sevk edilen Haşim A., serbest bırakılmıştı.

Fatih Keçe - Serkan Çetinkaya

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Uzmanlardan göz tembelliği uyarısı

2017-01-20 13:37 - Sağlık

Parkta opera sanatçısını silahla vuranlar yakalandı

2017-01-25 14:42 - Asayiş

Suriye'de rejimin ateşkes ihlalleri sürüyor

2017-01-23 15:17 - Dünya

Anayasa teklifinde 18. madde kabul edildi

2017-01-21 05:12 - Siyaset

Trump karşıtı gösterilerde 6 gazeteciye gözaltı

2017-01-26 12:32 - Dünya

Demir eksikliği saçları döküyor!

2017-01-20 14:32 - Sağlık

Bükülebilir LCD ekranlar geliyor!

2017-01-27 01:42 - Teknoloji

Onarılması zor burunlara kolay çözüm

2017-01-23 17:52 - Sağlık

'Keleş Haşim' uslanmıyor

2017-01-27 11:22 - Asayiş

Engeline boyun eğmeyip ticarete atıldı

2017-01-23 14:52 - Çevre-Hayat

İlgili Haberler

Ankara'da inşaat alanında çıkan yangına müdahale ediliyor

10:17 - Asayiş

İzmir merkezli FETÖ'nün askeri yapılanmasına yönelik operasyonda 7 şüpheli yakalandı

10:13 - Asayiş

İstanbul merkezli terör örgütü DEAŞ operasyonunda 46 şüpheli yakalandı

08:52 - Asayiş

Organize dolandırıcı suç örgütlerine yönelik 'HÜCRE-8' operasyonlarında 64 şüpheli yakalandı

08:32 - Asayiş

Irak'ın kuzeyindeki barınma alanlarından kaçan PKK'lı 2 terörist teslim oldu

15:58 - Asayiş

Günün Manşetleri

Fenerbahçe, Ognjen Mimovic'in lisansını çıkarttı

15:37 - Spor

Tottenham'da Radu Dragusin'den kötü haber

15:33 - Spor

Filistin Dışişleri Bakanlığı: İsrail, Batı Şeria'nın kuzeyindekileri tehditle göçe zorluyor

15:28 - Dünya

Esenler'de deprem tatbikatı yapıldı

15:23 - Gündem

Akdeniz için kuvvetli fırtına uyarısı

15:18 - Gündem