?>

Karmod Prefabrik, Ukrayna’da liman işletme binası kurdu

- Karmod Doğu Avrupa Koordinatörü Necmettin: - "Kapılarımızın kapı ve pencerelerinden çatı örtüsüne, elektrik ve su tesisatlarından armatürlerine kadar Türkiye’den hazır gönderiyoruz. Odessa Yuzhny liman işletmesince kullanılacak yapımızı da aynı şekilde sevk ederek kurulum gerçekleştirdik"

Genel - 7 yıl önce

İSTANBUL (AA) - Karmod Prefabrik, Ukrayna’nın Odessa şehrinde liman işletme binası kurulumu gerçekleştirdi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Ukrayna’nın Odessa şehrinde kurulum yapılan liman işletme binası ülkenin en büyük limanlarından olan Yuzhny liman işletmesince kullanılacak. Son dönemde yurt dışından bu tarz ofis ve işletme binaları için Karmod'a yoğun talep geliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Karmod Doğu Avrupa Koordinatörü Vusal Necmettin, iki katlı plana sahip 112 kişinin hizmet sunacağı yapıyı 17 gün gibi kısa bir sürede kullanıma hazır kurulumla teslim ettiklerini kaydetti.

Necmettin, Karmod'un yeni nesil konteyner modeliyle üretimini gerçekleştirdikleri yapıları kısa sürede kullanıma hazır kurulumu, yapı güvenliği gibi öne çıkan unsurlarla yurt dışı müşterilerince tercih edildiğini belirtti.

Vidalı ve geçmeli sistemle ürettikleri yerinde kurulumlu yapılarını 100’ün üzerinde ülkeye ihraç ettiklerini hatırlatan Necmettin, şunları kaydetti:

"Karmod dünyanın her bölgesinde proje gerçekleştiren tanınmış bir Türk markası. Ofis yapılarından toplu konuta, şantiye yapılarından acil yerleşim ünitelerine çok alternatifli üretim gerçekleştirdiğimiz yapılarımıza her kıtadan talep alıyoruz. Uluslararası nakliye standartlarıyla demonte gönderdiğimiz ürünleri süpervisör ekiplerimizle yerinde kurulum yaparak kullanıma hazır teslim ediyoruz. Yapılarımızın kapı ve pencerelerinden çatı örtüsüne, elektrik ve su tesisatlarından armatürlerine kadar Türkiye’den hazır gönderiyoruz. Odessa Yuzhny liman işletmesince kullanılacak yapımızı da aynı şekilde sevk ederek kurulum gerçekleştirdik. İki katlı tek blok yapımız 520 metrekare kapalı alana sahip. Yapı içerisinde çalışma odalarıyla beraber toplantı odası ve mutfak yer alıyor.”

Haftanın Öne Çıkanları

Karamollaoğlu'nun sandığından kendisine 2 oy çıktı

2018-06-25 00:52 - Siyaset

'Biz Koreliler Türk askerlerine minnettarız'

2018-06-25 20:02 - Çevre-Hayat

Batı Şeria’dan Gazze'ye destek yürüyüşü

2018-06-28 05:32 - Dünya

TBMM Başkanı Kahraman'ın oy kullandığı sandıktaki sonuçlar belli oldu

2018-06-24 22:17 - Siyaset

İsveç ile Meksika son 16 turuna kaldı

2018-06-27 22:57 - Spor

AB'den Venezuelalı yetkililere yaptırım

2018-06-25 19:32 - Dünya

Tokat'ta silahlı kavga: 3 yaralı

2018-06-23 06:02 - Asayiş

ABD, 'kadınlar için en tehlikeli ülkeler' arasında ilk 10'da

2018-06-27 04:52 - Dünya

Yürek yakan trafik kazası 2 aylık nişanlı çifti ayırdı

2018-06-22 18:02 - Asayiş

Bir haftada 24 terörist etkisiz hale getirildi

2018-06-25 14:36 - Genel

İlgili Haberler

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı 'Yarısı Bizden' kampanyasıyla ilgili soruları cevapladı

20:30 - Genel

Günün Manşetleri

Vatikan, hastanede tedavi altındaki Papa Franciscus'ta zatürre geliştiğini açıkladı

22:57 - Dünya

İsrail ordusu, Gazze'deki Filistinlilere ateş açtı

22:38 - Dünya

Küçükçekmece'de metrobüs durağına bağlanan alt geçidi su bastı

22:32 - Gündem

Filistin hükümeti: Gazze'nin yeniden imar planının maliyeti 53 milyar dolar

22:27 - Dünya

İsrail Ordusu, Suriye'nin güneyine topçu saldırıları düzenledi

22:22 - Dünya