?>

Kaspersky teknoloji startuplarını rekabete davet ediyor

- Kaspersky Innovation Hub Müdürü Vitaly Mzokov: - "Güçlerimizi birleştirerek teknolojilerimizi iyileştirebilir, güvenlik ihtiyaçlarını hep birlikte daha hassas ve verimli şekilde karşılayabilir ve The Open Innovation Program’ın değerini ortaya koyduğu siber bağışıklık fikrine destek olabiliriz"

Genel - 5 yıl önce

İSTANBUL (AA) - Kaspersky Innovation Hub'ın (IHub), yenilikçi teknoloji girişimleriyle iş birlikleri için tasarladığı Açık İnovasyon Programı başvurulara açıldı.

Kaspersky açıklamasına göre, IHub, yenilikçi teknoloji girişimleriyle iş birliği kurmak için tasarlanan Açık İnovasyon Programı çerçevesinde yürüttüğü çalışmalar için yeni başvuruları bekliyor.

Siber güvenlikle ilişkili çözümler geliştiren tüm girişim ekipleri ve bireysel projelerin başvurabildiği programa, teknoloji tabanlı en iyi girişimler davet edilecek.

Burada girişimciler, Kaspersky ile birlikte ürün geliştirmek için çalışacak ve ürünlerini tüm dünyaya tanıtma fırsatı yakalayacak. Girişimciler ayrıca teknik konularda ve şirket yönetimi hakkında eğitimler alacak. Pilot aşamasını geçenler Kaspersky kanal ortaklarına (distribütörler ve bayiler), müşterilerine ve müşteri adaylarına erişebilecek.

- "Siber bağışıklık fikrine destek olabiliriz"

Açıklamada aktarılan bilgilere göre, teknik ve kurumsal onay ile birlikte girişimlerin yatırım fırsatları da F6S Corporate Innovation Analyst Insights ürünün yardımıyla Kaspersky ekibi tarafından değerlendirilecek.

Seçilen girişimciler projelerini bu yılki Demo Seçim Günleri’nde jüriye sunmak için davet edilecek. Etkinlik 27-28 Mayıs'ta Milano’da gerçekleşecek.

Kaspersky Innovation Hub Müdürü Vitaly Mzokov konuya ilişkin, "Yenilikçi girişimleri yeniden davet etmekten ve onlara Kaspersky gibi global bir lider ile birlikte çözümlerini onaylatma, büyütme ve ölçeklendirme fırsatı sunarak büyümelerini desteklemekten memnuniyet duyuyoruz. Güçlerimizi birleştirerek teknolojilerimizi iyileştirebilir, güvenlik ihtiyaçlarını hep birlikte daha hassas ve verimli şekilde karşılayabilir ve The Open Innovation Program’ın değerini ortaya koyduğu siber bağışıklık fikrine destek olabiliriz." ifadelerin i kullandı.

F6S Üst Yöneticisi (CEO) Sean Kane de, "F6S platformu 4 bin şirketin yenilikçi çalışmalarına destek olan global bir lider. Siber güvenlik alanında iş ortağı olarak Kaspersky ile birlikte çalışmaktan memnuniyet duyuyoruz. F6S önde gelen global teknoloji girişimlerinin milyarlarca dolar değerindeki büyümelerine destek veriyor. En iyi siber güvenlik girişimlerini ürün portföyüne eklemeyi amaçlayan Kaspersky’e yardımcı olacağımız için heyecanlıyız." değerlendirmesini yaptı.

Haftanın Öne Çıkanları

Bakan Akar'a hakaretten yargılanan Odatv'den Müyesser Yıldız'a ceza

2020-03-06 00:22 - Medya

Dolandırıcıların yeni hedefi hayvanseverler

2020-03-02 14:17 - Gündem

Türkiye'nin Seul Büyükelçisi Erçin: Güney Kore'de virüs teşhisi konulan Türk vatandaşı yok

2020-02-28 15:42 - Gündem

Fransa'da hızlı tren raydan çıktı: 21 yaralı

2020-03-05 17:07 - Dünya

Yıldız Holding “Senenin Yıldızları“nı ödüllendirdi

2020-03-05 14:09 - Genel

Ford, iş hayatında fırsat eşitliğini destekleyici adımlar atıyor

2020-03-05 13:02 - Genel

Bağdat'ta güvenlik güçlerinin dünkü gösterilere müdahalesinde 1 kişi öldü

2020-02-29 16:27 - Dünya

İnternetten 'ucuz konut ilanıyla' dolandırıcılığa dikkat

2020-03-06 14:22 - Gündem

Uzmanlardan 'inme, genç yaşlarda görülmeye başladı' uyarısı

2020-03-02 17:22 - Sağlık

Afganistan'da Taliban saldırılarına tekrar başladı

2020-03-04 00:08 - Dünya

İlgili Haberler

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı 'Yarısı Bizden' kampanyasıyla ilgili soruları cevapladı

20:30 - Genel

Günün Manşetleri

ABD'de yüzlerce kişi, Sağlık Bakanlığı çalışanlarının işten çıkarılmasını protesto etti

02:42 - Dünya

İsrail, aylarca yerlerini gizlediği Gazzeli 64 esirin tutuldukları yerleri açıkladı

02:38 - Dünya

ABD'de, zorbalığa maruz kalan düzensiz göçmen ailenin kız çocuğu intihar etti

02:08 - Dünya

Devler Ligi'nde son 16 turuna yükselen 8 takım belli oldu

01:58 - Spor

Real Madrid, PSG ve PSV, Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turuna yükseldi

01:53 - Spor